κοματια κοραλλιού σε φίλτρο
οποσ λεει και η εροτειση μου
τα κοματια απο κοραλια κανουν για βιολογικο υλικο σε ενειδριο γλυκου νερου Θα μου ανεβάζουν το ph? ------------------------- γιαυτό το υλικό μειλαω http://www.korallen-zucht.de/en/shop...c-filters.html ------------------------- μήπως είναι ζεόλιθος και αν ναι τι ισχύει ειναι κάλο βιολογικό υλικό? μου ανεβάζει το ph? δεν θέλω ψηλό ph το ενυδρειο προορίζετε για Αμαζόνιο |
το προιον που εβαλες στο λινκ,δεν ειναι κοραλια,ειναι ζεολιθος.
"ZEOvit® for automatic filters is a balanced mix of different zeolites. It is an absolutely natural Zeolite mix of highest quality." για το ζεολιθο μπορεις να διαβασεις εδω. |
σιγουρα ειναι
επιδει εγραφε πανο korallen-zucht.de ZEOVIT και εγο προσεξα το κοραλλ και νομειζα zeovi ποσ ειανι η μαρκα |
θα στο μαλακωσει το νερο,αλλα εχει κιαλλες "παρενεργειες"
εγω δεν θα εβαζα. αληθεια τι νερο εχεις στην κυπρο?σκληρο,μαλακο?δεν θυμαμαι τι εχω ακουσει... |
στην κυπρο εχουμε αρκετα σκλυρο νερο
αλλα στο ενειδρειο θα βαλω ριζεσ μοπανι και θα πεφτει η σκλιροτητα διαβασα αυτο που μ εστιλεσ και απο οτι καταλαβα ο ζεολυθοσ δεν κανει για βιολογικο αλλα για βιολογικο μου τον εφεραν αν εχω μια μικρι ποσοτητα του ομοσ στο φυλτρο και να κανο αντικατασταση καθε 2-3 μηνεσ παλει θα εχω τησ παρενεργιεσ του? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:06. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board