|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις ![]() Όγκος:περίπου 635 l Κατηγορία: discus Φυτά: 2 ριζες Vallisneria Gigadea,Κερατοφυλλο Ψάρια / ¶λλα είδη: 8 discus διαφοροι ![]() Διακοσμητικά υλικά:ρίζες (αμμος, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Μπλε χαρτόνι Φωτισμός:2Χ54 w Διάρκεια φωτισμού: διάρκεια φωτισμού 10ώρες Φιλτράρισμα: sump 250Litra με 30λίτρα Siporax , 20 Λίτρα σε μπλε Σφουγκάρι Θερμοστάτης:2 Χ jager 300 Παράμετροι: pH: 7,2-7,3 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):20 Αλλαγές νερού:200 λίτρα την εβδομάδα προετημασία σε δεξαμενή Θερμοκρασία: 29 ¶λλες πληροφορίες: Το ενυδρείο τρέχει περίπου 1 μήνα Αν και έχω ph controller , μπουκάλα CO2 , όσμωση και όλα τα σχετικά έχω ξεκινήσει με πρεοτημασία νερού με τύρφη ( ![]() Θα μπούν και άλλα ψάρια όπως μία ομάδα corydoras , και 4 σκαλάρια στο μέλλον . Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά όλα τα παιδιά του συλλόγου που με βοήθησαν σε όλη την διαδικασία , ζαλίζοντας τους πολλές φορές με τις ερωτήσεις μου . Τέλος ένα ειδιαίτερο ευχαριστώ στον φίλο Nidal για την βοήθεια του ( σε αυτόν να δείτε ζάλισμα που έκανα ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Enter the discus | chriskousis | Δίσκοι | 23 | 13-08-06 17:32 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
discus with???? | Peter | Δίσκοι | 16 | 15-12-03 23:59 |
Discus pH | czotalis | Δίσκοι | 2 | 06-07-03 22:20 |