μια μικρηηηηηη απορια...
παρατιρησα μια αρκετα μεγαλη επιθετικοτητα μεταξυ δισκου - γατοψαρου....
βασικα ο δισκος εχει τρελανει το ψατοψαρο (ενα συγκεκριμενο ) στο κυνηγι... αλλα πολυ κυνηγι...και φοβαμε για απολειες... να απομακρυνω το γατοψαρο; την τελευταια φορα που προσπαθησα να πιασω ενα γατοψαρο στο ενυδρειο το κυνηγουσα 3 μερες!:D επαθα πλακα...... να μην καθετε με τιποτα..... ο αλλος δισκος μενει ανενεργος ... απλα θεατης.....:smt041 ... τα ψαρια ταιζοντε 3 φορες την μερα οι δισκοι και μια φοα το 2ημερο τα γατοψαρα.... σε τι οφηλετε αυτη η διαολια που επιασε τον δισκο?:confused: να φερω κανα παπα να το διαβασει?:twisted: να μεταφερω το γατοψαρο? (απλα το γατοψαρο ειναι κανα 2 χροννων και ειναι ο καλυτερος μου φιλος ... και ας ειναι εντος του ενυδρειου .....και ας μη μιλαει):grin: Ευχαριστω! |
Τι γατόψαρο?
|
ειναι φτουνα αυτου στην φωτο.....
τα γατοψαρα με το καφε χρωμα..... http://www.aquatek.gr/vb/attachment....7&d=1182760914 |
δε φαινεται καθολου δωσε περισσοτερες πληροφοριες...μηπως το γατοψαρο πειραζει το δισκο?ποσο μεγαλο ειναι?cory ειναι?
|
cory ειναι...
μεγεθος 4 εκ ...ο δισκος τον πειραζει... πρωτη φορα συμβαινει..... εχω ph:6.5 kh: 5-6 αμμωνια : 0 |
Θα του περάσει!
Άλωστε το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα λίτρα σου όπως έχουμε ξαναπεί! |
το ξερω......
αν καποτε πεισω την μανα μου για μεγαλυτερο ενυδρειο θα σας το πω...:grin: αλλα το παλευω..... επλιζω να επανελθει στα φυσιολογηκα του ο δισκος... (βεβαια αν μου χαρισεις ενα ενυδρειο μεγαααααααλο θα το σκευτω πιο σοβαρα καιεγω και η μανα μο.......:D ) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:06. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board