Φάρμακα-εμβόλια στο διαδίκτυο?
Μέσα στα τρελά οικονομικά μας ζόρια
έχουμε και τη κόρη μας που μαζεύει όλα τα αδεσποτάκια :smt102 Γνωρίζει κάποιος κανένα site να βρω αντιπαρασιτικά και εμβόλια? Ο τοπικός κτηνίατρος ζητάει κάτι τρελά ποσά. Ψάχνω κατ' αρχήν για χάπια αντιπαρασιτικά Milbemax και πολλαπλό εμβόλιο Vanguard 7 (αυτά απ' όσο ξέρω,έκρινα ότι είναι καλά για κουτάβια). Για βοηθάτε.....:) |
Παράθεση:
|
Επειδή βρήκα τον κατάλογο των κτηνιατρικών φαρμάκων που προμηθεύονται τα Φαρμακεία και είδα τιμές χοντρικής έχω πάθει πλάκα με τις τιμές που ζητάνε οι κτηνίατροι :confused: μέχρι και 7πλάσιες βρήκα.
(βρε μήπως έχω εντοπίσει ένα κενό στην αγορά? ένα ιντερνετικό μαγαζί με λογικές τιμές θα τους έσκιζε τους αγιογδύτες) |
Παράθεση:
|
Περηφανος μπαμπας κανει παραπονα:)
να την εχεις γερη να σου μαζευει μουργακια και να καμαρωνεις καπετανιο:D ολο και καποιος γνωστος σου ανεβαινει Βουλγαρια,ας κανει ενα κοπο να ρωτησει για τα εμβολια |
Παράθεση:
Ο κτηνιατρος, δυστυχως απο τι βλέπω στην Ροδο , δεν βλέπει το ζωο αλλα το χρήμα! Αν πας ενα σκυλι θα σου πει χιλια δυο , φαρμακα οτι πρέπει να τους δώσεις... Ετυχε, και γνωριζω αρκετες περιπτωσεις οπου εχουν γινει χοντρα λάθη... και ολα αυτα για το χρήμα. Κλεοβουλε αν βρεις κατι , γιατι δεν εχω ψάξει ενημερωσε στο φόρουμ. Μιχάλη89 τα εμβολια τα περνω εγω και τα κάνω ο ιδιος.. |
Απο ελλαδα για δες κι εδω http://www.anosiapharmacy.gr/product...9%CE%BA%CE%AC/
Εξω εχουν πιο φτηνα, αλλα αν ειναι επειγον ..... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Την σκέφτηκα και τη Βουλγαρία. Παράθεση:
Φοβερή εκμετάλλευση όμως ρε παιδιά............ |
Περαστικά Κλεόβουλε... Ακόμη ξύνομε από ψώρα που κολλήσαμε οικογενειακώς από αδέσποτο κουταβάκι (το οποίο έγινε καλά σε 1 εβδομάδα ενώ εμείς ακόμη ...)
Ρίξε μια ματιά και εδώ: http://www.zoodynamiki.gr/ |
Ξύσου ξύσου Λεωνίδα :p
Περαστικά κι ευχαριστώ :smt039 |
Τι εγινε με το σκυλακι τελικα???
|
Παράθεση:
Η Τζέλα (έτσι την βγάλαμε) εντάχθηκε στην οικογένεια. Θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή. Πέντε γατάκια αποπαρασιτώθηκαν και βρήκαν άλλη οικογένεια (ουφ ευτυχώς :p) |
Αναμενουμε photo :p
|
"Τζελα" ... τι μου θυμιζει....
|
Παράθεση:
Εσένα μάλλον θα σου θύμισε κάποιο κοπρόσκυλο που το λένε Άντζελα :smt065 |
3 Συνημμένο(α)
Μετά από πολλά χρόνια ξαναβρήκα αυτό το πόστ :p
Νάτη η Τζέλα όπως χάζευε χθες τα ψαράκια μας :smt114 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:24. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board