|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η παιδική χαρά
-------------------------------------------------------------------------------- Πληροφορίες Διαστάσεις:80 Χ 30 Χ 40 carrefour Όγκος:ονομαστικός όγκος 96 λίτρα Κατηγορία:παιδική χαρά ![]() Φυτά: microsorum pteropus,ceratophyllum demersum, cryptocoryne balansae, cryptocoryne wendtii brown, microsorium "ex Natura". Ψάρια / ¶λλα είδη: Pterophyllum scalare (περίπου 25 μικρά) 1 Corydoras aeneus albino Διακοσμητικά υλικά: ξύλα mopani, ελάχιστες πέτρες, σκούρο χαλίκι κατάλληλο για ενυδρειακή χρήση με ύψος περίπου 5-6 cm,άμμος λευκή ψιλή, υπόστρωμα sera floredepot κάτω από το χαλίκι Φόντο: μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 2 Χ 18W (arcadia original tropica, sylvania daylight) Διάρκεια φωτισμού: 10 ώρες, μέσω χρονοδιακόπτη Φιλτράρισμα: Το εργοστασιακό φίλτρο με αλλαγμένο κυκλοφορητή παροχής περίπου 450l/h. Θερμοστάτης: hydor 100w Λίπανση: - Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:8 Γενική σκληρότητα (GH):33 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):10 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):20 Αλλαγές νερού:περίπου 40 λίτρα κάθε εβδομάδα Θερμοκρασία:27-28 ¶λλες πληροφορίες: το ενυδρείο αποκτήθηκε αποκλειστικά για τα μικρά αγγελόψαρα . Αργότερα μπορεί να φιλοξενήσει κάποιο ζευγάρι.Τρέχει περίπου από το Μάιο και στρώθηκε χρησιμοποιώντας υλικά από το 30λιτρο που τα φιλοξενούσε πρίν και από το κύριο ενυδρείο. Φωτογραφία:
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρεσε παρα πολυ η συνθεση με το ξυλο , τις πετρες και τα φυτα.
Μου εδωσες ιδεα ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μ'αρέσει πολύ και το κολπάκι με το χώρισμα ακόμα περισσότερο.
Μπράβο σου, μακάρι να ήταν έτσι όλες οι γεννήστρες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, πάρα πολύ ωραίο, καμία παρατήρηση
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικό στολίδι! Μπράβο σου!
|
||||
|
||||
![]()
αν και φυτεμένο μου άρεσε πολύ.
καλή συνέχεια |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο.Συγχαρητηρια
|
|||
|
|||
![]()
Μ'άρεσε η σύνθεση με το χώρισμα μεταξύ λευκής άμμου και χαλικιού.. Όμως τα φυτά πιο καλά δεν θα αναπτύσονταν στην άμμο; Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς έχεις φυτέψει. Πάντως πολύ ωραίο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα ενθαρυντικά σχόλια.
Είναι σημαντικό εφόδιο για την συνέχεια ![]() "εισαι ακομα στην καλαμαρια εδω μενεις;" Όχι Χρήστο, έχει πολλά χρόνια που έφυγα από Καλαμαριά, φυσικά το πατρικό μου είναι εκεί και έρχομαι κάθε εβδομάδα. ------------------------- Τα φυτά φυτεύτηκαν στο κομμάτι που υπάρχει χαλίκι και υπόστρωμα για την υποστήριξη της ανάπτυξης τους. Κάτω από την άμμο δεν υπάρχει τίποτα. Την άμμο ήθελα να την αφήσω αφύτευτη για λόγους προσωπικού γούστου. Έτσι γίνεται και ευκολότερο το καθάρισμα της , κάτι πολύ σημαντικό γιατί λερώνει πολύ εύκολα και σχετικά σύντομα από τις ακαθαρσίες των κατοίκων και θέλει συχνό καθάρισμα .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Παπαδόπουλος Κώστας : 09-09-07 στις 09:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Κώστα πάρα πολύ ωραίο
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παιδική εκπομπή στην TV | koko | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 23-12-04 22:49 |