![]() |
#1 |
Νέος και Άπηρος
![]() Αξιολόγηση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πριν 10 μέρες μου μίλησαν για πρώτη φορά για τα ενυδρεία και τις δυνατότητες τους......και να είμαι κιόλας εδώ με ήδη κατασκευασμένο ενυδρείο από εμένα και πολλά ξενύχτια στο διαδίκτειο. Το ενυδρείο μου (μόνο κουτί προς το παρόν) έχει διαστάσεις 1,00 x 0,45 x 0,55(ΠxBxY). Σίγουρα θα έχει πολλά φυτά και τους Νο1 καλεσμένους του "Κιχλίδες ". Επικαλούμαι την γνώση,την γνώμη και την εμπειρία σας με απλές και κατανοητικές ορολογίες για να μετατρέψω το γυάλινο και άχαρο κουτί σε έναν μικρό παράδησο χωρίς να διακινδυνεύσω άσκοπα οποιαδήποτε μορφή ζωής θα φιλοξενείτε εκεί. ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΟΠΛΗΣΜΟΣ ΤΟΥ Τι μηχανήματα χρειάζοντε(εξωτ.φίλτρο,φωτισμός κτλ.); Ποιό το μέγεθος και πιότητα τους (πόσες λάμπες,πόσα Watt,τι πρέπει να ψάξω για το εξωτ.φίλτρο.......); Τι άλλο εξοπλησμό θα χρειαστώ(παραγωγή άνθρακα....); Τι πρέπει να κάνω για να αποφήγω τις δυσάρεστες εκπλήξεις και την παραπληροφόρηση; ![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 8678
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος | giorgosdem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-08 11:18 |
Νέος Μονομάχος! | _antonis_ | Bettas | 4 | 10-09-07 21:05 |
Νέος | ΓΙΩΡΓΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-04-04 11:53 |