Παιδική χαρά
4 Συνημμένο(α)
Η παιδική χαρά
-------------------------------------------------------------------------------- Πληροφορίες Διαστάσεις:80 Χ 30 Χ 40 carrefour Όγκος:ονομαστικός όγκος 96 λίτρα Κατηγορία:παιδική χαρά :D Φυτά: microsorum pteropus,ceratophyllum demersum, cryptocoryne balansae, cryptocoryne wendtii brown, microsorium "ex Natura". Ψάρια / Άλλα είδη: Pterophyllum scalare (περίπου 25 μικρά) 1 Corydoras aeneus albino Διακοσμητικά υλικά: ξύλα mopani, ελάχιστες πέτρες, σκούρο χαλίκι κατάλληλο για ενυδρειακή χρήση με ύψος περίπου 5-6 cm,άμμος λευκή ψιλή, υπόστρωμα sera floredepot κάτω από το χαλίκι Φόντο: μαύρο χαρτόνι Φωτισμός: 2 Χ 18W (arcadia original tropica, sylvania daylight) Διάρκεια φωτισμού: 10 ώρες, μέσω χρονοδιακόπτη Φιλτράρισμα: Το εργοστασιακό φίλτρο με αλλαγμένο κυκλοφορητή παροχής περίπου 450l/h. Θερμοστάτης: hydor 100w Λίπανση: - Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:8 Γενική σκληρότητα (GH):33 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):10 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):20 Αλλαγές νερού:περίπου 40 λίτρα κάθε εβδομάδα Θερμοκρασία:27-28 Άλλες πληροφορίες: το ενυδρείο αποκτήθηκε αποκλειστικά για τα μικρά αγγελόψαρα . Αργότερα μπορεί να φιλοξενήσει κάποιο ζευγάρι.Τρέχει περίπου από το Μάιο και στρώθηκε χρησιμοποιώντας υλικά από το 30λιτρο που τα φιλοξενούσε πρίν και από το κύριο ενυδρείο. Φωτογραφία: |
Μου αρεσε παρα πολυ η συνθεση με το ξυλο , τις πετρες και τα φυτα.
Μου εδωσες ιδεα ! :) |
Thanks Bill :D.
Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι η άμμος χωρίζεται από το χαλίκι, με τις πέτρες οι οποίες λειτουργούν σαν διαχωριστικό. Έτσι δεν αναμιγνύονται χαλίκι με άμμο ;) . |
Μ'αρέσει πολύ και το κολπάκι με το χώρισμα ακόμα περισσότερο.
Μπράβο σου, μακάρι να ήταν έτσι όλες οι γεννήστρες :) |
σουπερ ντουπερ ενυδρειακι.....
Παράθεση:
|
Μπράβο, πάρα πολύ ωραίο, καμία παρατήρηση ;)
|
:) :) :) :) κωστα τελικα τη φλεβα του καλλιτεχνη δεν την εχασες μετα απο τοσα χρονια συνεχιζεις να σολαρεις αρκετα καλα οπως τοτε ειναι πολλη καλο. εισαι ακομα στην καλαμαρια εδω μενεις;
|
Πραγματικό στολίδι! Μπράβο σου!
|
αν και φυτεμένο μου άρεσε πολύ.
καλή συνέχεια |
Πολυ ομορφο.Συγχαρητηρια
|
Μ'άρεσε η σύνθεση με το χώρισμα μεταξύ λευκής άμμου και χαλικιού.. Όμως τα φυτά πιο καλά δεν θα αναπτύσονταν στην άμμο; Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς έχεις φυτέψει. Πάντως πολύ ωραίο!
|
Σας ευχαριστώ όλους για τα ενθαρυντικά σχόλια.
Είναι σημαντικό εφόδιο για την συνέχεια :smt052 . "εισαι ακομα στην καλαμαρια εδω μενεις;" Όχι Χρήστο, έχει πολλά χρόνια που έφυγα από Καλαμαριά, φυσικά το πατρικό μου είναι εκεί και έρχομαι κάθε εβδομάδα. ------------------------- Παράθεση:
|
Μπράβο Κώστα πάρα πολύ ωραίο:smt041 :smt041 :smt041 .
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:59. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board