|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η γατα μου η Πατσαβουριτσα εγινε μαμακα..
![]() ![]() Τα μωρα της ειναι μια χαρα.. Σημερα ειναι τριων ημερων. Το ενα απο τα τρια ειναι πολυ ασχημο αλλα εχει το περισσοτερο γουστο απ'ολα(στις φωτο δεν φαινεται πολυ καλα γιατι το εχουν πλακωσει τα αλλα δυο).. Καποιες φωτο των μωρων και της μαμακας.
Kλιμακιο Κυκλαδων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soza : 30-05-07 στις 15:41 |
|
||||
|
||||
![]()
που σου γεννησαν;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Στον κηπο.. στη ριζα της μπουκαβιλιας..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ομορφα μωρακια.......
|
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν φιλεναδα...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σονια μου να σου ζησουν.Ειναι πανεμορφα!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν τα πανέμορφα!!!
![]() Το άσχημο έχει μεγαλύτερη ανάγκη την αγάπη σου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γλύκες!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν!!!! Κουκλιά είναι
|
|||
|
|||
![]()
Αντε και γιαγια τωρα η Πατσαβουριτσα
|
||||
|
||||
![]()
Σόνια να σου ζήσουν!!!! Γλυκήτατα!!!!
![]() ![]() ![]() Έχουμε κι εμείς 4 αλλά ακόμα δεν τα είδαμε καλά γιατί η μαμά τους τα κρύβει. Περιμένουμε και την Μανταλένα, την λευκή γάτα μας να γεννήσει!!! Αλλά να γεννήσει κάτω από μπουκαβίλια!!!!! Μου έκανε εντύπωση!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
του ταριφα,να δεις... τι εντυπωση του εκανε.!!..... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν sonia !!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν Σόνια...
![]() Τι θα τα κάνεις τα μωρά..? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λεω να τα κρατησω... Ειδικα το καφεπορτοκαλο.. πολυ μου αρεσει που ειναι τοσο χαλια εμφανισιακα
![]() ![]() ![]() Σημερα να τα βλεπατε.. ειχαν ξαπλωσει ολα πανω στη μαμα τους και τεντωνονταν..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν τα κρατήσεις όλα ετοιμάσου για στειρώσεις γιατί σε βλέπω με ολόκληρη αποικία σε 1-2 χρόνια!
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κωστάκη ΝΟΥΜΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Σόνια δεν τα πιάνει βροχή κάτω από το λουλούδι; γενικά, δεν είναι εκτεθημένα; Η Κατιγκίτσα μου γέννησε σε ένα μικρό βαρελάκι και την Μανταλένα την πήραμε στο σπίτι να γεννήσει (στην ταράτσα σε πολύ δροσερό και προστατευμένο μέρος) γιατί δεν έβρισκε κάτι κατάλληλο και πανικοβλήθηκε. Ακόμα όμως περιμένουμε... Βγάλε μια καλύτερη φωτό με το καφεπορτοκαλί να το χαρούμε κι εμείς ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mωρα M.praecox | soza | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 16 | 27-02-07 22:38 |
Mωρα κακατου | soza | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 26-10-06 23:44 |