|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα σας
Θα μπορουσε καποιος να μου στο περιπου ποσο θα παει μια τετοια κατασκευη χωρις βαση και καπακι.180 Μ Χ 80 Π Χ 70 Υ. Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη θες να μαθεις πανω κατω το κοστος των τζαμιων?πες μας ομως και για τι τζαμι μιλας πολυ χυμα η ερωτηση για να σου δωθει σαφης απαντηση
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
κάτι παραπάνω από αυτό
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...85&postcount=3 τζάμια 15αρια και καλές κόντρες |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ Δημητρη.Με καλυψες
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου εμπειρικα παντα η γυαλα μονο μαζι με τυχον σαμπ-αποχετευση-παροχη να σου κοστισει γυρω στα 1100+++ αν πας σε μαστορα και κανεναν 900αρι αν το κανεις μονος σου.Εμπειρικα παντα.Το δικο μου με διαστασεις 1,60Χ53Χ60 μου βγηκε κομπλε κοντα στα 2000.Μαζι με βαση-κοιλοδοκος-επιπλο-σαμπ-καπακι.Και το εκανα και μονος μου..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα Νικ
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.Απ'οτι καταλαβαινω το 2χιλιαρο για κομπλε κατασταση δεν το γλυτωνω. |
|
||||
|
||||
![]()
Και βάλε και βάλεεε...
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογα για τι το προοριζεις το ενυδρειο...Φυτεμενο ας πουμε εκτοξευεται το κοστος...Το ιδιο και για θαλασσινο..Και φυσικα δεν μιλαω για εξειδικευμενους εξοπλισμους..Πρωτα πρωτα απτις λαμπες μπαλαστ κτλ
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε ...βαλε...και ξαναμαναβαλε!
![]() Το δικο μου με δισκους και φυτα εχει φαει κοντα στις 4000 με προχειρους υπολογισμους που εχω κανει. Βεβαια ειναι και αυτο που ειπε και ο jim.Πχ αν βαλεις κιχλιδες το κοστος παει πολυ χαμηλοτερα εννοειτε. Νερο-αντιχλωριο και αντε γεια σας! |
|
|||
|
|||
![]()
Μικρε θα ειναι διπλης οψεως το ενυδρειο η θα βρισκεται στο τοιχο ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω φιλε μου τι θα γινει ,αν γινει και οποτε γινει.Σε αυτα τα λιτρα βεβαια οτι και να κανεις θα ειναι κουκλα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βγαλσιμο κατασκευης για λαμπα | Boutiromagas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 08-06-07 23:36 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
κοστος?? | dracula7 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 32 | 30-11-05 07:50 |
Ενυδρειο RIO 180 με αλλες κιχλιδες | Makis M | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 13-06-05 09:26 |
ΚΟΣΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ R/O | tkap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 02-12-04 15:02 |