|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ δηλώνουμε την συμμετοχή μας στην ομιλία Calfo τον Απρίλιο 2007!
Παρακαλώ όχι σχόλια και προτάσεις, παρά μόνο συμμετοχές.
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ μέσα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ μέσα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα κι εγώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν και ο Απριλης ειναι σχετικα μακρια... αν ολα ειναι ιδανικα μεχρι τοτε... μεσα και εγω .
Calfo ειναι αυτος..
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικα και εγω μεσα ...
|
|
||||
|
||||
![]()
in...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ε! να μην έρθω κι εγώ?
Μέσα φυσικά! Πες μας μόνο που θα γίνει, και ποιο είναι το ποσό συμμετοχής, γιατί δεν θυμάμαι! |
|
||||
|
||||
![]()
εκτος απροοπτου κι εγω μεσα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ μέσα
|
||||
|
||||
![]()
αν το σκεφτω οτι μετα τους δισκους....ερχεται καποια στιγμη ..το αλατι....εεε,νομιζω οτι μου χρειαζεται....
![]() ![]() μεσα και εγω εκτος απροοοπτου... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγω μεσα επειδη θαναι πολυ ενδιαφερον παρ'ολο που δεν εχω σκοπο να παω σε αλατι.
* Pet ακομα δεν εχουν αποφασιστει αυτα. ** Βλεπω πολλους "γλυκους" να συμμετεχουν... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 27-11-06 στις 14:54 |
|
|||
|
|||
![]()
Σαν νέος στο αλάτι έχω πολλά να μάθω. Μέσα
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεσααα!
|
|||
|
|||
![]()
MESA KAI EGO
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός απροόπτου (είναι μακριά ο Απρίλης) μέσα κι εγώ!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυο συμμετοχες pleeeeease.......
|
|
||||
|
||||
![]()
φυσικά και εγω μέσα
|
||||
|
||||
![]()
μια απο τα ιδια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρατήστε και για μένα μία θέση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακομη μια θεση αν και οντως ειναι λιγο μακρια χρονικα...
|
||||
|
||||
![]()
μεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω θελω
|
|||
|
|||
![]()
Το «event» θα γίνει 22/4 12:00 με 16:00 στο ξενοδοχείο ATHENIAN CALLIRHOE EXCLUSIVE HOTEL το οποίο βρίσκεται Καλλιρρόης 32, & Πετμεζά.
Όσοι δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή και επιθυμούν, το κάνουν παρακάτω, ενώ όσοι δεν μπορούν παρακαλώ ας μου στείλουν pm για την "ακύρωση". Οι υπόλοιποι θεωρώ ότι θα έρθουν... ![]() Για όσους δεν γνωρίζουν ο Antony Calfo θεωρείται αυθεντία στα θαλασσινά και reef ενυδρεία και θα μας αναπτύξει διάφορα θέματα.
|
|||
|
|||
![]()
Βάλτε με στην παρέα σας
Θόδωρος |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ μέσα!
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρομαι που θα ερθουν πολλα παιδια απο το γλυκο.Παει να πει οτι υπαρχει πολυ μελλον ακομη
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
o A. Calfo στην ελλαδα | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Παραλία - Beach Bar | 17 | 27-11-06 09:21 |
Ελληνικες συμμετοχες - Ιστορικη αναδρομη στο διαγωνισμο AGA | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 15-11-06 23:24 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |
REEF INVERTEBRATES - Anthony Calfo & Robert Fenner | ninikos58 | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 10-11-04 16:27 |