Αυτοκόλλητος καθρέφτης για ανακλαστήρες?
Μήπως ξέρει κανείς που πουλάν καθρέφτες-αυτοκόλλητα στην Θεσσαλονίκη? Πήγα για ανακλαστήρες και μου έιπαν 4 ευρώ ο ένας. 16 ευρώ να δώσω για ανακλαστήρες μου φαίνεται απάτη οπότε λέω να φτιάξω μόνος μου αλλά θα χρειαστώ το παραπάνω προϊόν.
|
ηλια,αν εννοεις το αυτοκολλητο-καθρεφτη,το βρισκεις σε σιδηρικα ειδη και ειναι παμφθηνο.
να ξερεις ομως οτι μετα απο καποιο καιρο,μαυριζει............ |
Παράθεση:
|
Ειδικά αν είναι πολύ κοντά στην λάμπα μαυρίζει ποιο γρήγορα λόγο της θερμότητας.
|
Ηλια ενας ανακλαστηρας εχει ημικυκλικη μορφη ωστε να στελνει προς τα κατω τις ακτινες φωτος που τραβηξαν λαθος δρομο και φωτιζουν το καπακι η το σαλονι
μπορει να ειναι φτηνοτερο το αυτοκολητο αλλα δεν θα εχει ποτε την ιδια αποδοση http://farm4.static.flickr.com/3016/...f992a27f_m.jpg ΥΓ [s]ποιος netblues θα μου πει πως βαζω στον html κωδικα τις παραμετρους να εμφανιζει μικροτερο το σχημα που εχω κανει παραθεση;[/s] οκ το παρεκαμψα |
Παράθεση:
|
Εγώ πάντως χρησιμοποίησα αυτοκόλλητο αλουμινόχαρτο και είναι εδώ και 4 μήνες super.:smt041
|
Παράθεση:
υ.γ. καλώς ήρθες :) |
Μήπως εννοείς την ταινία που βάζουν στις καμινάδες?
|
Παράθεση:
|
Για το αυτοκόλλητο αλουμινόχαρτο....μοιαζεί πολύ
|
Είναι στην ουσία ταινία όπως αυτές της συσκευασίας μόνο που αντί για αυτό το καφέ πλαστικό υλικό έχει μια ψιλή επίστρωση αλουμινίου. Νομίζω ότι το Praktiker ή σε χρωματοπωλεία μπορείς να βρεις. Βεβαίως υπάρχει και η λύση να ντύσεις εσωτερικά το χώρο με αλουμινόχαρτο (κουζίνας).Απλός απλώνεις ένα πολύ λεπτό στρώμα σιλικόνης και έπειτα φύλλο –φύλλο το κολλάς προσεκτικά για να μην κάνει ζάρες.;)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
διαλεγεις κ παιρνεις:D |
χμμμ... θα τσεκάρω διάφορα και θα σας πω το αποτέλεσμα
|
Με αυτα που θα δωσεις για τα πειραματα με τα αλουμινο.... δεν δινεις αλλα 6 € για να παρεις τους ανακλαστηρες για να εχεις και μεγαλυτερη αποδοση και διαρκεια?
Καλα ειναι τα πειραματα αλλα αν υπαρχει και ο ετοιμος δρομος σε παραπλησια τιμη... |
Παράθεση:
Στην τελική το 10ευρο θα φύγει...:rolleyes: |
δίκιο έχετε, αλλά και το diy έχει την γλύκα του :) θα πειραματιστώ λίγο έτσι για να έχουμε να παίζουμε και βλέπουμε...
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board