Ανθη Hygrophilas και anubias
4 Συνημμένο(α)
Ανθισαν καποια φυτα και ειπα να σας τα δειξω.
1η & 2η φωτο Hygrophila difformis 3η φωτο Hygrophila samensis 4η φωτο Anubias afzelli |
υπεροχα τα ανθη!!!:p
|
Πανεμορφα Αλεξανδρε ! Αυτα βρισκονται στο μπαλκονι, στην γλαστρουλα με τον γονο;
|
Φ α ν τ α σ τ ι κ ά ! ! !
Ζηλεύω αλλά προς το παρόν αρκούμαι στις ανούμπιές μου που ανθίζουν ότι και να τις κάνω.... Μπράβο ρε μεγάλε!!! Πραγματικά τα χαίρομαι!!! |
Παράθεση:
Υ.Γ. ...νομιζω απο το λιγο που σε γνωριζω .....πως θα μας καταπλιξεις αρκετες φορες ακομα ευχαριστα και πως ακομα εχουμε δει ενα μικρο ποσοστο του τι μπορεις να κανεις! :D |
Ειναι πραγματι ωραιο να τα βλεπεις να ανθιζουν. Χαιρομαι που σας αρεσουν !
Παράθεση:
Παντως αυτο που θελω πολυ να δω ανθισμενο καποια στιγμη, ειναι το Crinum calamistratum που κανει ενα απο τα μεγαλυτερα αρωματικα κρινα που βγαζει υδροβιο φυτο. Μακαρι να συμβει.. |
Μπραβο Αλεξανδρε!!
Συγχαρητηρια!! Εισαι πραγματικα πηγη εμπνευσης για πολλους απο εμας τους .. αρχαριους! Keep going! |
ωραια ανθη ευχομαι γρηγορα να σου ανθισει το Crinum calamistratum
|
ΧΑΛΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :D :D :D
|
Και έλεγα, με ξεχάσανε ?
ΜΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΚΚΚΚΚΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!! :smt065 |
Ξεχνιεσαι εσυ Χαλβαδουκο; :smt054 Αλλα μου φαινεται οτι ειναι μαφια η ολη ιστορια, και οτι εχεις συνεχη ανθοφορια απο ανουμπιες και το κρυβεις για να διατηρεις τον μυθο.:D:D
|
Πολυ ομορφα Αλεξ!!!
Αυτο το μπαλκονι θα εχει καθε λογης χρωμα απο τα λουλουδια!! Ολο μαζι θα ηταν για φωτογραφια :D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Μα καλα τοσα ανθη εχουν οι ανουμπιες του halvas69 ? ..μηπως εχουν μπολι απο αμυγδαλιες? ...ειμαι σχετικα αρχαριος δεν εχω ακουσει για τοσο μεγαλη ανθοφορια ανουμπιας ! :smt033 :):):):) ...το επομενο βημα θα ειναι να στολιστει επιταφιος? ...ποιος ξερ' ? :):):):) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board