|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και παλι σ ολους.
Δυστυχως οπως θα παρατηρησετε και στις φωτο το προβλημα της αλγης στο ενυδρειο μου ειναι μεγαλο και κατανατει κουραστικο πλεον ![]() Καμια προταση εχει να κανετε πως να την αντιμετωπισω? Εχω και πρασινη και καφε αλγη!!! Το ενυδρειο μου εχει παρουσιαστει εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24506 Οι αλλαγες νερου ειναι 30% περιπου καθε 10 ημερες. Ευχαριστω εκ των προτερων... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! εχεις κανει μετρισεις τελευταια?? αν ναι ειναι οκ?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τωρα τι να φταιει κι εγω δεν ξερω!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι φωτισμο εχεις σε watt και ποσες ωρες την μερα??
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως μεγαλύτερες αλλαγές νερού;
Ψάρια δεν έχεις μέσα;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() απο τη στιγμη που οι μετρισεις του ειναι ενταξει, δεν ειναι το προβλημα οι αλλαγες νερου που κανει...
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε thanasis76 από την πανέμορφη Σύρο,
εκτός από τα νιτρικά και τα φωσφορικά επιρρεάζουν και οι άλλες μετρήσεις (αμμωνία, νιτρωση, ph, kH, Gh) σημαντικά την ανάπτυξη άλγης;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι συμφωνω φιλε μου απλα ειπε οτι ολες οι μετρισεις ειναι ενταξει... αν δεν ειναι δεν φταιω εγω... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οσον αφορα τον φωτισμο εχω 2 λαμπες μια sera daylight και μια ακομα φθοριου απο 18W η καθεμια και τις αναβω 8 ωρες την ημερα, 15.00-23.00
Δεν θελω ομως να μπλεξω με χημικα. Τωρα στο ενυδρειο μου βρισκονται 1 ζευγος neolamprologus brichardi. |
|
||||
|
||||
![]()
για να εχεις αλγη κατι φταιει.
Εγω ειχα καιρο αλγη και μετρωντας ειχα πολλα PO4. Βαζοντας στο φιλτρο μου φαρμακο για po4 και ταυτοχρονα και ενα UV φιλτρο εξαφανιστηκε η πρασινη αλγη. |
|
||||
|
||||
![]()
Η λάμπα UV βοηθάει στην αιωρούμενη άλγη ....
Με τι μετράς άραγε ?? στίκ ή υγρά ? ΤΙ μάρκα ? Αν μετράς με SERA μόνο καλές δεν μπορεί να είναι οι ενδείξεις σου ....
|
||||
|
||||
![]()
δηλ σ αυτην την περιπτωση (αυτης της αλγης) δεν θα βοηθησει μια λαμπα uv??
|
||||
|
||||
![]()
με άλγη είναι περισσότερο πραγματικό το ενυδρείο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τωρα για τις λαμπες UV τι ισχυει τελικα? Καποιος που εχει δοκιμασει μπορει να μας πει την αποψή του? Σκεφτομαι να αγορασω και τεστ φωσφορικων σημερα... ------------------------- Για την αρχη ειχες δικαιο για την ομορφια. ![]() Αλλα πλεον εχει γινει ανυποφορο!!!! ![]() Παντου πρασινο και καφε βλέπεις ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη konchrist : 21-05-08 στις 14:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αγορασε ενα τεστ PO4 και ενα ΝΟ3 και κανε συχνες αλλαγες νερου. θα δεις οτι θα ηρεμησεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο λεω να κανω και εαν εχω ανεβασμενα PO4 λεω να βαλω αντιφωσφορο στο εξωτερικο φιλτρο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μαλλον αλγη, τι να κανω ? | banik | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 25-02-08 18:27 |
τι να κανω?τι να κανω? | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-10-07 12:13 |
Τι μπορω να κανω!!!!!!! | Katsanikakisxr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 27-09-07 23:16 |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |
τι να κανω με αυτο το ψαρι? | 525 | Δίσκοι | 10 | 10-02-04 00:43 |