εσωτερικο φιλτρο
δυστυχως δε μπορω αυτο τον καιρο να αγορασω εξωτερικο,αλλα χρειαζεται να παρω πιο ισχυρο και παω για αγορα εσωτερικου μεχρι 20-25 ευρω.ποιο να προτιμησω?ιχυοφορτωση θα ειναι 3-4 αγγελοψαρα σε 70 λιτρα.
|
Παράθεση:
|
αχαχαχα.ειναι οντως τσαμπουκαδες...θα το σκεφτω καλυτερα...δε θα μεινουν για πολυ στα 72 λιτρα.
|
Παράθεση:
|
παιδια αλλαξα φιλτρο,ειναι οντως πιο ισχυρο...το θεμα ειναι οτι μου εχει κανει ανω κατω το βυθο ....το ενυδρειο δε φαινεται καθολου απο τη βρωμια....τι να κανω? αλλαγη νερου χρειαζεται?το ειχα παρατημενο αρκετο καιρο...
|
Παράθεση:
|
εβαλα τα υλικα απο το αλλο φιλτρο στο νεο,ναι ανακατευει το βυθο....και εχει γεμισει το νερο διαφορα "σκουπιδακια".......τι να κανω? αλλαγη νερου δε χρειαζεται? λογω των σωματιδιων αυτων?
|
Παράθεση:
|
μαλιστα.τα σωματιδια αυτα ειναι παρα πολλα ομως...λογω των 35 guppy που ειχα,μη με κραξετε,τωρα δεν εχω ψαρια στο ενυδρειο,τα εδωσα.
|
Παράθεση:
|
αυριο βαζω σκουπα,ζητησα δανεικη απο φιλο,θα καθαρισω το βυθο οσο καλυτερα μπορω.δυστυχως μετρησεις δε μπορω να κανω,μονο για Ph εχω.
|
Παράθεση:
|
εννοειται πως θα κανω,θα παω δειγμα απο νερο σε πετ σοπ.
------------------------- ο υαλοβαμβακας επισης πρεπει να αλλαζεται καθε ποσο? καθε μερα? επειδη βλεπω οτι λασπωνει πολυ ευκολα,off topic αλλα μην ανοιγω συνεχεια θεματα. ------------------------- επισης ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΥΡΦΗ? ------------------------- βρηκα και τυρφη ! επισης να αναφερω οτι το νερακι καθαριζει σιγα σιγα,εκανα και αλλαγη του βαμβακα. |
Παράθεση:
|
λερωνει καθε εξι ωρες...οποτε το αλλαζω,ηδη εχει καθαρισει αρκετα ο βυθος.
|
Παράθεση:
|
ποση τυρφη χρειαζεται να βαλω για το μαλακωμα του νερου? ph=7.5 αυτη τη στιγμη.
------------------------- λασπωνει ευκολα,2 φορες τη μερα το κανω γιασ λιγες μερες ακομα,δεν ειναι λυση αλλα μεχρι να βρω σκουπα βυθου αυτο θα κανω. |
ποιο ενυδρείο έχεις;
|
τι εννοεις? ενα diy 72 litra
|
Παράθεση:
|
μαλιστα,δε με κουραζει η διαδικασια,με ευχαριστει.σιγουρα δε μπορει να γινεται ομως καθε λιγο κ λιγακι....οσο για την τυρφη το εκανα...σκουπα επιβαλλεται να βαλω ειναι βρωμικος ο βυθος.ευχαριστω πολυ ολους σας.
|
ο βυθος καθαριστηκε.επισης για να μην ανοιγω αλλο θεμα,θελω να ρωτησω για την τυρφη καθε ποτε να την αλλαζω?την εχω βαλει μεσα σε καλσον εδω και 3 μερες.
|
Παράθεση:
|
οοοοκ σε ευχαριστω πολυ !
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board