Mωρα...
3 Συνημμένο(α)
Η γατα μου η Πατσαβουριτσα εγινε μαμακα.. :) :)
Τα μωρα της ειναι μια χαρα.. Σημερα ειναι τριων ημερων. Το ενα απο τα τρια ειναι πολυ ασχημο αλλα εχει το περισσοτερο γουστο απ'ολα(στις φωτο δεν φαινεται πολυ καλα γιατι το εχουν πλακωσει τα αλλα δυο).. Καποιες φωτο των μωρων και της μαμακας. |
που σου γεννησαν;;;
|
Στον κηπο.. στη ριζα της μπουκαβιλιας..:D
|
ομορφα μωρακια.......
|
να σου ζησουν φιλεναδα...:):):)
|
:) να σου ζήσουν .Είναι πανέμορφα :D
|
Σονια μου να σου ζησουν.Ειναι πανεμορφα!!!:p :p :p
|
Να σου ζήσουν τα πανέμορφα!!!:smt038
Το άσχημο έχει μεγαλύτερη ανάγκη την αγάπη σου...;) |
Γλύκες! :smt050 :smt007 :smt060
|
Να σου ζήσουν!!!! Κουκλιά είναι
|
Αντε και γιαγια τωρα η Πατσαβουριτσα
|
Σόνια να σου ζήσουν!!!! Γλυκήτατα!!!!:smt060:smt060:smt060
Έχουμε κι εμείς 4 αλλά ακόμα δεν τα είδαμε καλά γιατί η μαμά τους τα κρύβει. Περιμένουμε και την Μανταλένα, την λευκή γάτα μας να γεννήσει!!! Αλλά να γεννήσει κάτω από μπουκαβίλια!!!!! Μου έκανε εντύπωση!!! |
Παράθεση:
του ταριφα,να δεις... τι εντυπωση του εκανε.!!.....:D:D:D |
Να σου ζήσουν sonia !!!!:smt007 :smt054
|
Να σου ζήσουν Σόνια...:grin:
Τι θα τα κάνεις τα μωρά..?:rolleyes: |
Λεω να τα κρατησω... Ειδικα το καφεπορτοκαλο.. πολυ μου αρεσει που ειναι τοσο χαλια εμφανισιακα :D :D :D
Σημερα να τα βλεπατε.. ειχαν ξαπλωσει ολα πανω στη μαμα τους και τεντωνονταν.. |
Παράθεση:
Αν τα κρατήσεις όλα ετοιμάσου για στειρώσεις γιατί σε βλέπω με ολόκληρη αποικία σε 1-2 χρόνια! |
Παράθεση:
Κωστάκη ΝΟΥΜΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Σόνια δεν τα πιάνει βροχή κάτω από το λουλούδι; γενικά, δεν είναι εκτεθημένα; Η Κατιγκίτσα μου γέννησε σε ένα μικρό βαρελάκι και την Μανταλένα την πήραμε στο σπίτι να γεννήσει (στην ταράτσα σε πολύ δροσερό και προστατευμένο μέρος) γιατί δεν έβρισκε κάτι κατάλληλο και πανικοβλήθηκε. Ακόμα όμως περιμένουμε... Βγάλε μια καλύτερη φωτό με το καφεπορτοκαλί να το χαρούμε κι εμείς:smt060 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:57. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board