Malawi DIY 270LT
8 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις:110μ* 45π*55υ Όγκος:270λτρ μικτά Κατηγορία:lake malawi Φυτά:egeria densa, Anubias, vallisneria. Ψάρια / Άλλα είδη:7 Pseudotropheus cyaneorhabdos(maingano), 6 labidochromis caeruleus Διακοσμητικά υλικά:πέτρες , άμμο από παραλία. (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:αφίσα Φωτισμός:2 Τ8 30w Διάρκεια φωτισμού:6 ώρες Φιλτράρισμα:1 jbl cristalprofi 250, 1 aqua nova ncf 1200 Θερμοστάτης:jager 200w Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH: Γενική σκληρότητα (GH): 15+ Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):12.5 tetra υγρά τεστ Αλλαγές νερού:40-50λτρ κάθε 10 μέρες Θερμοκρασία:26 Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία: Μετά από πολλές δυσκολίες επιτέλους παρουσιάζω το νέο μου ενυδρείο. τρέχει περίπου 1 μήνα ακούω γνώμες. |
παρα πολυ ωραιο φιλε μου...και πανω απ ολα φτιαγμενο απ τα χερια σου...;)
να το χαιρεσαι...:p |
Να τα χαιρεσαι,πολυ ομορφος συνδιασμος,στο λεω εκ πειρας;)
Την egeria εμενα τη φαγανε σαλατα σε δυο μερες..Η θερμοκρασια ειναι αρκετα ψηλα ,στους 23-24 εισαι μια χαρα.θα δεις πως θα παει με τις αλλαγες αλλα 40-50 λιτρα τις δεκα μερες μου φαινονται λιγα.Εγω ειμαι και οπαδος των μεγαλων αλλαγων αλλα αν σε κουραζουν οι μεγαλες ,πυκνωσε τες λιγο |
Παράθεση:
|
Να το χαιρεσαι.
Και γω θα συμφωνησω με τον Bill-Samos για τις αλαγες. |
Τι άλλο φυτό μπορω να βάλω χωρίς να γίνει τροφή για τα ψάρια;
Δεν περίμενα ότι η Αφρική έχει τόσο ωραία ψάρια, απίστευτη κίνηση μέσα στο ενυδρείο και που να μεγαλώσουν. |
Να το χαίρεσαι!
Η Αφρική είναι μαγεία :) Όταν μεγαλώσουν τα ψάρια θα πρέπει να απομακρύνεις τα υπεράριθμα αρσενικά. Φυτά που μπορείς να δοκιμάσεις είναι τα crinum, pteropus, κρυπτοκορίνες, εχινόδωροι. |
Kαι η sagittaria αντεχει αρκετα και αναπτυσσεται και πολυ γρηγορα..Τρωνε αλλα 'φτουραει'...κανει το εφε της βαλισνεριας..
|
2 Συνημμένο(α)
|
1 Συνημμένο(α)
Μετά από αρκετό καιρό λειτουργίας του ενυδρείου έβγαλα σήμερα μια φωτογραφία .
Συνημμένο Αρχείο 68520 |
Καλή χρονιά σε όλους, σκέφτομαι να κάνω ένα αδειασμα και ξανά στήσιμο του ενυδρείου μου μια ερώτηση που έχω για αρχή είναι αν κάνει αυτή η άμμο http://www.skroutz.gr/c/1179/diafora...BC%CE%BF%CF%82, και κάτι ακόμα πως να καθαρίσω με ασφάλεια την γυάλα από τα άλατα;; το ιδροχλωρικο οξύ είναι ασφαλές;;
Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk |
Καλή Χρονιά!
Γιατί σκέφτεσαι να το αδειάσεις και να το ξαναστήσεις? Ή άμμος από παραλία, που έχεις ήδη, είναι καλύτερη. |
Για ανανέωση θέλω να το κάνω, και να καθαρίσω την γυάλα.
Στάλθηκε από το pipo u8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:58. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board