|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν.... αφού έχασα το προηγούμενο ψαράκι μου θέλω τη βοήθεια σας για τους καινούργιους κατοίκους του ενυδρείου μου, κάτι μικροσκοπικό όμως
γιατί έχω τεράστιο πρόβλημα χώρου και...απειρίας, το θέλω και φυτεμένο.... (ΑΑ 20L με λάμπα 5W Ε14) Βρήκα μερικά εύκολα φυτά από το φόρουμ και θα ήθελα να βάλω κάτι από αυτά: Ceratophyllum demersum (hornwort) Egeria (Elodea) densa Ludwigia repens Hemianthus micranthemoides Επίσης θέλω κάτι σαν "χαλί" ( σε στυλ γρασίδι) στο βυθό (ξέρω για το java moss αλλά δεν έχω ιδέα που να το βρώ στην Κύπρο....) Έχω και κάποιες ερωτήσεις για τους υπομονετικούς ![]() 1. Ο ενεργός άνθρακας και ο υαλοβάμβακας (αυτό είναι εκείνο το άσπρο έτσι?) που περιέχεται στο φίλτρο πρέπει να αλλαχθεί? 2.Όταν λέμε για υπόστρωμα εννοούμε χώμα ή λίπασμα κάτω από το χαλίκι? Τι είδους? Έχω χαλίκι μπεζ/καφέ που υποψιάζομαι πως πρέπει να αλλάξω με λεπτότερης διαμέτρου.... 3.Αρκεί ο φωτισμός που έχω για απαιτήσεις κάποιου φυτού? 4.Μπορώ να βάλω χρονοδιακόπτη στην υπάρχουσα λάμπα? 5.Πρέπει να βάλω κάτι για να κρύβονται τα ψάρια σωστά? Τί όμως με τόσο λίγο χώρο? Να αρχίσω να φυλάω οικονομίες? Παραθέτω το λίνκ με τις πληροφορίες για το ενυδρείο μου αν βοηθούν... http://www.aa-aquarium.com/NewProduc...ne_id=&level=3 Υ.Γ.Αν διάβασες μέχρι εδώ ευχαριστώ για την ανάγνωση και μόνο ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο 80αλιτρο με Guppies και απορίες!! | kostasthess_ | Ζωοτόκα | 16 | 30-09-07 14:34 |
Νέο ενυδρείο και απορίες... | kostasthess_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 26-09-07 15:43 |
Απορίες για νέο Φίλτρο | alexispi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 25-06-07 08:35 |
Νέο ενυδρείο - απορίες | a-sakis | Malawi | 40 | 14-03-07 18:25 |