Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Άλλα ζώα (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Η Φριντα (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=47664)

dim orestiada 03-01-11 17:33

Η Φριντα

2 Συνημμένο(α)
η αγαπη μου για τα ενυδρεια ειναι μεγαλη αλλα εχω κ μια αλλη αγαπη που νομιζω οτι υπερνικα τα πανεμορφα ψαρακια μας... Η ΦΤΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ:D:D:D:D
η μια απο περσι το χειμωνα οταν ηταν 1 μηνων κ η αλλη απο το καλοκαιρι. δυστιχος δεν εχω καμια ποιο προσφατη.

Γιώργος Κ 03-01-11 17:38

Γλυκααααα!!!! Να σου ζησει!!! :p:p

achisael 03-01-11 17:39

Και υατην πολυ ομορφη!!!!!

αλλα τι γινεται ρε παιδια ολοι σκυλο πηρατε?
παρτε και σκυλοψαρα και ειστε κομπλε...!!!! :D:D:D

zipo 03-01-11 17:55

Κούκλα η Φρίντα!!!Να τη χαίρεσαι.:smt041:smt041:smt041

Πάνος 03-01-11 17:59

δε μας τα πες αυτα Δημητρη...φταιω εγω που δεν ηρθα ακομη για καφε....θα επανορθωσω...να δω και τη Φριντα απο κοντα!
(δε πιστευω να χασω κανενα δαχτυλο αν τη χαιδεψω..:D)

dim orestiada 03-01-11 18:09

σας ευχαριστω πολυ ολους για τα καλα σας λογια. Πανο η προσκληση εγινε πολες φορες αλλα δεν μπορεσες ακομα να ερθεις. οσο για το αν δεν τα ειπα αυτα απλα δεν ετιχε κ με τα σκυλια εχω τρελα χρονια. εχω κ ενα γερμανικο ποιμενικο 9 ετων ο οποιοσ δυστιχος κοβει δαχτυλα αλλα η φριντα ακομα δεν εφτασε σε αυτο το σημειο λογο ηλικιας.

giannisqq 03-01-11 18:12

μην πιστευεται τιποτα!!!!!!αχωνευτα και τα δυο ειναι!!!αν δεν ειναι δεμενα παρα πολυ καλα δεν κατεβαινω απο το αυτοκινητο!!!πανο δεν ειναι για χαδια αυτα!!!

dim orestiada 03-01-11 18:14

:D:D:D:D:D φιλαρακι εσυ τα φοβασε η φριντα αρνακι ειναι:D:D:D αλλα τωρα δεμενη ειναι αντε ελα για καφε

achisael 03-01-11 18:16

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από dim orestiada (Μήνυμα 530855)
:D:D:D:D:D φιλαρακι εσυ τα φοβασε η φριντα αρνακι ειναι:D:D:D αλλα τωρα δεμενη ειναι αντε ελα για καφε

δεν φαινεται και πολυ αγρια? η οι φωτο ξεγελανε ??? :D:D:D

dim orestiada 03-01-11 18:19

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από achisael (Μήνυμα 530859)
δεν φαινεται και πολυ αγρια? η οι φωτο ξεγελανε ??? :D:D:D

ειναι μολις 15 μηνων κ στην ουσια ειναι σαν ενα μικρο παιδι. θα ελεγα οτι τωρα αρχηζει να αγριευει λιγο αλλα οχι σε ανθρωπους ουτε σε σκηλια αλλα σε περιεργους θορυβους σε αυτοκινητα που δεν ξερει κ γενικα σε σημεια που πρεπει.

achisael 03-01-11 18:21

Αν και τα λατρευεω τα ''μπαγασικα'' δυστυχως δεν μπορω να παρω.. προς το παρον τουλαχιστον.. ελπιζω στο μελλον να γινει..

παντως να το χαιρεσαι..

υ.γ. σας ψιλοζηλευω εσας που εχετε.. αλλα δεν πειραζει

dim orestiada 03-01-11 18:27

οντως ειναι πολυ οραια φαση να εχεις σκυλι αλλα προτων θελει χρονο κ αυλη για να τρεχει ειδηκα τετοιες ρατσες που δεν κουραζονται ποτε. Παντως σου ευχομαι καποια στιγμη να παρεις ενα κουταβι.

achisael 03-01-11 18:30

Αν και κατι ειχε γινει (η αδερφη μου παρειγγειλε ενα γαλλικο μπουλντογκ) που κανει για σπιτι.. τεμπελακος..!!! μεχρι και σεξ βαριεται να κανει .. μονο με τεχνητη γονιμοποιηση..!!!
τελικα σταματησε στο τελωνειο και ηθελαν αλλα τοσα λεφτα..
και δεν το πηρε...

eimaste aR21rwstoi 03-01-11 21:34

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από achisael (Μήνυμα 530870)
Αν και κατι ειχε γινει (η αδερφη μου παρειγγειλε ενα γαλλικο μπουλντογκ) που κανει για σπιτι.. τεμπελακος..!!! μεχρι και σεξ βαριεται να κανει .. μονο με τεχνητη γονιμοποιηση..!!!
τελικα σταματησε στο τελωνειο και ηθελαν αλλα τοσα λεφτα..
και δεν το πηρε...

δεν πολυισχυει η τεχνητη γονιμοποιηση απο οτι εχω διαβασει....

achisael 03-01-11 22:25

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από eimaste aR21rwstoi (Μήνυμα 531030)
δεν πολυισχυει η τεχνητη γονιμοποιηση απο οτι εχω διαβασει....

δεν ξερω ετσι διαβασα ετσι λεω..
αλλα τι να λεμε αφου δεν το πηραμε... :(:(

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:25.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01796 seconds with 10 queries