Περιοδικό νο 11
Ξέρετε πότε κυκλοφόρισε το νέο περιοδικό νο 11; Η το αναμένουμε ακόμα;:confused: :confused: :confused: :confused:
|
Θα σταλει στα μελη μεσα στη βδομαδα.
|
:smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Ναι
|
παιδια με το περιοδικο τι γινεται?θα ερθει?
|
εμένα ήρθε κιολας σημερα:D
|
και εμενα ηρθε παιδια;)
|
εμενα δεν ηρθε.για αυτο ρωταω
|
μαλλον ο ταχυδρομας εινα αργος σε σενα..
Και δω ηρθε απο χτες |
Παράθεση:
|
ακόμα:smt102 :smt102 :smt102 θα την έπεσε για :smt015 :smt015 :smt015
ο ταχυδρόμος μάλλον.:p :p :p |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
moi ausi
|
Παράθεση:
Oμοιοπαθής ! :confused: |
που είναι το περιοδικό οεο???
|
Χθες πήρα μια χαρά άλλο πράγμα.
Ηρθε ειδοπίηση απο τα ΕΛΤΑ για συστημένο.:p :p Πήγα σήμερα και παρέλαβα το συστημέεεεεεεενοοοοοοοοο:confused: :confused: Ηταν η νέα ανανεωμένη πιστωτική μου:smt075 :smt075 Μα εγώ πότε θα το διαβάσω;;;) ;) ;) |
Μήπως το έχεις λάβει??? Λογικά...
Συστημένα δεν φευγουν τα περιοδικα... |
Και περιμένω και περιμένω....
Εκτώς και χάθηκε στο δρόμο.Δεν θα μου έκανε εντύπωση...ακόμα και από την είσοδο της Πολυκατοικίας χάνετε πολύ εύκολα.:| :| :| :| |
ο ταχυδρόμος κάθεται στην Λάρισα πίνει καπουτσίνο και λέει που να πάω κατά Σέρρες μεριά η κατά Πύργο.που είναι το περιοδικό οεο:confused::confused::D:D:D:D:p:p:p
|
Όσοι δεν είναι μέλη (ακόμα :cool: ) πως μπορούν να προμηθευτούν το περιοδικό;
|
παιδια ακομα τιποτα.γιατι??:smt093 :smt093
|
Η αποστολη απο οτι ξερω γινεται μαζικα και για ολους τους προορισμους..
Απο εκει και περα δεν υπαρχει δυνατοτητα αναζητησης... Πολλες φορες αργουν παντως... |
Σωτηρη εχει ερθει στα χανια περιοδικο σε εμενα δεν ηρθε
|
Σε μένα πάντως ήρθε πριν μιά βδομάδα.:smt041
|
Το αν καποιος "ψωνισε" το περιοδικο σου στο δρομο δεν μπορει να το ξερει κανείς. Σπανιο μεν, συμβαινει δε.
Το μονο που μπορει να γινει ειναι να επιβεβαιωθει οτι το ονομα σου ηταν στη λιστα των αποστολων, και απο κει και περα να ξανασταλει. |
εννοω εχει ερθει σε μελος
|
Παράθεση:
2) Καταθέτοντας τα χρήματα στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 188/440241-35, στο όνομα Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου, και να στείλεις το καταθετήριο με φαξ στο 210.4978326 αναγράφοντας καθαρά το όνομά και τη διεύθυνσή σου καθώς και ποια τεύχη επιθυμείς να σου στείλουμε. Το ποσό που θα πρέπει να κατατεθεί είναι ανάλογο της αξίας των τευχών (3,50 ΕΥΡΩ ανά τεύχος), συν μια επιβάρυνση (1,50 ΕΥΡΩ ανά τεύχος) η οποία καλύπτει τα έξοδα αποστολής, καθώς και μια επιβάρυνση που θα σας ζητήσει η τράπεζα (~1,50 ΕΥΡΩ συνολικά). Φροντίσε να γράψεις στο φαξ το τι αφορούν τα χρήματα που κατέθεσες (πχ. 20€ - τεύχη 1,2,5,8). Όταν λάβουμε το σχετικό φαξ, σου στέλνουμε ταχυδρομικώς τα τεύχη που μας έχεις ζητήσει. |
Ούτε σε μένα έχει έρθει. Να ανησυχώ; :confused:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:20. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board