|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας παιδια.σε λιγο καιρο ευχομαι θα ειναι ετοιμο το καινουργιο μου ενυδρειο 2,50/0.60/0.80.λοιπον θα ηθελα να με βοηθησετε σχετικα με τη φιλτρανση.θα φτιαξω 2 αυτοσχεδια φιλτρα(ενα δουλευει ηδη στο ενυδρειο που εχω τωρα καλα) οπου το καθε ενα θα εχει αντλια eheim 3400l/h.ερωτηση μου ειναι ποσα λιτρα να κανω τον καθε καδο??ποσα και ποια υλικα να βαλω μεσα και απο ποση ποσοτητα το καθε ενα??ιδεες που ισως υπαρχουν απο εσας, ειναι δεκτες τιποτα δεν εχει φτιαχτει ακομα αρα ολλα παιζονται.sump δεν γινεται γιατι η βαση εχει μονταριστει και το ενυδρειο ειναι απανω.παραλειψη μου ειναι να πω οτι θα μπουν πολλα φυτα.ευχαριστω εκ των προτερων
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GP250381 : 10-08-06 στις 10:38 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λιγη βοηθεια περι aquascaping | Nik25 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 22-05-06 17:26 |
Παρακαλω την βοηθεια σας | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 03-04-05 12:03 |
Φιλτρο βυθου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 20-05-03 15:10 |
ΒΟΗΘΕΙΑ..... ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!! | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-12-02 12:20 |