Ερώτηση για chiller
Kαλημέρα :wink:
Ξέρει κανείς να μου πει αν η ένταση της κυκλοφορίας του νερού επηρεάζει την απόδοση του chiller. Πιό συγκεκριμένα σε αυτό που αγόρασα πρόσφατα προτείνει κυκλοφορία όχι μικρότερη από 400l/h και όχι μεγαλύτερη από 0.3 bar(???). Ρωτάω λοιπόν: όσο μικραίνει η κυκλοφορία λογικά ψύχεται περισσότερο το νερό που περνάει, αντιθέτως όσο μεγαλώνει η κυκλοφορία το νερό ψύχεται λιγότερο περνάει όμως περισσότερο νερό... Πιστεύω πως η απόδοση πρέπει να είναι η ίδια και στις δύο περιπτώσεις, είναι όμως έτσι :?: :?: :?: Ξέρει κανείς :?: |
Re: Ερώτηση για chiller
Παράθεση:
|
yiobi ποιο chiller εχεις παρεις???
|
SFILIGOI FLITE
www.sfiligoi.it Μέχρι στιγμής ικανοποιημένος είμαι. (Το έχω από την περασμένη Πέμπτη) :wink: |
Φιλε yiobi εριξα μια ματια στα τεχνικα χαρακτηριστικα του chiller και διχνει στα χαρτια αρκετα καλο. Τουλαχιστον για τις δικες μου απαιτησεις και λιτρα. Ποσο το πηρες και απο που;
|
Από τη Λ. Μαραθώνος "Zoo Planet".
|
πόσο το πηρες δεν εγραψες :D
|
760Ε
|
ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ,ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ Η ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 760 EURO (ΕΦΤΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΝΤΑ )??????????.ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ.ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ
|
ΟΧΙ ΕΝΑ ,ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ !!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:37. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board