|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
τελικά τα σχέδια άλλαξαν δεν θα κανουμε μινι ρεεφ καθως η ιδεα να ξεστησουμε το 100λιτρο δεν μας αρεσε πολυ και η μαμά έλεγε αν κάνουμε θαλασσινο θα κάνουμε μεγάλο οπόταν μολις ηρθα απο πετ σοπ δεν αγορασα τπτ (μονο ενα apple snail) και ρειξαμε μια ματιά για τα ενυδρεία για ρεεφ πως σας φενετε το rio της τζουελ 240l διαστάσεις 121 Χ 4Ι Χ 55 (code 3700) ?
θα βγάλουμε το καπάκι και θα βάλουμε κάτι τέτοιο . το πέτ σοπ διαθέτει αρκετους κυκλοφωρητες της tunze προτάσεις? θα κάνουμε (εγω και ο πετ σοπας) και σαμπ μαζι με refugium ετσι όλο ο εξοπλισμος να μπένει στο ντουλαπάκι (θερμοστάτες, σκιμμερ κτλ) |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μου αρέσει το βάθος του ενυδρείου. 41 πόντοι είναι λίγοι. 50 πόντοι min και ακόμα καλύτερα 60-70! Αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Δεν φτιάχνουν diy ενυδρεία στην Κύπρο? Να το κάνεις όπως θέλεις? Ίσως σου βγεί και φθηνότερο. Επίσης στα έτοιμα ενυδρεία δεν υπάρχει πρόβλεψη για υπερχείλιση και θα έχεις πρόβλημα με το sump. Εγώ γι΄ αυτό το θέμα δεν θα κατέφευγα στην λύση "εξωτερικό κουτί υπερχείλισης" (π.χ. Tunze). ![]() Μπράβο στη μαμά που έχει άποψη (σωστή) και υποστηρίζει το χόμπι του γιόκα της. Μοναχοπαίδι είσαι? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
55 ειναι το ύψως!
θα το τρυρπίσει ο ίδιος (αν το σπάσει δικη του ευθηνη) το ενυδρειο για να κανουμε το σαμπ μαλλον θα εχει ειδικα εργαλεια για αυτη την δουλεια και λέει ότι δεν υπάρχει ρισκο οχι δεν ειμαι μοναχοπαίδι εχω ακομα 2 αδερφια!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη deMetrIs : 05-01-07 στις 00:43 |
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλύτερο πλάτος ,θα το μετανιώσεις άμα δεν το κανείς
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οκ τότε τι λετε για το jwel vision 260L 121(μ) χ 46 (π) χ 64 (υ)?
|
|
|||
|
|||
![]()
Επαναλαμβάνω... δεν υπάρχει περίπτωση να το παραγγείλεις?
Δεν φτιάχνει κανένας εκεί?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη Φωτιστικου Για Reef Ενυδρειο (και Οχι Μονο) | accnt | Φωτισμός | 21 | 01-08-12 10:11 |
Προταση για αλλαγη θεματος | Mitsos | Greek Aquarist's Boards | 1 | 07-08-06 09:14 |
Sites για reef | george hmmy | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 10-09-05 10:09 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |