έγινε πάλι η προσπάθεια !!
4 Συνημμένο(α)
παιδιά σήμερα κολλησα πάλι το ενυδρείο και περιμένω τώρα μια εβδομαδα για να στέγνωση και να γυνή η δοκιμή και αν πάνε άλλα καλά στήνουμε το 2ο ενυδρείο ;) !!
|
πως εννοεις το κολησες;
κολησες ολο το ενυδρειο απο την αρχη; η μονο το τζαμι που ειχε ξεκολησει; αν εκανες το δευτερο μην εχεις εμπιστοσυνη. |
μονό το τσάμι που είχε διαρροή τώρα κιταξε να δεις μονό εκεί ήταν η διαρροή το υπολοιπο που ήταν κολλημένο δεν εχει διαρροή όποτε γιατί να το ξεκολλούσα ολο??
|
γιατι εβαλες βιβλια πανω του ?
με το πολυ βαρος βγενει η συλικονη απο τους αρμους πρεπει να εχεις τουλαχιστον 0,5 χιλιοστα σιλικονη μεσα εχεις ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Παράθεση:
|
δε το νομιζω να κολλησει εχει ηδη το βαρος του τζαμιου
|
και να φανταστης τα βιβλία δεν έχουν πολύ βάρος θα δούμε το άλλο σαββάτο αν εχει κόλληση και εσύ που ξες ότι δεν θα κόλληση?
|
το ξερω την εχω πατισει φιλος !!!!!
μολις το γεμισεις η κολλησεισ θα γεμισουν φουσκαλες ;) γιατι η συλικονη εχει φυγει απο το βαρος :rolleyes: |
δεν εχει βγάλει φουσκάλες ;) θα δειξει
|
με το νερο βγαζει !
|
εσύ εκεί επιμενης θα δούμε σε μια εβδομαδα
|
επιμενω για το λογο οτι την πατυσα φιλε μου και οχι για να σου κανω τον εξυπνο :mad::mad::smt076:smt076:smt076
|
ναι αλλά νομίζω το κολλησα σωστά
|
σου το λεω εγω που εχω κολλησει και ενα 600 λιτρο ας πουμε ;)
|
βασικα ο Χαρης εχει απολυτο δικιο γιατι η σιλικονη κολλαει διαφορετικα απο τις κολλες που θελουν οσο γινεται λεπτοτερο στρωμα.
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
ελπιζω να με βγαλεις ψεφτη
αλλα το βαρος του τζαμιου και τα βιβλια απο πανω εμενα μου λεει οτι θα γινει πατατα :rolleyes: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:46. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board