|
||||
|
||||
![]()
Τελειως ακαδημαικα,ηθελα να ρωτησω:Φυσιολογικος ορος (0,9%),μπορει να χρησιμοποιηθει αντι αλατιου?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εκτός από αντιοικονομικό μάλλον θα ήταν ένα θανατηφόρο εγχείρημα ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διαβασε την αρχικη ερωτηση ξανα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() λοιπόν ![]() η ερώτηση είναι ασαφής από την φύση της … ![]() καταρχάς είμαστε στην κατηγορία ασθένειες … άρα πρόκειται για πιθανή εναλλακτική μορφή θεραπείας … όπως την κατάλαβα εγώ μιλάμε για θεραπεία ας πούμε του ick όπου αντί για χρήση αλατιού στο ενυδρείο, που ως γνωστό λόγο διαφοράς πυκνότητας του νερού αφυδατώνει τα πρωτόζωα και τα σκοτώνει … μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φυσιολογικό ορό … από την άλλη να γεμίσεις το ενυδρείο φυσιολογικό ορο μάλον δεν έχει κάποια σκοπιμότητα … και δεν είναι πιστεύω και αυτό που εννοούσε ο φίλος μας ... ![]() άρα ρώτησα να μάθω περισσότερα … απλά θέτοντας τον προβληματισμό μου για τον τρόπο εφαρμογής της μεθόδου ... ![]() κατανοητό ?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σαφεστατη ειναι η ερωτηση.
![]() Ο φυσικος ορος ειναι νερακι με διαλυμενο αλατακι, αποστειρωμενο. Οποτε στην ερωτηση αντι για αλατι μπορω να χρησιμοποιησω φυσικο νερο, εννοουμε ως υποκαταστατο του αλατιου. Η συντομη απαντηση ειναι οτι περιεχει πολυ λιγο αλατι οποτε γενικοτερα δεν ειναι πρακτικη μεθοδος προσθηκης αλατιου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εννοειται,δεν εχω κανει τιποτα τετοιο,κι ουτε προκειται να κανω ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
έχω μεγάλη φαντασία μάλλον !!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το αλατι διαλυεται πολυ ευκολα σε λιγο νερό..
Ασφαλές ειναι αυτο που λες, αλλα για πιο λόγο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|