|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας......ειμαι καινουρια εδω κ το ενυδρειο μου επισης.......
το εχω λιγους μολις μηνες. ειναι 20 λιτρων κ περιεχει ενα apple snail, 3 χρυσοπσαρα κ φυτα. πριν 2 μερες μου δωσαν εναν μικρο γριζογαλαζιο αστακο.......την πρωτη μερα υπηρξε καποιοσ εκνευρισμος απτον αστακο (δειχνει να φοβατε γιαυτο εβγαζε κ καποια επιθετικοτιτα) επειτα ηρεμησε....κ τωρα βρηκε μια φωλια κατο απο ενα κραμιδακι οπου εκαψε κ δε λεει να βγει........ειναι φυσιολογικο.....λετε να αντιμετοπισω προβληματα?.....παντως φαινοντε ειρηνικα τα πραγματα προστοπαρον αααα κ κατι ακομα πως θα καταλαβω αν ειναι αστακος γαριδα η καραβιδα? ευχαριστω πολυ! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΠΑΛΙΑ ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΕΝΥΔΡΕΙΟ" | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 43 | 25-04-14 12:46 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
Ενυδρειο καραντινας "Νοσοκομειο". Τι και πως? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 21-09-03 17:07 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |