|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα στα τρελά οικονομικά μας ζόρια
έχουμε και τη κόρη μας που μαζεύει όλα τα αδεσποτάκια ![]() Γνωρίζει κάποιος κανένα site να βρω αντιπαρασιτικά και εμβόλια? Ο τοπικός κτηνίατρος ζητάει κάτι τρελά ποσά. Ψάχνω κατ' αρχήν για χάπια αντιπαρασιτικά Milbemax και πολλαπλό εμβόλιο Vanguard 7 (αυτά απ' όσο ξέρω,έκρινα ότι είναι καλά για κουτάβια). Για βοηθάτε..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή βρήκα τον κατάλογο των κτηνιατρικών φαρμάκων που προμηθεύονται τα Φαρμακεία και είδα τιμές χοντρικής έχω πάθει πλάκα με τις τιμές που ζητάνε οι κτηνίατροι
![]() (βρε μήπως έχω εντοπίσει ένα κενό στην αγορά? ένα ιντερνετικό μαγαζί με λογικές τιμές θα τους έσκιζε τους αγιογδύτες) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Περηφανος μπαμπας κανει παραπονα
![]() να την εχεις γερη να σου μαζευει μουργακια και να καμαρωνεις καπετανιο ![]() ολο και καποιος γνωστος σου ανεβαινει Βουλγαρια,ας κανει ενα κοπο να ρωτησει για τα εμβολια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο κτηνιατρος, δυστυχως απο τι βλέπω στην Ροδο , δεν βλέπει το ζωο αλλα το χρήμα! Αν πας ενα σκυλι θα σου πει χιλια δυο , φαρμακα οτι πρέπει να τους δώσεις... Ετυχε, και γνωριζω αρκετες περιπτωσεις οπου εχουν γινει χοντρα λάθη... και ολα αυτα για το χρήμα. Κλεοβουλε αν βρεις κατι , γιατι δεν εχω ψάξει ενημερωσε στο φόρουμ. Μιχάλη89 τα εμβολια τα περνω εγω και τα κάνω ο ιδιος.. |
|
||||
|
||||
![]()
Απο ελλαδα για δες κι εδω http://www.anosiapharmacy.gr/product...9%CE%BA%CE%AC/
Εξω εχουν πιο φτηνα, αλλα αν ειναι επειγον .....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Την σκέφτηκα και τη Βουλγαρία. Παράθεση:
Φοβερή εκμετάλλευση όμως ρε παιδιά............ |
|
||||
|
||||
![]()
Περαστικά Κλεόβουλε... Ακόμη ξύνομε από ψώρα που κολλήσαμε οικογενειακώς από αδέσποτο κουταβάκι (το οποίο έγινε καλά σε 1 εβδομάδα ενώ εμείς ακόμη ...)
Ρίξε μια ματιά και εδώ: http://www.zoodynamiki.gr/
|
||||
|
||||
![]()
Ξύσου ξύσου Λεωνίδα
![]() Περαστικά κι ευχαριστώ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι εγινε με το σκυλακι τελικα???
|
|
||||
|
||||
![]()
Αποπαρασιτώθηκε και έκανε το πρώτο εμβόλιο. Τα φάρμακα αγοράστηκαν από Φαρμακείο με παραγγελία και κόστισαν στο μισό απ' ότι στον κτηνίατρο. Το εμβόλιο έγινε σε αγροτικό κτηνιατρείο δωρεάν όπως και η εξέταση.
Η Τζέλα (έτσι την βγάλαμε) εντάχθηκε στην οικογένεια. Θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή. Πέντε γατάκια αποπαρασιτώθηκαν και βρήκαν άλλη οικογένεια (ουφ ευτυχώς ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αναμενουμε photo
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
"Τζελα" ... τι μου θυμιζει....
|
||||
|
||||
![]()
Από το Γέλα, στα λατινικά Gela (υπάρχει και αρχαιοελληνική πόλη στη Σικελία)
![]() Εσένα μάλλον θα σου θύμισε κάποιο κοπρόσκυλο που το λένε Άντζελα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από πολλά χρόνια ξαναβρήκα αυτό το πόστ
![]() Νάτη η Τζέλα όπως χάζευε χθες τα ψαράκια μας ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φάρμακα για φυτά | Evgenios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 15-01-09 21:30 |
Κερατόφυλλο και φάρμακα | lingistis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-04-08 20:58 |
Φάρμακα,λιπάσματα...κ.α | _antonis_ | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 05-10-07 07:59 |