PDA

Επιστροφή στο Forum : Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11

bokostas
01-12-10, 03:09
Καλό μήνα καρντάσια. Aυτή είναι και επίσημη, όχι χαζά,:p έλα να βλέπω συμμετοχές.

lingistis
von Μιχάλεν-EHEIM
panos-alex/polis
panos1972-ο τελευταίος του διαγωνισμού*
giannisaek
christsos (+327 νιάτα)
bokostas-sun+-3

---------
*τελευταίος δήλωσε συμμετοχή, μα πού πήγε το μυαλό σας??:D

posidwnas
01-12-10, 08:33
Καλό μήνα, και εγώ αυτή τη κυριακή...

maikl
01-12-10, 08:36
Καλό μήνα καρντάσια. Aυτή είναι και επίσημη, όχι χαζά,:p έλα να βλέπω συμμετοχές.

lingistis
von Μιχάλεν-EHEIM --> :D :D :D
panos-alex/polis
panos1972-ο τελευταίος του διαγωνισμού*
giannisaek
christsos (+327 νιάτα)
bokostas-sun+-3

---------
*τελευταίος δήλωσε συμμετοχή, μα πού πήγε το μυαλό σας??:D

δε παιζεσαι......:D

kingrim
01-12-10, 09:45
δεν θα ερθω γιατι καποιος παλιοχαρακτηρας με εκανε ρεζιλι λογο του οτι εκατσα ΜΟΝΟ 2 ωρες για καφε......

α και για να μην μας την πει o redrubin:p:):D:cool::smt052:smt039:smt028:smt081:s mt048:smt005:smt080:smt016:smt047+-6:-P:smt045:smt034:smt023:smt044:smt033:smile::smt043 :smt110:lol::-):smt109:smt042:grin::smt108:-D:mrgreen::smt082:smt082

georgis4
01-12-10, 09:56
Καλο μηνα σε ολους...
50% θα ερθω γιατι εχω μια δουλεια το σαββατο..
(θα ειμαι μπουζουκια με γκομενακια το σαββατο και μπορει να μη γυρισω σπιτι http://www.mybike.gr/public/style_emoticons/default/whistling.gif (http://www.mybike.gr/index.php?&&CODE=autologin&fromreg=1#)http://www.mybike.gr/public/style_emoticons/default/spiteful.gif (http://www.mybike.gr/index.php?&&CODE=autologin&fromreg=1#)http://www.mybike.gr/public/style_emoticons/default/shades.gif (http://www.mybike.gr/index.php?&&CODE=autologin&fromreg=1#) )

Χαραμάδας
01-12-10, 09:57
δεν θα ερθω γιατι καποιος παλιοχαρακτηρας με εκανε ρεζιλι λογο του οτι εκατσα ΜΟΝΟ 2 ωρες για καφε......

Γιαννάκη άσε τα σάπια και πες το καθαρά....2η συνεχόμενη Κυριακή για καφέ....και η κυρά στο σπίτι με το μωρό....δε νομίζω...είναι βαρύ το τσόκαρο(σαμπό)....:D:D:D:D
Βέβαια μπορείς να κάνεις ότι και ο Χαρούλης.....να έρθεις οικογενειακώς και να καθήσεις μέσα σε άλλο τραπέζι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.
-------------------------
Καλο μηνα σε ολους...
50% θα ερθω γιατι εχω μια δουλεια το σαββατο..
(θα ειμαι μπουζουκια με γκομενακια το σαββατο και μπορει να μη γυρισω σπιτι http://www.mybike.gr/public/style_emoticons/default/whistling.gif (http://www.mybike.gr/index.php?&&CODE=autologin&fromreg=1#)http://www.mybike.gr/public/style_emoticons/default/spiteful.gif (http://www.mybike.gr/index.php?&&CODE=autologin&fromreg=1#)http://www.mybike.gr/public/style_emoticons/default/shades.gif (http://www.mybike.gr/index.php?&&CODE=autologin&fromreg=1#) )

Γιωργάκη περίμενω τηλ.........ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ...:p:p:p.

kingrim
01-12-10, 10:00
Αγαπητε christo θα ηταν η τριτη Κυριακη στην σειρα για να λεμε την αληθεια και ναι το σαμπο ειναι βαρυ αυτος ειναι και ο λογος αλλωστε που ηρθες με πρισμενα μουτρα στην συναντηση της κυριακης.

beat89
01-12-10, 17:30
Καλο μηνα παιδια.
Τελικα δεν καταφερα να ερθω στην συναντηση παρολο που ημουν Θεσσαλονικη αφου εκεινη την ωρα ημουν σε ενα σεμιναριο.:(
Φανταζομαι θα περασατε παλι τελεια.
Ελπιζω να τα πουμε καποια αλλη φορα.;)

Κλεόβουλος
01-12-10, 17:53
Καλο μηνα παιδια.
Τελικα δεν καταφερα να ερθω στην συναντηση παρολο που ημουν Θεσσαλονικη αφου εκεινη την ωρα ημουν σε ενα σεμιναριο.:(

Έχασες το δικό μας Σεμινάριο :grin::grin:
Την άλλη φορά....

Χαραμάδας
01-12-10, 17:57
Καλο μηνα παιδια.
Πω-πω...τι να πω....μας ξεσήκωσες και δεν ήρθες...:D:D:D...άντε την άλλη φορά...;).
Αny way σήμερα στις 20:00 εγώ με τον xb307 και τον red rubin θα πάμε στο ''les amis'' για καφεδάκι.....μην αρχίσετε να γκρινιάζετε.....ένα απλό απογευματινό καφεδάκι....και όσοι πιστοί προσέλθετε....:cool:.

zipo
01-12-10, 18:04
Πω-πω...τι να πω....μας ξεσήκωσες και δεν ήρθες...:D:D:D...άντε την άλλη φορά...;).
Αny way σήμερα στις 20:00 εγώ με τον xb307 και τον red rubin θα πάμε στο ''les amis'' για καφεδάκι.....μην αρχίσετε να γκρινιάζετε.....ένα απλό απογευματινό καφεδάκι....και όσοι πιστοί προσέλθετε....:cool:.
Χμμμμ....Τετάρτη....μάλιστα.....κάποιος λόγος θα υπάρχει για να πηγαίνετε..:cool:

bokostas
01-12-10, 18:18
Χμμμμ....Τετάρτη....μάλιστα.....κάποιος λόγος θα υπάρχει για να πηγαίνετε..:cool:
Βρε Δημήτρη, δεν μπορώ να καταλάβω την φιλοσοφία σου, γιατί το λες αυτό??.:D

zipo
01-12-10, 18:22
Βρε Δημήτρη, δεν μπορώ να καταλάβω την φιλοσοφία σου, γιατί το λες αυτό??.:D
Τίποτα,τίποτα...έκανα ένα συνειρμό,μια υπόθεση,αλλά αποκλείεται να ισχύει...:D

Κλεόβουλος
01-12-10, 19:04
Τα πάντα εν σοφία εποίησε, ο Χαραμάδας :grin::grin:

lingistis
01-12-10, 19:08
Απότι βλέπω στα ενυδρείο γνωστού μποστανα δεν πρέπει να υπάρχει άλλος χώρος.... στο μικρό μου "ότι νάναι" υπάρχει ένα τόσο δα κενό που χωρά μια, το πολύ δύο ριζούλες, εύκολο "γρασίδι" (για δοκιμή :))

4 και σήμερα...

και επειδή θα έχουμε δρόμο μετά λεμε να μην την βγάλουμε μόνο με καφέ ;)

panos1972
01-12-10, 19:44
Απότι βλέπω στα ενυδρείο γνωστού μποστανα δεν πρέπει να υπάρχει άλλος χώρος.... στο μικρό μου "ότι νάναι" υπάρχει ένα τόσο δα κενό που χωρά μια, το πολύ δύο ριζούλες, εύκολο "γρασίδι" (για δοκιμή :))

4 και σήμερα...

