90ρι με ξιφοφόρους και κριμπένσις
Μέχρι να μου έρθουν και τα κριμπένσις.....
προς το παρόν, ανεβάζω τις φωτος από το 90ρι όπως είναι τώρα με τους ξιφοφόρους... http://s1239.photobucket.com/albums/...lt%20aquarium/ Σχόλια/παρατηρήσεις/κλπ κλπ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ !!!! |
Τα τσακωσες τελικα τα μωρακια ε?:D
Μαρεσει το ενυδρειο αλλα βρε ανθρωπα σαν ΠΟΛΛΑ επιφανειας φυτα δεν εχεις?Το φως φτανει στον πατο?:) |
κριμπενσις σε ενα βυθο 100Χ45 με 8 κορυντορας μπαινουν? υπολοιποι κατοικοι σκαλαρια , ροδοστομοι. η καλυτερη επιλογη ειναι ραμιρεζι αλλα ειναι πιο ευαισθητα προτιμω τα κριμπ.
|
kostaskich
Παράθεση:
|
thanks guys
αύριος πουρνό πουρνό θα αρχίσει το ξήλωμα... |
Δεν βλέπω πολλα απαιτιτικά φυτά στον βυθο. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εγω στο προηγουμενο μου σετ-απ ετσι το είχα. Οι κρυπτοκορίνες μου και οι βαλλισνεριες ήταν μια χαρα. Μονο η hygrophila polysperma δεν πηγαινε πολυ καλα (γιατι ήταν και μαπα ο σχεδιασμός του καπακιου- κινεζικο γαρ).
Αλήθεια, το φώς του ενυδρείου είναι αναμένο; :D Για κριμπενσις παντως φαίνεται πολύ καλο! |
Έχει μόνο ανούμπιες, βαλισνέριες και bolbitis heudelotii (οι οποίες μάλλον θα βγουν μιας και ψιλοχαλάσαν...)
Οι φωτο είναι με το φώτα του ενυδρείου αναμένα |
Παράθεση:
Qs βαλε περισσοτερα φυτα κ βγαλε μια φωτο απο μπροστα ολο το ενυδρειο.Αυτο δεξια μπροστα ειναι πετρα ή ξυλο? Τη bolbitis απο που την πηρες κ ποσο? |
Αύριο που θα παω πάλι στο γραφείο...
δεξιά μπροστά έχει ένα μεγάλο κομμάτι ξύλο και μπροστά του μια ξυλόπετρα.... η bolbitis ήταν δώρο μαζί με κάτι άλλο που είχα πάρει από έναν συνχομπίστα... |
Καλημέρα...
Εγώ να κάνω μια ερώτηση;Τα κριμπ δεν θα τσακίσουν στο ξύλο τα ξιφοφοράκια σου ή υπολογιζεις οτι έχεις αρκετές κριψόνες; Από δική μου πείρα πάντως ενα ζεγαρι κριμπ (παρόλο που σαν χρωματα θα πηγαίνει σίγουρα) μου τσάκισε οτι μικρό ειχα σε 120λτ...με κριψόνες |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:53. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board