ΕΝΥΔΡΕΙΟ 180Χ80Χ70-ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Καλημερα σας
Θα μπορουσε καποιος να μου στο περιπου ποσο θα παει μια τετοια κατασκευη χωρις βαση και καπακι.180 Μ Χ 80 Π Χ 70 Υ. Ευχαριστω |
δηλαδη θες να μαθεις πανω κατω το κοστος των τζαμιων?πες μας ομως και για τι τζαμι μιλας πολυ χυμα η ερωτηση για να σου δωθει σαφης απαντηση
|
Παράθεση:
|
κάτι παραπάνω από αυτό
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...85&postcount=3 τζάμια 15αρια και καλές κόντρες |
Ευχαριστω πολυ Δημητρη.Με καλυψες
|
Φιλε μου εμπειρικα παντα η γυαλα μονο μαζι με τυχον σαμπ-αποχετευση-παροχη να σου κοστισει γυρω στα 1100+++ αν πας σε μαστορα και κανεναν 900αρι αν το κανεις μονος σου.Εμπειρικα παντα.Το δικο μου με διαστασεις 1,60Χ53Χ60 μου βγηκε κομπλε κοντα στα 2000.Μαζι με βαση-κοιλοδοκος-επιπλο-σαμπ-καπακι.Και το εκανα και μονος μου..:smt120
|
Καλημερα Νικ
Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.Απ'οτι καταλαβαινω το 2χιλιαρο για κομπλε κατασταση δεν το γλυτωνω. |
Και βάλε και βάλεεε...
|
Αναλογα για τι το προοριζεις το ενυδρειο...Φυτεμενο ας πουμε εκτοξευεται το κοστος...Το ιδιο και για θαλασσινο..Και φυσικα δεν μιλαω για εξειδικευμενους εξοπλισμους..Πρωτα πρωτα απτις λαμπες μπαλαστ κτλ
|
Παράθεση:
Το δικο μου με δισκους και φυτα εχει φαει κοντα στις 4000 με προχειρους υπολογισμους που εχω κανει. Βεβαια ειναι και αυτο που ειπε και ο jim.Πχ αν βαλεις κιχλιδες το κοστος παει πολυ χαμηλοτερα εννοειτε. Νερο-αντιχλωριο και αντε γεια σας! |
Μικρε θα ειναι διπλης οψεως το ενυδρειο η θα βρισκεται στο τοιχο ?
|
Δεν ξερω φιλε μου τι θα γινει ,αν γινει και οποτε γινει.Σε αυτα τα λιτρα βεβαια οτι και να κανεις θα ειναι κουκλα
|
Παράθεση:
|
:confused: Τι ειναι το κρεβατι???Μηπως λες για μια βαση ενυδρειου που εχει ενα αχρηστο στρωμα απο πανω?:D
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board