και επειδή θα έχουμε δρόμο μετά λεμε να μην την βγάλουμε μόνο με καφέ ;)

Για κόπιασε με τα εύκολα γρασίδια σου...:D
Όχι και καφέ ξεροσφύρι!!!!! Έχει και κουλουράκιεάν δεν έρθει ο Χάρης!!!!

ΤΑΣΟΣ
01-12-10, 19:45
Καλησπερα παιδια και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. Μεσα και εγω στον ψαροκαφε μετα της συζυγου μου. Το αθροισμα +2 κωλοκαθιστρες για να μη ψαχνουμε σκαμπο και χασουμε καποια φωνηεντα απο την διαλεξη του ΧΑΡΑΜΑΔΑ. :smt015

georgis4
01-12-10, 20:36
Καλησπερα παιδια και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. Μεσα και εγω στον ψαροκαφε μετα της συζυγου μου. Το αθροισμα +2 κωλοκαθιστρες για να μη ψαχνουμε σκαμπο και χασουμε καποια φωνηεντα απο την διαλεξη του ΧΑΡΑΜΑΔΑ. :smt015
Tα σκαμπο ειναι στανταρ γιατι παντα χρειαζονται...:D

chris129
01-12-10, 21:49
και εγω παρων παιδια panos-alex/polis εχω τα 2 ψαρακια θα στα φερω την κυριακη φιλε

po-pay
01-12-10, 23:42
εννοειτε πως θα ερθουμε και εμεις!!!
po-pay και fofaki.

bokostas
01-12-10, 23:53
lingistis
von Μιχάλεν-EHEIM
panos-alex/polis
panos1972
giannisaek
christsos (+327 νιάτα)
bokostas-sun+-3
posidwnas
georgis4 (αν ξυπνήσει και ξεμεθύσει)
ΤΑΣΟΣ (+Χριστίνα)
chris129
po-pay
fofaki
bkalek
Prokroustis
zipo

Βρε πάτε καλά?? Στις ανεπίσημες είμαστε οι διπλάσιοι, έλα να βλέπω χέρια.:)

bkalek
02-12-10, 00:15
καλησπερα κι απο μενα...σκεφτομαι και εγω αυτην την κυριακη αν τα καταφερω να ρθω απο εκει να σας γνωρισω..απο κοντα...εχω καιρο που λεω να ρθω αλλα μαλλον το χω αυτην την κυριακη...επομενως βαλτε εναν σταυρο και ο θεος βοηθος...

tsoum
02-12-10, 01:12
Πρόσεχε γιατί αυτούς που πάνε πρώτη φορά τους κάνουν καψώνια. Εμένα με έβαλαν να πληρώσω καφέδες... :smt084

...:grin:

Prokroustis
02-12-10, 02:59

εμένα δε με βλέπω στη λίστα, και νόμιζα οτι είμαι στη βασική 20αδα..

:p

zipo
02-12-10, 04:23
εμένα δε με βλέπω στη λίστα, και νόμιζα οτι είμαι στη βασική 20αδα..

:pΟύτε εμένα βλέπω και ανησυχώ!:cool:

bokostas
02-12-10, 04:30
Για κοιτάξτε καλύτερα στραβάδια.:D

lingistis
von Μιχάλεν-EHEIM
panos-alex/polis
panos1972
giannisaek
christsos (+327 νιάτα)
bokostas-sun+-3
posidwnas
ΤΑΣΟΣ (+Χριστίνα)
chris129
po-pay
fofaki
bkalek
Prokroustis
zipo

Με το καλό να έρθεις να σε γνωρίσουμε φίλε bkalek και μην ακούς τον tsoum, σε πειράζει.

giannisaek
02-12-10, 07:25
καλησπερα κι απο μενα...σκεφτομαι και εγω αυτην την κυριακη αν τα καταφερω να ρθω απο εκει να σας γνωρισω..απο κοντα...εχω καιρο που λεω να ρθω αλλα μαλλον το χω αυτην την κυριακη...επομενως βαλτε εναν σταυρο και ο θεος βοηθος...
Επιτέλους Βασίλη πήρες την μεγάλη απόφαση. :smt041:smt041:smt041

