|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα ενιδρύω 250λ έχω σκοπώ να βάλω φυτά τα ψάρια που έχω είναι επί το πλυστών κιχλίδες για φωτισμό έχω μια κοινή λάμπα φθορίου 40watt που ανάβει περίπου 4 ώρες την μέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν θα έχω κάποιο πρόβλημα με αυτήν την λάμπα και πιο θα είναι αυτό. Ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω γιατί τα νιτρώδη μου και τα νιτρικά είναι ανεβασμένα τι πρέπει να κάνω για να τα φέρω σε φυσιολογικά επίπεδα. Και ένα τελευταίο έχω σκοπώ να βάλω σαν θέμα αρχαία Ελλάδα δηλαδή έναν Παρθενώνα κίονες κ.τ.λ που θα μπορούσα να βρω από online κατάστημα γιατί εδώ στην Χίο δεν μπορώ να βρω.
Ευχαριστώ!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος+Στρώσιμο=Απορίες! | LeeHook | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 01-10-07 12:08 |
Καραρχάριος. Ερωτήσεις | Nightfall | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 19-09-07 16:01 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Μα, εντελώς αρχάριος !!!... | alexispi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-06-07 16:43 |
ΒΕΤΑρχάριος.... | Carebean pirate | Bettas | 26 | 30-08-06 18:54 |