Την Πατησα... :(
Σημερα σχολοντας απο την δουλεια παο να αλλαξω τον γυαλοβαμβακα στο εσωτερικο μου φιλτρο, και μολισ ανοιγω το καπακι του φιλτρου, τι βλεπω... μια νεκρη ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ..zwzwzw:smt093:smt093:smt093, επεπλε στο νερο, και λεω εγω τωρα, αν ειχε περασει απο κανα μερος που ειχαν ψεκασει με δηλητηριο??? τι κανω απλα πειμενω να πεθανουν τα ψαρακια μου????
|
αλλαγη νερου και ευχελαιο.;)
|
-Mια αλλαγη νερου θα ηταν το καλυτερο...(>50% γνωμη μου)
|
η κατσαριδα ηταν μεσα στο φιλτρο?
κανε μεγάλη αλλαγη νερου, και βάλε και ανθρακα... |
Μην πανικοβαλεσαι αφου δεν την φαγανε παλι καλα !!!!!!!!! Κανε μια καλη αλαγη νερου και βλεπουμε;)
(καλα ε !! ουτε στην χορωδια να ειμασταν lol lol ) |
οι μαλ@#$$@# τα JUWEL, τι το ηθελαν τοσο κενο στο πισω μερος??
παντως μεχρι στιγμης ολα κυλουν ομαλα.. και αλλαγη νερου θα κανω την Δευτερα, γιατι το προετοιμαζω πρωτα.. ------------------------- ναι μεσα στο φιλτρο , (το εσωτερικου του RIO αν ξερεις πως ειναι.. για αυτο δε την εφαγαν κιολας |
αν ειχε δηλητηριο, μεχρι την δευτερα...:smt059
|
Παράθεση:
:smt022:smt022:smt022 |
αλλαγή οσο ποιο συντομα μπορεις...
|
ειχες ψεκασει? Αν και δεν νομιζω να ειχε δηλητηριο η κατσαριδα. Μαλλον επεσε μεσα και πνιγηκε. Αλλαγη νερου οσο ποιο συντομα μπορεις.
|
αλλαγη και ανθρακας ειναι τα μεγιστα που μπορεις να κανεις αν και ειμαι βεβαιος οτι τπτ δεν θα συμβει
|
Εγώ κατι δεν καταλαβα.... Λες οτι την βρηκες μεσα στο φιλτρο ? Και πως μπηκε μεσα ? Οι χαραμαδες ειναι πολύ λεπτες.....
|
Παράθεση:
σας ευχαριστω ολους παντως.... |
και γω δεν πιστεύω να πάθεις ζημιά αλλά κάνε μια αλλαγή νερού να σαι σίγουρος οπως είπαν και τα παιδιά!
|
Παράθεση:
|
Δεν ηταν τιποτα βρε, εχεις "μεγαλη" βιολογια στο φιλτρο, μην την πετας.:p
Σοβαρα τωρα, καλη τυχη, ευχομαι να μην ειναι τπτ σοβαρο. Ξερεις αν ειχε γινει ψεκασμος-απολυμανση στην πολυκατοικια (αν μενεις σε τετοια)? Γραφε νεα. |
απο οσο ξερω ειχε γινει πριν καιρο, αλλα μπορει να ηρθε και απο εηω η απο αλλο σπιτι, παντως μεχρι και σημερα ολα πανε καλα,, αν ειχε κατι θα ειχε συμβει το μοιραιο
|
ενταξει........αφου δεν εγινε κατι μεχρι τωρα σημαινει οτι δεν ειχε κατι αμεσα τοξικο για το ενυδρειο ........
|
Πάντως να πω και εγώ αυτό που είπε ο serifios,οι κατσαρίδες ΔΕΝ πνίγονται φυσιολογικά άμα βρεθούν στο νερό...Κολυμπάνε άψογα και σίγουρα θα έβγαινε και πάλι όπως μπήκε,από κανα καλώδιο εξοπλισμού δηλαδή...Επομένως σίγουρα κάτι είχε για να την βρείς νεκρή...(μάλλον πλησίαζε ο φυσιολογικός της θάνατος αλλιώς πιστεύω θα είχες σοβαρό πρόβλημα...εκτός και ήδη είχες/έβαλες άνθρακα στο φίλτρο που πιστεύω θα σε έσωζε από τις απώλειες σε τέτοια περίπτωση ακόμα και από μόνος του...)
Χαίρομαι πάντως που τελικά δεν προέκυψε πρόβλημα...;) |
Για να μην πολυαγχωνεσαι εχω ενα φιλο ο οποιος εχει παπαγαλοψαρα και τα ταιζει κατσαριδες που βρισκει εδω και εκει.:confused:
Προς Θεου ΔΕΝ προτεινω κατι τετοιο ως διατροφικη λυση.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν παθανε τιποτα τα ψαρια.:) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:58. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board