|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή η 5ημερη εκδρομή απο Ιωάννινα θα γίνει Κυπρο,τελικά δεν θα χρειαστεί να δωθεί το ενυδρείο(96λιτρα)...
Ετσι,θα το φτιάξω...Τι θα βάλω;Species tank με μούλτι...Συγκεκριμένα θα μεταφέρω τα μούλτι απο το 120ρι...Εχω μωρά,απο 3 ημερών μεχρι 3 μηνών...Θα είναι ασφαλής η μεταφορά τους;Δλδ υπαρχει περιπτωση να μην χαθεί κανένα μωρό;Πληροφοριακά πάλι,να ενημερώσω οτι το 120ρι ξεστήνεται(παει για φυτεμένο)....
|
||||
|
||||
![]()
Τα πολύ μωρά....δύσκολα τα πράγματα αν και θα τα μεταφέρεις με το κέλυφος φυσικά.
|
|||
|
|||
![]()
Βγαζεις ολες τις πετρες κι οτι αλλο ντεκορ εχεις, να μεινει μονο η αμμος και τα κελυφη.
Τρομαζεις με το χερι λιγο τα ψαρια ωστε να κρυφτουν σε κελυφος, βλεπεις που κρυβονται, το παιρνεις το βαζεις μεσα σε ενα μπολ-ταπερ μεσα στο ενυδρειο, και το μεταφερεις. Μην μεταφερεις (για ευκολια) σκετο το κελυφος απο το ενα ενυδρειο στο αλλο γιατι μπορει να πηδηξουν (σπανιο αλλα δεν ξερεις ποτε) στη διαδρομη. Το κανεις με ολα τα ψαρια - κελυφη (ολα τα κελυφη να πανε στο νεο ενυδρειο, μη μεινει κανενα στο παλιο η ακομα χειροτερα εξω), αφηνεις το νερο να ξεθολωσει λιγο αν εχει θολωσει, και διπλο-τριπλοτσεκαρεις οτι δεν εχει μεινει κανενα ψαρακι στο παλιο ενυδρειο. Αυτονοητο οτι τα νερα των δυο ενυδρειων πρεπει ναχουν ιδιες παραμετρους. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτονοητο οτι τα νερα των δυο ενυδρειων πρεπει ναχουν ιδιες παραμετρους.[/quote]
Aυτο ειναι και το πιο δύσκολο κομμάτι... Θα προσπαθήσω να φτιάξω τα ph,gh,kh και θα κανω και μια καλή προσαρμογή για να μην γινει καμμια στραβή... Ευχαριστώ...
|
||||
|
||||
![]()
Μεταφερεις το μισο νερο στο νερο ενυδρειο... Και συμπληρωνεις ΑΡΓΑ ποσοτητες και στα δυο. Αν τα λιτρα ειναι παραπλησια θα καταληξεις σε ιδιο νερό ευκολα.
Το να το φερεις με μετρησεις ειναι ιστορια με αγριους. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε μπολ οχι, παρε μια οσο πιο μεγαλη λεκανη μπορεις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ αχρησιμοποιητη.
|
|
||||
|
||||
![]()
τι μεγεθος εχουνε?αν το κανεις οπως στο πε ο τολης δεν θα χεις προβλημα εμενα σε μεγεθος 1cm κανανε ολοκληρο ταξιδι πατρα-αθηνα και επειδη το ενυδρειο μου σιγουρα θα χε διαφορετικες παραμετρους με του φιλου που τα δωσε τα βαλα σε ενα 20 λιτρο δοχειο και με λαστιχακι αεραντλιας στραγγαλισμενο με βανακι αεραντλιας εκανα drop aclimatation για κανα 4ωρο
αν μπλεχτεις με τα νερα και δε σου βγει εχε στο νου σου να κανεις μια τετοια αργη προσαρμογη
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετακίνηση ενυδρείου | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-01-09 14:22 |
Ασφαλής μείωση του ph για δίσκους. | celica192tsport | Δίσκοι | 14 | 10-01-06 00:43 |
Μεγάλωμα νεογνών Guppies | betty | Ζωοτόκα | 12 | 06-04-04 13:47 |