Χαραμάδας
02-12-10, 08:15
Πρόσεχε γιατί αυτούς που πάνε πρώτη φορά τους κάνουν καψώνια. Εμένα με έβαλαν να πληρώσω καφέδες... :smt084

...:grin:

Ρε συ tsoum-aka (stars wars) τι του λές του νέου και τον τρομάζεις?
Ποτέ κάποιος ''νέος'' δεν έχει δώσει πάνω από 235 euro....:D.

dimis_george
02-12-10, 12:27

φιλε,θσ σε κερασουν τον καφε και εσυ θα πληρωσεις μετα τα τσιπουρα:D:D:D
κ εμενα ετσι μου εκαναν!!!:D:D

lingistis
02-12-10, 20:26
Για την μετά το καφέ συνάντηση... ( = μάσα :D) έχουμε συμετοχές???

tsoum
03-12-10, 00:37
+ εγώ αν δεν πάμε Λαρισσα στους συγγενεις!

red rubin
03-12-10, 01:20
Φοιτητη ετοιμασου. Σου στελνω το πρωινο σου αυριο!

tsoum
03-12-10, 23:48
-_-..... Αμα είναι να το στείλεις αυριο, δωστο μου εδώ, να γλυτώσω κ τα μεταφορικά :D
Ποιος είχε φέρει έναν κουβα με κάτι περουβιανα σκαλαρια πριν από 2-3 συναντήσεις; Ο παραλήπτης μπορεί να φέρει τον κουβα γιατί πρέπει να πάω κάτι κιχλιδες στα Γιάννενα και μέσα στην σακούλα... Οποίος θυμάται δοτη ή παραλήπτη παρακαλώ να μου πει για να επικοινωνήσω μαζί του.

maikl
03-12-10, 23:52
-_-..... Αμα είναι να το στείλεις αυριο, δωστο μου εδώ, να γλυτώσω κ τα μεταφορικά :D
Ποιος είχε φέρει έναν κουβα με κάτι περουβιανα σκαλαρια πριν από 2-3 συναντήσεις; Ο παραλήπτης μπορεί να φέρει τον κουβα γιατί πρέπει να πάω κάτι κιχλιδες στα Γιάννενα και μέσα στην σακούλα... Οποίος θυμάται δοτη ή παραλήπτη παρακαλώ να μου πει για να επικοινωνήσω μαζί του.

Παραληπτης ημουν εγω :D,ο κουβας ηταν του Χαρη(drbig).Στειλτου μυνημα να στον δωσει(αυτος τον εχει) ;)

giannisaek
04-12-10, 00:03
Παιδιά λόγω δουλειάς στην συνάντηση θα έρθω γύρω στις 14:00 για όσους περιμένουν πράγματα να το γνωρίζουν.

6981giwrgos
04-12-10, 00:27
παιδια λογγο ελιψης χρηματων λογο γιωρτων......:D:D:D δεν θα μπορεσω να ερθω.......:(:(:(:(:(:( αν και θα το θελω παρα πολυ.....

Thrillos
04-12-10, 02:31
lingistis
von Μιχάλεν-EHEIM
panos-alex/polis
panos1972
giannisaek
christsos (+327 νιάτα)
bokostas-sun+-3
posidwnas
ΤΑΣΟΣ (+Χριστίνα)
chris129
po-pay
fofaki
bkalek
Prokroustis
zipo
thrillos

georgis4
04-12-10, 09:54
παιδια λογγο ελιψης χρηματων λογο γιωρτων......:D:D:D δεν θα μπορεσω να ερθω.......:(:(:(:(:(:( αν και θα το θελω παρα πολυ.....
Eλα εσυ και τον καφε τον κερναω εγω ρε χαζε....:p

panos1972
04-12-10, 10:33

Κι εγώ βάζω τα κουλουράκια!:D

giannisaek
04-12-10, 10:44
Οικονομίαααααα.... :grin:

jiraiya
04-12-10, 10:52
εμενα δεν με βλεπω στην λιστα και στεναχωριεμαι + 1

paco
04-12-10, 10:55
για ενα διωρο θα περασω και εγω
Πανο τα κουλουρακια ειναι αυτα που φτιαχνεις με τα χερακια σου?

