|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλησπερα..!!!
Ασχολουμε χρονια με το ενυδρειο γλυκου ..και ειπα να μπω στον πανεμορφο κοσμο του θαλασσινου!εχω 6 ενυδρεια και το ενα αδειο...120 λ και λεω να αρχισω με fish only και λιγο ζωντανο βραχο και απο ψαρια...1-2 για τα λιτρα αυτα..!!!οι ερωτησεις μου.... 1. βιολογια εχω..τωρα να βαλω νερο απο α/ο και αλατι και να φτιαξω τις παραμετρους(ph,kh,gh,αλατοτιτα κτλ) και μετα να βαλω ..αραγωνιτη ζωντανο ή νεκρο?και ποτε?..απο την αρχη ή φτιαξω τις παραμετρους και μετα? 2. τον ζωντανο βραχο ποτε να τον βαλω πριν ή μετα? 3. θα εχω δυο φιλτρα ενα βιολιγικο..και ενα με αντιφωσφορο ,σφουγγαρι και ανθρακα σωστα..? 4. τι αλλο θα χρειαστω ? Σας ευχαριστω ..ελπιζω να ξεκινισω σωστα..!!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για την απαντηση...
1.βιολογια εννοω οτι εχω περιπου 15 κιλα substrat pro που δουλευουν σε ενυδρεια καιρο,και εχουν βιολογια!! 2.τι αραγωνιτη να παρω??ζωντανο ή νεκρο? ![]() 3.στο φιλτρο που θα ειναι χημικο και μηχανικο με πια σειρα θα μπουν τα υλικα? 4.απο εξοπλισμο εχω=3 κυκλοφοτητες ,ενα εσωτερικο φιλτρο,ενα εξωτερικο φιλτρο,uv 5watt,α/ο με di,πεχαμετρο iks,και ms αγωγιμοτητας ,αεραντλια..!τι αλλο??? σιγουρα θα τα λεμε..και παλι ευχαριστω!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
ξεκινιμα για φυτα | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-02-07 10:00 |