Moonlight
Θελω να βαλω Led στο ενυδρειο μου (ριο 180) ως moonlight ποσα λαμπακια πρεπει να βαλω περιπου και ποσα watt? θελω να βγαινει ενα απαλο μπλε.
|
3 ή 6 απο λεντοταινια αδιαβροχη. Κόβονται ανα 3
ΥΓ δεν θελεις moonlight ομως, θελεις μπλε απλο φωτισμο |
παρεμβολη,συγνωμη.
για μηκος 1,3μετρα μπροστα και 1,3 μετρα πισω τι προτεινεις σπυρο.(υψος απο βυθο 60και λιγο πανω ποντοι) αν παω σε μαγαζι πως θα ακριβολογησω για το απλο (ή απαλο;)φωτισμο? |
Eτσι κι αλλιως κατω απο μετρο δεν πουλανε.
Θα παρεις ενα μετρο λεντοταινια και θα δοκιμασεις. Θελεις και καταλληλο (σε αμπερ) τροφοδοτικο |
τι μπλε να ζητησω?
|
Παράθεση:
|
Οι μπλε βγαζουν περισσοτερο φως απο τις λευκες.
Ενα ξαδερφακι μου που νοιωθει απο αυτα μου εβαλε και μπλε και ασπρα και με ενα διακοπτακι τριων θεσεων αναβω οποια θελω,σκεψου το!!;) |
Παράθεση:
|
το βραδυ το αναβουμε αυτο?
|
Τι να σου πω...στο δικο μου ενυδρειο ποιο πολυ βλεπω με τις μπλε απο οτι με τις ασπρες.
Θα συμφωνήσω οτι οι λευκες δεινουν ποιο φυσικο αποτελεσμα. |
για να μη μπερδευτω, για moonlight ποιο ειναι το χρωμα?
|
Αναλογα το φεγγαρι.
Οταν ειναι κιτρινο εχουμε θερμο λευκο (warm white), αλλιως ψυχρο λευκο (cool white). |
εληφθη.
χτυπα κανενα κυκλωμα στο αλλο θεμα. ο ηλεκτρολογος μου μια χαρα τα πηγε με τον 915 |
ρε παιδια,υπαρχει λεντοταινια με εναλλαξ μπλε ασπρο?και κανα eshop αν ξερετε που εχει λεντοταινιες για παραγγελεια γιατι ''στο κομοτηνη'' δυσκολα :D
|
Παράθεση:
μπορεις να παρεις απο ebay γιατι απο ελλαδα .. αστο...!!! πολυ ακριβο... να σου πω οτι το 1 μετρο μαζι με μετασχηματιστη θα σου βγει περιπου 15-17 ευρω και εχει και χειρηστηριο που μπορεις να ρυθμισεις ολη την γκαμα των χρωματων του μπλε-κοκκινου-κιτρινου-πρασσινου.. εχει και ρυθμιση να χαμηλωνει το φως... δηλαδη αν παρεις μια λεντοταινια 1 μετρο και ειν αι πολυ δυνατη για το ενυδρειο σου απλα κατεβαζεις την ενταση...!!!! απλα φανταστικη...!! αν θες πληροφοριες γενικα στειλε μου πμ... |
Έτυχε να δω το ενυδρείο του achisael και έχω να πω ότι το σύστημα led moonlight που έχει βάλει είναι απίστευτο...
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:58. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board