|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Νεο ειδος aulonacara kai tinfoil !!!!!
Δεν εχω δει ωραιοτερα ψαρια απο αυτα! Οι φωτο ειναι απο γνωστο "σουπερ-μαρκετ" της θεσσαλονικης! Δεν ειναι πανεμορφα ??? ![]() ![]() ![]() Τα μισα ψαρια απο τα μισα ενυδρεια του εν λογω καταστηματος ηταν νεκρα ή χαροπαλευαν! Ακουγα επισης τι λεγανε οι υπευθυνοι για τα ενυδρεια σε αρχαριους χομπιστες και εβγαινα απο τα ρουχα μου!
Bill the Mastoras ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilakis : 08-03-07 στις 01:44 |
|
||||
|
||||
![]()
πόσο κακογουστιά υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο τελος πάντων !!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
αν δεις αυτον που εχουν να φροντιζει τα ψαρια στο συγκεκριμενο μαγαζι, θα καταλαβεις πολλα, στον "κοσμο" του ειναι το παλικαρι.
|
||||
|
||||
![]()
Aπλά απαράδεκτο!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Από όσο ξέρω πρόκειται για "βαμμένα" ψάρια, οπότε θα πρέπει μάλλον να ισχύει και γι' αυτά ότι και για τα παπαγαλόψαρα...
Αλήθεια, γιατί ο σύλλογος δεν γράφει μια ωραία επιστολή διαμαρτυρία ως σύλλογος αλλά και ως καταναλωτές στο εν λόγω κατάστημα όπου να αναφέρονται οι κακές συνθήκες του ενυδρείου, το ότι πρόκειται για κακόγουστα "πειραγμένα" ψάρια που βασανίζονται και ότι οι συμβουλές που δίνουν στους αγοραστές είναι άστα να πάνε; Αν μάλιστα γίνει και μια κοινοποίηση σε φιλοζωικές και στην ένωση καταναλωτών μάλλον θα τους απασχολήσει το θέμα και γλιτώσουν και τα ψάρια και οι ανυποψίαστοι πελάτες από έξοδα και πεταμένα λεφτά...
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν υπήρχαν κάποιοι κακόγουστοι να τους αρέσουν έτσι όπως τα καταντάνε και δεν τα αγόραζαν ...
δεν θα υπήρχαν και κάποιοι οι που θα τα έβαφαν ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() με ποιον τροπο τα κανουν αυτα πανω στα ψαρια; δεν μπορω να σκεφτω κατι χωρις να ειναι σαδιστικο! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
To sygkekrimeno polykatasima einai gnosto apo kairo gia tin poiotiita ton psarion pou eisagei kai gia ta "teratourgimata" pou poulaei. Kai me kati times !!! Panakriva !!! Emporos einai ... o kosmos ta agorazei...aftos konomaei kai kapioi "grafikoi" diamartirontai !!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |