|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί κάτι από τα ακόλουθα προβληματάκια,
παρόλ'αυτά θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής...: 1.) Όταν επιλέγω "Αποσύνδεση" και αφού με ρωτήσει αν είμαι σίγουρος και επιλέξω ναι, μετά μου βγάζει τις δύο επιλογές "Επιστροφή στη σελίδα που βλέπατε προηγουμένως" και "Μετάβαση στον κατάλογο του φόρουμ" Αφού επιλέξω κάτι από τα δύο, όποιο από τα δύο, δεν κάνει τη μετάβαση και με πετάει έξω... 2.) Ενώ τους τόνους, τα διαλυτικά και άλλα σύμβολα του πληκτρολογίου τα φορτώνει στο ποστ, δεν φορτώνει το σύμβολο του ευρώ, ενώ είναι και αυτό παράγωγο του πληκτρολογίου... Γιατί..? Ελπίζω να μην κούρασα... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μα γιατί ρε παιδιά? | dimitrisgiannoulakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-04-07 11:27 |
ζωοτόκα με ωοτόκα γιατί οχι ? | di.pil | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 29-01-07 20:53 |
Γιατί Ξύνονται ;; | heiko27 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 13-12-06 20:31 |
Γιατί δεν ζευγαρώνουν?... | mgiokas | Malawi | 3 | 27-07-06 18:24 |
Γιατί είναι αδύνατοι? | basillis | Δίσκοι | 13 | 20-12-05 16:18 |