Alex_Salonica
04-12-10, 10:57
Πιστεύω να τα καταφέρω κι εγώ...

giannisaek
04-12-10, 11:01
Θα φέρω και μερικά κλαδέματα για όποιον θέλει και δεν έχει φύγει πριν τις δύο.

lingistis
04-12-10, 11:10
Στην συνάντηση θα έρθει για πρωτη φορά και μια φίλη από Θεσ-νίκη... όποιος-α έχει μος και κανά εύκολο φυτό να της δώσουμε για το ενυδρείο της με red cherry και ζωωτόκα θα είναι ωραία ;) και κανά γρασιδάκι (1 εώς 2 ρίζες) για μένα :grin:

Δεν βλέπω συμμετοχές για μάσα μετα την συνάντηση.... έως τώρα για την μασασυνάντηση

lingistis
Mr. EHEIM :grin:
bo - sun +-3
....

Χαραμάδας
04-12-10, 11:24

Πάνο μήν ανοίγεσαι....είναι δύσκολοι οι καιροί....:rolleyes:.

Ρε συ Γιώργο από που θα έρθεις και κολλάς στο οικονομικό???

Δεν βλέπω συμμετοχές για μάσα μετα την συνάντηση.... έως τώρα για την μασασυνάντηση

lingistis
Mr. EHEIM :grin:
bo - sun +-3
....

Γιαννάκη λεβέντη μου με τέτοια ''ζοχάδα'' που τραβάς για φαγητό μετά τον καφέ...σε κόβω να μην έχεις φάει από την Δευτέρα...:D:D:D...any way σίγουρα θα υπάρξει παρέα για φαγητό μετά.;).

bokostas
04-12-10, 11:38
lingistis (+φίλη)
von Μιχάλεν-EHEIM
panos-alex/polis
panos1972
giannisaek
christsos (+327 νιάτα)
bokostas-sun+-3
posidwnas
ΤΑΣΟΣ (+Χριστίνα)
chris129
po-pay
fofaki
bkalek
Prokroustis
zipo
thrillos
tsoum
jiraiya
paco
Alex_Salonica

Χαραμάδας
04-12-10, 11:46
εμενα δεν με βλεπω στην λιστα και στεναχωριεμαι + 1

Μπράβο ρε Μπάμπη....δε σε βάλανε στη λίστα γιατί νομίσανε ότι είσαι σαν τον φιλαράκο σου,τον Kingrim (τον βασιλιά το ''dr soll-sambo'' ) .....:D:D:D.
Eiδες τι θα πεί κακές παρέες....:rolleyes:

georgis4
04-12-10, 11:52
Μπράβο ρε Μπάμπη....δε σε βάλανε στη λίστα γιατί νομίσανε ότι είσαι σαν τον φιλαράκο σου,τον Kingrim (τον βασιλιά το ''dr soll-sambo'' ) .....:D:D:D.
Ποσο μαλλον και κουμπαριλικι.......:D

tsoum
04-12-10, 11:58
Απαντηση νούμερο 1800 :smt041:smt041

6981giwrgos
04-12-10, 12:06
ευχαριστω φιλε γιωργο για την κινησηη σου....
αλλα το προβλημα μου δεν ειναι το οτι δεν εχω λεφτα για τον καφε αλλα οτι χρειαζομε γυρο στο σαρανταρι για λεωφορεια και ταξι ια να ερθω στην συνατιση.και αυτη την στηγμη δεν παιζουν τοσα γιατι θελω να παω για 10 μερες αθηνα να δω το σόι μου..

