|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν...!
Υπό κανονικές συνθήκες, φέτος το καλοκαίρι θα πραγματοποιούσα ένα όνειρο μου, να κατασκευάσω μεγάλη λίμνη 25000 λίτρα σε περιβόλι, κοντά στην οικία μου. Δυστυχώς όμως η ανομβρία μου άλλαξε οριστικά τα σχέδια μου, αποκλείοντας αυτό το ενδεχόμενο, γιατί ο υδατοφράκτης που υποστηρίζει τα αγροκτήματα της κοινότητας έχει στεγνώσει κυριολεκτικά. Έτσι, η λίμνη μου 1500 λίτρων, μέσα σε τρεις μήνες θα μετεξελιχθεί σε λίμνη των 4500 λίτρων. Η κατασκευή θα γίνει με λάινερ. Θα κατασκευαστεί εξωτερικό φίλτρο με βιομπάλες, πάπυρο και στο τέλος καταρράκτη. Το σχέδιο είναι προς μελέτη, έτσι όταν τελειώσει θα το παρουσιάσω πριν ξεκινήσω οποιανδήποτε εργασία. Έτσι απλά, υπομονή.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλή για κατασκευή λίμνης | marly | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 31-03-09 10:02 |
Εκβάθυνση ρηχής λίμνης | Βασιλείου | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 21-06-08 16:46 |
Η ανακατασκευή του μονομαχονενυδρείου μου.. | spirosta | Bettas | 27 | 21-06-07 01:50 |
κατασκευή λίμνης | chris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 51 | 19-10-05 21:50 |
Βάθος λίμνης | jimbardis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 29-09-05 12:51 |