snails vs σιλικονη
Μπορει να λεω αυτη τη στιγμη τη μεγαλυτερη βλακεια στην ιστορια των ενυδρειων.Αλλα θα τη πω!Μου ειπε ενας συμμαθητης μου,οταν ειδε στο ενυδρειο μου σαλιγκαρια,οτι τα σαλιγκαρια μπορουν να φανε τη σιλικονη.Τωρα δεν ξερω κατα ποσο στεκει αυτο.Πιθανον αυτος να εννοουσε μη ενυδρειακη σιλικονη(καθως δεν ξερει απο ενυδρεια) καθως και σαλιγαρια ξηρας.Αλλα εγω θελω να ακουσω και μια 2η γνωμη.Ποτε δεν ξερεις:confused: :confused: :confused: (αν και δεν νομιζω να στεκει)
|
Δεν ξερω αν την τρώνε αλλα αν ηταν ετσι το σαλόνι μου έπρεπε τωρα να ειναι γεματο σπασμενα γιαλια και νερα
|
Δικιο εχεις σε αυτο.Το σκεφτηκα και εγω σαν λυση.Αλλα ακομα και να τη τρωνε τη σιλικονη εφοσον υπαρχει αλγη,περισσια τροφη,κανα σαπιο φυλλο κτλ σιγα μη φανε σιλικονες!
|
Τα σαλιγκαρια δεν τρωνε σιλικονη....
|
Παράθεση:
(Παρακαλείται κάποιος Moderator να μεταφέρει το θέμα στο "Επι παντός επιστητού"!) ------------------------- A! Και απ'ότι με ενημέρωσε ένας φίλος υπάρχουν και τα glazer-snails του γένους tzamokopsatum (διαμαντοσαλίγκαρα) που κόβουν και τζάμια...:smt030 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:05. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board