georgis4
04-12-10, 12:12
Απαντηση νούμερο 1800 :smt041:smt041

Aργησες μικρε 1801 εισαι...:D:p
ευχαριστω φιλε γιωργο για την κινησηη σου....
αλλα το προβλημα μου δεν ειναι το οτι δεν εχω λεφτα για τον καφε αλλα οτι χρειαζομε γυρο στο σαρανταρι για λεωφορεια και ταξι ια να ερθω στην συνατιση.και αυτη την στηγμη δεν παιζουν τοσα γιατι θελω να παω για 10 μερες αθηνα να δω το σόι μου..
Κατι τετοιες στιγμες ειναι που λεω *μαμω το σοι μου*.....:D

bokostas
04-12-10, 12:16
...χρειαζομε γυρο στο σαρανταρι για λεωφορεια και ταξι ια να ερθω στην συνατιση...
Αν βρεις χρήματα για λεωφορείο, τα ταξί ξέχνα τα, πες μας τι ώρα φτάνεις και όλο και κάποιος θα βρεθεί για τα πήγαινε-έλα στα ΚΤΕΛ.;)

red rubin
04-12-10, 12:18
Αν βρεις χρήματα για λεωφορείο, τα ταξί ξέχνα τα, πες μας τι ώρα φτάνεις και όλο και κάποιος θα βρεθεί για τα πήγαινε-έλα στα ΚΤΕΛ.;)
O Χαρης ο ''ταριφας'' μπορει να ερθει μεχρι και στην Καβαλα!

giannisaek
04-12-10, 13:09
χρειαζομε γυρο στο σαρανταρι για λεωφορεια και ταξι ια να ερθω στην συνατιση...

Θα σε πάω εγώ στα ΚΤΕΛ... αλλά να σε φέρω δεν μπορώ, γιατί δουλεύω το πρωί και εκείνη την ώρα θα είμαι στην δουλειά.

maikl
04-12-10, 13:32
Εγω τελικα ειμαι εκτος λογω "ανωτερας βιας"...:(

6981giwrgos
04-12-10, 13:34
παιδια ειστε ολοι υπεροχοι....:smt052:smt052:smt052
αλλα στην αθηνα που θα παω θα χρειαζομαι λεφτα για εξοδους και τετοια που αν ερθω θα μου λιψουν μερικα . ελπιζω με τον νεο χρονο να ερχομαι ποιο συχνα γιατι ειναι καταπληκτικη η παρεα σας....:smt041:smt041:smt041
σας ευχαριστω και παλι για την κινηση σας........:):):)

apostars
04-12-10, 15:46
κ γω για πρώτη φορά θα έρθω αύριο με άλλο ένα άτομο, από καιρό το ήθελα.

Prokroustis
04-12-10, 16:01
Στην συνάντηση θα έρθει για πρωτη φορά και μια φίλη από Θεσ-νίκη... όποιος-α έχει μος και κανά εύκολο φυτό να της δώσουμε για το ενυδρείο της με red cherry και ζωωτόκα θα είναι ωραία ;) και κανά γρασιδάκι (1 εώς 2 ρίζες) για μένα :grin:

java moss θα φερω εγω. ;)

bokostas
04-12-10, 16:08
κ γω για πρώτη φορά θα έρθω αύριο με άλλο ένα άτομο, από καιρό το ήθελα.
Μπράβο, έλα να γνωριστούμε.:smt041

lingistis (+φίλη)
von Μιχάλεν-EHEIM
panos-alex/polis
panos1972
giannisaek
christsos (+327 νιάτα)
bokostas-sun+-3
posidwnas
ΤΑΣΟΣ (+Χριστίνα)
chris129
po-pay
fofaki
bkalek
Prokroustis
zipo
thrillos
tsoum
jiraiya
paco
Alex_Salonica
apostars (+1)

Χλωμό να μας χωρέσει το μαγαζί, μάλλον θα επεκταθούμε και στο απέναντι bowlling.:D

Πάνος
04-12-10, 19:37
Εγω τελικα ειμαι εκτος λογω "ανωτερας βιας"...:(
εσυ θελεις ξυλο....κι ελεγα οτι θα γνωριστουμε...:(
θα ειμαι κι εγω αυριο...περναει κανεις απο μαρτιου μερια να με παρει? αν οχι..μπορειτε να μου πειτε αστικο που να σε φερνει στα ster?
τελος αν υπαρουν λιγα ευκολα κλαδεματα για το 30λιτρο ενος φιλου θα ημουν ευνωμων.

