Επιτελους...!!!! γέννα...
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
επιτελους μετα απο τοσο καιρο και τυχαια οπως παρατηρουσα τα guppy μου (το ενα ειχε ξεφουσκωσει ) τι να δω??? ενα μικρουλι να κολυμπαει... η χαρα μου... :grin::grin::grin::grin::grin::grin: τεσπα... αυτο ειναι το καλο ... το κακο ειναι οτι αυτο εγινε εδω και 4 μερες... και το βλεπω συνεχεια απο τοτε... τα αλλα που ειναι μαλλον εγιναν σουσι....:smt084:smt084:smt084 κριμα...εκτος και αν κρυβονται ακομα και το αλλο ειναι γενναιο... αλλα αν επαζησε μονο αυτο τοτε ειναι DIE HARD ..... :):):) Erxetai και αλλη γεννα ομως... ειναι τοσο φουσκωμενο που λες πως ειναι ετοιμο να σκασει... ελπιζω να εχουμε περισσοτερους bruce willis σε αυτην την γεννα... :smt120:smt120:smt120:smt120:smt120:smt120:smt120 |
Αντε με το καλο!! :smt041:smt041
Βαλε και εσυ κερατοφυλλο να γλυτωνει κανενα μικρουλι!! ;) |
να σου ζησει και οι αλλες με το καλο!
|
το αλλο που περιμενω εχει γινει σαν χιονομπαλα...:grin::grin::grin::grin::grin:
θα σκασει σε λιγο...μεχρι που καμπουριαζει...:):):):):) φαινονται και τα μαυραδακια - ματια... αντε ... ετοιμο ειναι... υ.γ. το αλλο ξεθαρεψε και κοβει βολτες μπροστα... μεγαλωσε και λιγο... πλακα εχει... ξερει καποιος ποτε θα παρει χρωματακι η ουριτσα του και ποτε θα διακρινω το φυλλο??? λογικα τωρα ειναι 6-7 ημερων.. και ειναι διαφανο... |
σε κανα 2μηνο και ...θα αρχισουν να φαινονται τα χρωματα τους ...(οταν θα γινουν 1 εκ ) το φυλλο ειναι πολυ δυσκολο να το ξεχωρισεις απο μικρη ηλικια
|
Παράθεση:
|
κατσε θα μας τρελανεις .!!!! 80cm .>?? τι ειναι 80 cm ..>
|
Παράθεση:
εεε... σορυ... 0.8 ηθελα να πω... καρχαρια εχω ????:smt073:smt073:smt073:smt073 |
δεν νομιζω οτι ειναι 0.8mm καποιο λαθος κανεις. ..μεσα σε 7 μερες δεν νομιζω οτι γινονται 1 εκ ..τεσπα ..οσο πιο καλη τροφη τους δινεις και πιο καλες συνθηκες τοσο πιο γρηγορα θα μεγαλωσουν
|
Παράθεση:
υπολογιζω οτι ειναι 7 ημερων... τοτε το ειδα... ------------------------- Παράθεση:
απλα μετα παλι εκει... και σκεφτομαι μηπως παει εκει γιατι ειναι ετοιμο ???? |
κανε μια μικρη αλλαγη νερου ..και αστο ησυχο...μπορει αυριο το πρωι να δεις μικρα
|
Παράθεση:
:D:D:D:D δεν το πειραζω... απλα απο χθες μην πω προχθες ετσι ειναι... ------------------------- aντε ... και 2η... την ειδα και live στις 02.30πμ... τελεια ειναι... μονο εγω ειδα τουλαχιστον 15-20 μικρα να βγαινουν απο την κοιλια... βεβαια ειδα με το που βγηκαν και 4 απο την κοιλια να ξαναπανε παλι στην κοιλια...:smt084:smt084:smt084:smt084:smt084 τα ετρωγαν... τα ειδα να ειναι στην επιφανεια και ξαφνικα πλησιαζει ενα και μαμ!!! γαμωτο!!! καλα γιατι τα τρωνε??? βεβαια ενα ηταν σουπερ γενναιο .. 2 φορες ξεφυγε απο τα σαγωνια του αρσενικου.... και εβαλα και 2 στο μικρο.... δεν ειναι και ευκολο να τα πιασεις... |
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:31. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board