|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά είχατε αναφέρει σε ένα προηγούμενο ποστ για την χρήση ζεστού νερού από τον θερμοσίφωνα. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Το νερό που βγαίνει απτους θερμοσίφωνες δεν είναι και το καθαρότερο μιας και στις περισσότερες πολυκατοικίες είναι παλιοί και έχουν υποστεί μια κάποια αλλοίωση. Το νερό που βγαίνει από κει δεν είναι επιβλαβές για τα ψάρια? Ρωτάω γιατί πιάσανε τα κρύα και εδώ στο σπίτι μου το νερό βγαίνει πολύ παγωμένο, και αν κάνω αλλαγή με αυτή την θερμοκρασία, θα πέσει στο ενυδρείο μέσα τουλάχιστον 5 βαθμούς. Αυτή την στιγμή είμαι στους 25, οπότε καταλαβαίνετε ότι θα πέσει κάτω απτους 20
![]() Τι λέτε? |
|
||||
|
||||
![]()
Για πόσα λίτρα νερό αλλαγής μιλάμε ;
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν βαζεις το νερο της αλλαγης τοτε σε εναν κουβα μαζι με την θερμαστρα να παρει ακριβως την θερμοκρασια του ενυδρειου???
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι μικρό 60 λίτρα και γιαυτό σκέφτηκα αυτό με την κατσαρόλα μιας και είναι λιγα λίτρα, θα μπορούσα με ένα θερμομετράκι να φέρω το νερό σε επιθυμιτή θερμοκρασία. Για να αποφύγω το βάλε βγάλε ντίνο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω ακολουθω την μεθοδο που σου είπα(60 λιτρα και εγω) ποιο πανω και ολα μελι-γαλα!!!αλλα και η ιδεα σου με το κατσαρολακι δεν μου φαίνεται ασχημη.Δεν νομιζω να ειναι χειρότερη απο το να βαζεις νερο απο τον θερμοσίφωνα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νερό από κατσαρόλα....βραστήρα....ανάμιξη σε κουβά με νερό βρύσης....αντιχλώριο και μέσα.
Εγώ δε θα έμπαινα στη διαδικασία. |
|
||||
|
||||
![]()
Eγω πηρα ενα θερμαντηρα 20 ευρω και ουτε κατσαρολες ουτε βραστηρες.
Ακουσα πως το νερο της αλλαγης το προετοιμαζεις ενα 24ωρο πριν,και αυτο το διαστημα συναμα βαζεις μια αντλια μεσα στο βαρελι σου για να υπαρχουν αναταραξεις. ------------------------- ειναι σωστο αυτο; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη casperon : 06-11-07 στις 14:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστό αλλά όχι απαραίτητο....αν δεν συντρέχουν λόγοι...ας μην κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εδώ δεν κατάλαβα τι εννοείς? Θα έβαζες το νερό κατευθειαν από τη βρυση σε οποια θερμοκρασία ειναι??? |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι το νερο απο το θερμοσιφωνο αν το θερμοσιφωνο χρησιμοποιειται φυσιολογικά απο τους κατοικους του σπιτιου.
Δεν υπαρχει απολυτως κανενα θεμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Λάστιχο στη βρύση...ανάμιξη νερού περίπου στην επιθυμητή θερμοκρασία και γέμισμα του ενυδρείου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
''Λερωμένο'' νερό | supercarpman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-02-07 01:11 |
Εμφιαλομένο νερό | ksaderfos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 10-09-04 15:29 |
απιονισμένο νερό | ALKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-07-04 19:52 |
Θολό νερό | aris1390 | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 03-01-04 00:29 |
Κρύο νερό | pani | Χρυσόψαρα | 7 | 27-10-03 21:19 |