|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η αγάπη μου στο χόμπι και τα ενυδρεία είναι δεδομένη. Από γλυκό και αλμυρό νερό. Η αδυναμια μου ομως στα χρυσόψαρα ειναι ακομα μεγαλύτερη. Σας παρουσιάζω λοιπόν το ενυδρείο τους.
Τα ψαράκια τα έχω 2 χρόνια. Πέρασαν από πολλά ενυδρεία και κυρίως γεύτηκαν πολλά είδη φυτών, αλλά νομίζω αυτό είναι το καταλληλότερο Ανυπομονώ για τα σχόλια σας..... Ενυδρείο: RIO 125 Φίλτρανση: Fluval 205 με siporax και eheim 2213 με σίποραξ Σύστημα Θερμοκρασίας: Eliwell με Jagger 150w και 2 ανεμηστηρακια. Βυθός: Μαύρη άμμος χαλαζιακης προέλευσης κοκκομετρίας 0,6-1,2 mm Διακόσμηση: Μερικά βοτσαλα ποταμίσια και λίγο μεγαλυτερα βότσαλα βασάλτη. Επισης μια σπηλια απο καρυδα. Φυτά: Αφου γευτηκαν διαφορα, κατεληξαν με anubia, valisneria, echinodoro, java fern. Kάτοικοι: Ο Δημητρακης(subukin), η Ευσεβουλα (oranda red cup) και γαριδες red node, applesnails, zebra snails. Πλάτη: Αφίσα μονόχρωμη μπλέ. Μετρησεις: Θερμοκρασία: 23 PH: 7.8 Kh: 9 Gh: 11 Φωτογραφίες: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ | agapanthos | Χρυσόψαρα | 2 | 01-11-10 08:53 |
Το παλιοσαράβαλο μου έγινε κήπος | Perazzi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 23-02-10 22:57 |
Λιμνούλα κήπου με KOI | Αθηνά | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 23 | 12-10-05 12:32 |
Ο κήπος της Εδέμ | fidel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 20-05-05 08:39 |