|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια πρόκειται να αγοράσω ένα ενυδρείο περίπου 500 λίτρα.
1) να το κανω γλυκού ή θαλασσινο?( στο θαλασσινο δεν εχω εμπειρια) 2) τι διαστάσεις μου προτείνετε στο περίπου? 3) τι συνδυασμοί θα μπορούν να υπάρξουν σε τόσα λίτρα? 4) πόσες λάμπες να έχει? 5) τι φίλτρο να βάλω? 6) τι θερμοστάτη να βάλω? 7) τι χρώμα υπόστρωμα να βάλω? ![]() 9) πόσο περίπου θα μου κοστίσουν όλα αυτα? 10) πόσο καιρό να το αφήσω να στρώσει? 11) προτείνετε κάποια μάρκα ενυδρείου η κάποιο μαγαζί η δεν έχει σημασία? 12) να βάλω φυτα(αληθινα???)???? ![]() συγγνώμη που γίνομε τόσο κουραστικός αλλα ενδιαφέρομαι για την ποιοτητα ζωής των ψαριών μου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά νέου ενυδρείου | panagiotis265 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 24-03-08 14:00 |
Αγορά Ενυδρείου | Iann_is | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 40 | 11-02-08 11:56 |
Aγορά καινούριου ενυδρείου | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-02-08 19:04 |
Αγορά ενυδρείου... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-10-07 19:50 |
Βοήθεια για αγορά ενυδρείου. | babis85 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-08-04 22:06 |