Δήλωση Συμμετοχής Στην Ομιλία Calfo
Εδώ δηλώνουμε την συμμετοχή μας στην ομιλία Calfo τον Απρίλιο 2007!
Παρακαλώ όχι σχόλια και προτάσεις, παρά μόνο συμμετοχές. |
Εγώ μέσα! :p
|
Και εγώ μέσα...
|
Μέσα κι εγώ :arrow:
|
Μέσα
|
Κι εγώ. +-3
|
Αν και ο Απριλης ειναι σχετικα μακρια... αν ολα ειναι ιδανικα μεχρι τοτε... μεσα και εγω .
Calfo ειναι αυτος.. |
Φυσικα και εγω μεσα ...
|
in...
|
Ε! να μην έρθω κι εγώ?
Μέσα φυσικά! Πες μας μόνο που θα γίνει, και ποιο είναι το ποσό συμμετοχής, γιατί δεν θυμάμαι! |
εκτος απροοπτου κι εγω μεσα...
|
Και εγώ μέσα
|
αν το σκεφτω οτι μετα τους δισκους....ερχεται καποια στιγμη ..το αλατι....εεε,νομιζω οτι μου χρειαζεται....:p:p
μεσα και εγω εκτος απροοοπτου...:smt112 |
Κι εγω μεσα επειδη θαναι πολυ ενδιαφερον παρ'ολο που δεν εχω σκοπο να παω σε αλατι.
* Pet ακομα δεν εχουν αποφασιστει αυτα. ** Βλεπω πολλους "γλυκους" να συμμετεχουν... |
Σαν νέος στο αλάτι έχω πολλά να μάθω. Μέσα
|
Μεσααα!
|
MESA KAI EGO
|
Εκτός απροόπτου (είναι μακριά ο Απρίλης) μέσα κι εγώ!
|
Δυο συμμετοχες pleeeeease.......
|
φυσικά και εγω μέσα
|
Παράθεση:
|
Μεσα
|
Κρατήστε και για μένα μία θέση.
|
Ακομη μια θεση αν και οντως ειναι λιγο μακρια χρονικα...
|
μεσα
|
Κι εγω θελω
Κι εγω θελω
|
Το «event» θα γίνει 22/4 12:00 με 16:00 στο ξενοδοχείο ATHENIAN CALLIRHOE EXCLUSIVE HOTEL το οποίο βρίσκεται Καλλιρρόης 32, & Πετμεζά.
Όσοι δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή και επιθυμούν, το κάνουν παρακάτω, ενώ όσοι δεν μπορούν παρακαλώ ας μου στείλουν pm για την "ακύρωση". Οι υπόλοιποι θεωρώ ότι θα έρθουν...;) Για όσους δεν γνωρίζουν ο Antony Calfo θεωρείται αυθεντία στα θαλασσινά και reef ενυδρεία και θα μας αναπτύξει διάφορα θέματα. |
thsamios
Βάλτε με στην παρέα σας
Θόδωρος |
Κι εγώ μέσα!
|
Χαιρομαι που θα ερθουν πολλα παιδια απο το γλυκο.Παει να πει οτι υπαρχει πολυ μελλον ακομη:smt041Συγνωμη για την μινι παρεμβαση Γιαννη.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:36. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board