Νεα παραλαβη "ψαριων" !?!?!?!
4 Συνημμένο(α)
Νεο ειδος aulonacara kai tinfoil !!!!!
Δεν εχω δει ωραιοτερα ψαρια απο αυτα! Οι φωτο ειναι απο γνωστο "σουπερ-μαρκετ" της θεσσαλονικης! Δεν ειναι πανεμορφα ??? :smt086zw:smt075 Τα μισα ψαρια απο τα μισα ενυδρεια του εν λογω καταστηματος ηταν νεκρα ή χαροπαλευαν! Ακουγα επισης τι λεγανε οι υπευθυνοι για τα ενυδρεια σε αρχαριους χομπιστες και εβγαινα απο τα ρουχα μου! |
πόσο κακογουστιά υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο τελος πάντων !! :smt076
|
Παράθεση:
|
αν δεις αυτον που εχουν να φροντιζει τα ψαρια στο συγκεκριμενο μαγαζι, θα καταλαβεις πολλα, στον "κοσμο" του ειναι το παλικαρι.
|
Aπλά απαράδεκτο!!!:smt079 :smt079 :smt021 :smt021 zw zw zw
|
Από όσο ξέρω πρόκειται για "βαμμένα" ψάρια, οπότε θα πρέπει μάλλον να ισχύει και γι' αυτά ότι και για τα παπαγαλόψαρα...
Αλήθεια, γιατί ο σύλλογος δεν γράφει μια ωραία επιστολή διαμαρτυρία ως σύλλογος αλλά και ως καταναλωτές στο εν λόγω κατάστημα όπου να αναφέρονται οι κακές συνθήκες του ενυδρείου, το ότι πρόκειται για κακόγουστα "πειραγμένα" ψάρια που βασανίζονται και ότι οι συμβουλές που δίνουν στους αγοραστές είναι άστα να πάνε; Αν μάλιστα γίνει και μια κοινοποίηση σε φιλοζωικές και στην ένωση καταναλωτών μάλλον θα τους απασχολήσει το θέμα και γλιτώσουν και τα ψάρια και οι ανυποψίαστοι πελάτες από έξοδα και πεταμένα λεφτά... |
Παράθεση:
δεν θα υπήρχαν και κάποιοι οι που θα τα έβαφαν ... |
Παράθεση:
:smt023 :smt023 :smt023 Σωστοοςςς. |
:confused: εγω να κανω μια ερωτηση κρισεως;
με ποιον τροπο τα κανουν αυτα πανω στα ψαρια; δεν μπορω να σκεφτω κατι χωρις να ειναι σαδιστικο! :smt021 |
Παράθεση:
To sygkekrimeno polykatasima einai gnosto apo kairo gia tin poiotiita ton psarion pou eisagei kai gia ta "teratourgimata" pou poulaei. Kai me kati times !!! Panakriva !!! Emporos einai ... o kosmos ta agorazei...aftos konomaei kai kapioi "grafikoi" diamartirontai !!! |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:50. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board