|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Αρχάριος με πολλές ερωτήσεις
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα, το όνομα μου είναι Παναγιώτης και ζητάω συγγνώμη από τώρα για την κακή σύνταξη, αλλά λόγο δυσλεξίας τα κάνω μαντάρα μερικές φορές ,ιδικά όταν δεν έχω χρόνο να περάσω απο Word το post μου .
Σκέφτομαι να την αγορά ενός ενυδρείου και τα ερωτήματα μου είναι πολλά αλλα τα λεφτά αλλα και ο χώρος είναι περιορισμένα . 1) Τι ψάρια / φυτά να βάλω , διάβασα οτι τα γκαπι ειναι εύκολα ( http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54573 ). 2) Πόσα σε ενα ενυδριο 80 L 3) Πως θα ξεχωρίσω οτι το ψάρι που μου δώσανε για «γλυφτη» είναι αλγοφαγο και οχι κάτι άλλο ? επίσης μπορεί να συμβιώσει μαζί με τα γκάπι ? 4) η γάτες συνηθίζουν το να ορμάνε πάνω στο ενυδρείο για να φανε τα ψάρια ? 5) εχω μια Hydor L20 που μου εχει μείνει απο PC κανει ? 6) κόστος των υγρών τεστ που αναφέρονται και αν ο δαλτονισμος (δυσχρωματοψία στο Κόκκινο) που εχω θα με εμποδίσει να τα χρησιμοποιήσω αρα θα έπρεπε να στραφώ σε αλλα τεστ . 7) Διάβασα για 4 L / cm αυτό ισχύει ? ![]() 9) συμφωνα με http://www.tropical-fish-pictures.com/guppy.html αντεχουν μεχρι 27 βαθμούς το καλοκαίρι τι γίνεται ? 10) ολο και κάτι σημαντικό θα ξέχασα . Ευχαριστώ |
|
Εμφανίσεις: 14190
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάρια & πολλές ερωτήσεις | maffalda | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 21-03-11 13:24 |
καινούριο ενυδρείο- πολλές ερωτήσεις | poppy | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 23-02-11 16:24 |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | ¶λλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Ερωτήσεις Αρχάριου | persival | Αρχάριοι γλυκού νερού | 52 | 26-09-09 19:42 |
Νέος Στο Χόμπυ! Υπομονή Και Καλή Διάθεση! Πολλές Ερωτήσεις! | DUKEMNUKEMgr | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 14-01-05 12:12 |