|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα σχολοντας απο την δουλεια παο να αλλαξω τον γυαλοβαμβακα στο εσωτερικο μου φιλτρο, και μολισ ανοιγω το καπακι του φιλτρου, τι βλεπω... μια νεκρη ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγη νερου και ευχελαιο.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
-Mια αλλαγη νερου θα ηταν το καλυτερο...(>50% γνωμη μου)
|
||||
|
||||
![]()
η κατσαριδα ηταν μεσα στο φιλτρο?
κανε μεγάλη αλλαγη νερου, και βάλε και ανθρακα...
|
||||
|
||||
![]()
Μην πανικοβαλεσαι αφου δεν την φαγανε παλι καλα !!!!!!!!! Κανε μια καλη αλαγη νερου και βλεπουμε
![]() (καλα ε !! ουτε στην χορωδια να ειμασταν lol lol )
|
||||
|
||||
![]()
οι μαλ@#$$@# τα JUWEL, τι το ηθελαν τοσο κενο στο πισω μερος??
παντως μεχρι στιγμης ολα κυλουν ομαλα.. και αλλαγη νερου θα κανω την Δευτερα, γιατι το προετοιμαζω πρωτα.. ------------------------- ναι μεσα στο φιλτρο , (το εσωτερικου του RIO αν ξερεις πως ειναι.. για αυτο δε την εφαγαν κιολας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mindlord : 14-06-08 στις 15:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειχε δηλητηριο, μεχρι την δευτερα...
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγή οσο ποιο συντομα μπορεις...
|
||||
|
||||
![]()
ειχες ψεκασει? Αν και δεν νομιζω να ειχε δηλητηριο η κατσαριδα. Μαλλον επεσε μεσα και πνιγηκε. Αλλαγη νερου οσο ποιο συντομα μπορεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγη και ανθρακας ειναι τα μεγιστα που μπορεις να κανεις αν και ειμαι βεβαιος οτι τπτ δεν θα συμβει
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ κατι δεν καταλαβα.... Λες οτι την βρηκες μεσα στο φιλτρο ? Και πως μπηκε μεσα ? Οι χαραμαδες ειναι πολύ λεπτες.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σας ευχαριστω ολους παντως.... |
|
||||
|
||||
![]()
και γω δεν πιστεύω να πάθεις ζημιά αλλά κάνε μια αλλαγή νερού να σαι σίγουρος οπως είπαν και τα παιδιά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι εξαιρετικοι κολυμβητες,δυσκολο να πνιγηκε,μαλλον στα τελευταια της θα ηταν γιαυτο και επεσε μεσα και δεν βγηκε. Αλλαγη συντομα καλυτερα.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ηταν τιποτα βρε, εχεις "μεγαλη" βιολογια στο φιλτρο, μην την πετας.
![]() Σοβαρα τωρα, καλη τυχη, ευχομαι να μην ειναι τπτ σοβαρο. Ξερεις αν ειχε γινει ψεκασμος-απολυμανση στην πολυκατοικια (αν μενεις σε τετοια)? Γραφε νεα.
|
||||
|
||||
![]()
απο οσο ξερω ειχε γινει πριν καιρο, αλλα μπορει να ηρθε και απο εηω η απο αλλο σπιτι, παντως μεχρι και σημερα ολα πανε καλα,, αν ειχε κατι θα ειχε συμβει το μοιραιο
|
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει........αφου δεν εγινε κατι μεχρι τωρα σημαινει οτι δεν ειχε κατι αμεσα τοξικο για το ενυδρειο ........
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως να πω και εγώ αυτό που είπε ο serifios,οι κατσαρίδες ΔΕΝ πνίγονται φυσιολογικά άμα βρεθούν στο νερό...Κολυμπάνε άψογα και σίγουρα θα έβγαινε και πάλι όπως μπήκε,από κανα καλώδιο εξοπλισμού δηλαδή...Επομένως σίγουρα κάτι είχε για να την βρείς νεκρή...(μάλλον πλησίαζε ο φυσιολογικός της θάνατος αλλιώς πιστεύω θα είχες σοβαρό πρόβλημα...εκτός και ήδη είχες/έβαλες άνθρακα στο φίλτρο που πιστεύω θα σε έσωζε από τις απώλειες σε τέτοια περίπτωση ακόμα και από μόνος του...)
Χαίρομαι πάντως που τελικά δεν προέκυψε πρόβλημα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην πολυαγχωνεσαι εχω ενα φιλο ο οποιος εχει παπαγαλοψαρα και τα ταιζει κατσαριδες που βρισκει εδω και εκει.
![]() Προς Θεου ΔΕΝ προτεινω κατι τετοιο ως διατροφικη λυση.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν παθανε τιποτα τα ψαρια. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
την βοηθεια σας με την olympus | octania246 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 17 | 12-12-07 12:50 |
Την εκανα την μα****α μου. | andreasp | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 23-05-07 16:21 |
την βοηθεια σας με την αλγη,μερος 14253273572ον. | mao | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 17-05-07 16:35 |
Την βοήθεια σας και την υπομονή σας | Lsourtzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 106 | 07-03-07 09:46 |
Τροφη σε ταμπλετες.Την πατησα ασχημα | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 20-07-06 16:48 |