|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ανθισαν καποια φυτα και ειπα να σας τα δειξω.
1η & 2η φωτο Hygrophila difformis 3η φωτο Hygrophila samensis 4η φωτο Anubias afzelli |
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχα τα ανθη!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφα Αλεξανδρε ! Αυτα βρισκονται στο μπαλκονι, στην γλαστρουλα με τον γονο;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Φ α ν τ α σ τ ι κ ά ! ! !
Ζηλεύω αλλά προς το παρόν αρκούμαι στις ανούμπιές μου που ανθίζουν ότι και να τις κάνω.... Μπράβο ρε μεγάλε!!! Πραγματικά τα χαίρομαι!!! |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. ...νομιζω απο το λιγο που σε γνωριζω .....πως θα μας καταπλιξεις αρκετες φορες ακομα ευχαριστα και πως ακομα εχουμε δει ενα μικρο ποσοστο του τι μπορεις να κανεις! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι πραγματι ωραιο να τα βλεπεις να ανθιζουν. Χαιρομαι που σας αρεσουν !
Quote:
Παντως αυτο που θελω πολυ να δω ανθισμενο καποια στιγμη, ειναι το Crinum calamistratum που κανει ενα απο τα μεγαλυτερα αρωματικα κρινα που βγαζει υδροβιο φυτο. Μακαρι να συμβει.. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Αλεξανδρε!!
Συγχαρητηρια!! Εισαι πραγματικα πηγη εμπνευσης για πολλους απο εμας τους .. αρχαριους! Keep going!
|
||||
|
||||
![]()
ωραια ανθη ευχομαι γρηγορα να σου ανθισει το Crinum calamistratum
|
||||
|
||||
![]()
ΧΑΛΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και έλεγα, με ξεχάσανε ?
ΜΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΚΚΚΚΚΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ξεχνιεσαι εσυ Χαλβαδουκο;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα Αλεξ!!!
Αυτο το μπαλκονι θα εχει καθε λογης χρωμα απο τα λουλουδια!! Ολο μαζι θα ηταν για φωτογραφια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Μα καλα τοσα ανθη εχουν οι ανουμπιες του halvas69 ? ..μηπως εχουν μπολι απο αμυγδαλιες? ...ειμαι σχετικα αρχαριος δεν εχω ακουσει για τοσο μεγαλη ανθοφορια ανουμπιας ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Τι έπαθαν οι anubias? | erling | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 26 | 18-07-2016 18:19 |
Anubias | mariannos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 07-02-2009 00:23 |
Hygrophila corymposa...Ανθη | Μικρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-2008 09:05 |
Anubias..... | Carebean pirate | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 55 | 11-09-2006 14:09 |
anubias | aristsats | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 02-06-2006 01:36 |