|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν θελω να ξεκινησω ενα βιοτοπικο ενυδρειο με δισκους<θελω δηλαδη αλλα δεν το τολμαω ακομα> απλα βρηκα μια κατα τη γνωμη μου απο τις ποιο πιστες αναπαραστασεις του rio negro σε ενυδρειο και ειπα να τη χαρισω σε εσας τους δισκαδες...
το μαυρο χρωμα του νερου σε συνδιασμο με aquaskaping χωρις φυτα<οταν το ph ειναι 5,5 λιωνουν στο negro> και με ξυλα<ηθελε μερικα περισσοτερα> και φυλλα νομιζω ειναι τελειο για τα δισκακια και μια πιστη αναπαρασταση βιοτοπου...και τα ψαρακια πολυ ομορφα... εσεις τι λετε εισαστε υπερ της πιστης ανπαραστασης βιοτοπου η της ευκολια με την προσθηκη λιγου κερατοφυλλου να τραβαει κανα νιτρικο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ο επομενος στοχος μου.... φυσικα με αγρια ψαρια και οχι υβριδια...... με πεχα 5,5 εκτος απο τα φυτα πεθαινουν και ολα τα ενδοπαρασιτα και βακτηρια που τοσο μας ταλαιπωρουν.......
|
||||
|
||||
![]()
Αμα το καταφέρεις και βγάλεις και γέννα (που όπως σε κόβω μια χαρά μπορείς) θα μας κάνεις πάλι να μας τρέχουν τα σάλια!!! Δοκίμασέ το εγώ πιστεύω πως μπορείς να τα καταφέρεις!
|
|||
|
|||
![]()
Εξαιρετική προσπάθεια προσομοίωσης, απογοητευτικό αποτέλεσμα
στην αισθητική. |
|
||||
|
||||
![]()
To βρηκες, εννοεις δηλαδη οτι η φωτο και το ενυδρειο απο καποιον αλλο?ή εσυ το εκανες?γιατι με μπερδεψες...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() οχι με δισκους δυστηχως αλλα με κιχλιδες και κυριως pleco με προσπαθειες αναπαραγωγης καποιο ειδων που εχω στο μυαλο μου
|
|||
|
|||
![]()
αυτες οι φωτο απο εμενα...αληθεια οι δισκοι με τι ψαρια ζουν στο φυσικο τους περιβαλλον?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μην χρησιμοποιειτε τον ορο υβριδια γιατι θα αρχισει να μενει - υβριδια ειναι αλλο πραμα, διασταυρωση δυο διαφορετικων ειδων - οι δισκοι για τους οποιους μιλατε ειναι αποτελεσματα επιλεκτικων αναπαραγωγων του ιδιου ειδους.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|