|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ήρθε η ώρα να παρουσιάσω και εγώ το ενυδρείο μου που το έστησα όλο από το μηδέν, διότι ήθελα να το προσαρμόσω μέσα στο αχρησιμοποίητο τζάκι.
Διαστάσεις: 100.4Χ51.4Χ46 / ΜΠΥ με 12άρι τζάμι Όγκος: 225 λίτρα εξωτερικές διαστάσεις με 200 lt εσωτερικά (λογικά 180 καθαρά) Διακοσμητικά υλικά: Υπόστρωμα: Ηχομονωτικό 1 cm και ντύσιμο όλο το τζάκι με αυτό Άμμος: snow white Ξύλα: από Άραχθο ποταμό, βράσιμο σε νερό και τρίψιμο Πέτρες: από Άραχθο ποταμό, βράσιμο σε νερό και τρίψιμο Φόντο: μαύρο αυτοκόλλητο - έπρεπε να το κάνω με μαύρο τζάμι Φωτισμός: 6x 3.7w gu10 2200-6500k dimm tapo σε spot με plexy Διάρκεια φωτισμού: Προσομοίωση μέρα - νύχτα Φιλτράρισμα: Εσωτερικό φίλτρο juwel bioflow 3.0 600 L/H και με το σωληνάκι για οξυγόνο Θερμοστάτης: juwel 300w μέσα στο φίλτρο Καπάκι:Plexy με τις κατάλληλές οπές και ανοίγματα αλλά δυστυχώς το έκανα μισό πόντο και στράβωσε (έκατσε) στο κέντρο, οπότε τώρα που θα φτιάξω την καλοκαιρινή έκδοση θα το φτιάξω και αυτό στον ένα πόντο Έβαλα και τα φυτά μου, άλλα πάνω στα ξύλα και άλλα στο υπόστρωμα. Θα το εμπλουτίζω με τις αλλαγές. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου | makris.a | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 28-07-12 21:12 |
Κατασκευή ενυδρείου | Τσιόνογλου Σταύρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 03-06-10 20:11 |
Κατασκευή Ενυδρείου | theodoros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 59 | 15-05-10 14:53 |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |
Κατασκευή ενυδρείου | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-09-04 13:26 |