olga
04-12-10, 19:51
Τωρα αν πω να περασω να σε παρω εγω...θα αρχισουν οι προειδοποιησεις για την σωματικη σου ακεραιοτητα...:D αν εισαι παντως τολμηρος ,ερχομαι

Πάνος
04-12-10, 20:03
ο τολμων νικα :D....σου στελνω πμ ολγα...σε ευχαριστω και να εισαι σιγουρη οτι οι αλλοι απλα...ζηλευουν ;)

glazar
04-12-10, 20:04
Πανο τι ωρα να περασω?

Πάνος
04-12-10, 20:17
ευχαριστω πολυ Γιωργο....με "εκλεισε" η ολγα!! :D οποτε θα τα πουμε στην καφετερια :p

olga
04-12-10, 20:20
Αλλος με τη βαρκα μααααααας....Μποκοστας να περασουμε????:smt052

georgis4
04-12-10, 20:22
Αλλος με τη βαρκα μααααααας....Μποκοστας να περασουμε????:smt052
:smt044:smt044:smt044
καλο καλο.....ξερω και ενα με ποντιους να το πω???:D
(κακια ξερω αλλα τι να σε κανω βρε ολγα με τοσα που εχω ακουσει για σενα στους καφεδες......):p

Κλεόβουλος
04-12-10, 20:23
Θα μου λείψετε αυτή τη Κυριακή :(
(λόγω υποχρεώσεων και απειλή παντόφλας zw)

kingrim
04-12-10, 20:33

βρε παλιοχαρακτηρα ολο λασπολογιες εισαι δεν θα ερθω γιατι θα παω σε ενα παιδικο προγραμμα που διοργανωνει η δουλεια μαζι με την μπεμπα μου

αλλα ετσι ειναι αμα εισαι κακος ανθρωπος.....:smt052

olga
04-12-10, 20:40
:smt044:smt044:smt044
καλο καλο.....ξερω και ενα με ποντιους να το πω???:D
(κακια ξερω αλλα τι να σε κανω βρε ολγα με τοσα που εχω ακουσει για σενα στους καφεδες......):p

Και συ τεκνον Γεωργιε?? καλα....Αυριο λοιπον θα δειτε..η μαλλον θα ακουσετε απο ουδετερο ανθρωπο για τις οδηγηκες μου ικανοτητες.
ΥΓ .Πανο...μην ερθω αυριο και εισαι αφαντος,δηθεν οτι σε σε απηγαγαν εξωγηινοι κτλ..:smt084

bokostas
04-12-10, 20:42
Παιδιά μέχρι τις 3 θα κάτσουμε, μετά δεν ξέρω...:D

Πάνο το ταξί θα σου βγει πιο φθηνό από τον γύψο και τα ράμματα.

Και μη φοράς γυαλιά, μπορεί με το άνοιγμα των αερόσσακων...:D

georgis4
04-12-10, 20:47
Και συ τεκνον Γεωργιε?? καλα....Αυριο λοιπον θα δειτε..η μαλλον θα ακουσετε απο ουδετερο ανθρωπο για τις οδηγηκες μου ικανοτητες.
ΥΓ .Πανο...μην ερθω αυριο και εισαι αφαντος,δηθεν οτι σε σε απηγαγαν εξωγηινοι κτλ..:smt084
Βρε ετσι εχω ακουσει λεω......αλλα εσυ καλου κακου μην οδηγας με νευρακια αυριο οκ?Να μας ξαναρθει ο ανθρωπος θελουμε......:D:p:p:p

Πάνος
04-12-10, 21:05
ολγα μη δινεις σημασια...απο ανθρωπους που βλεπουν τους σκυλους για κριαρια...τι περιμενεις?? :D αραγε τους ανθρωπους στο δρομο πως τους βλεπουν?? :confused:
ειμαι σιγουρος οτι θα εχω και την πρωτη σωφερ αυριο. ;)
εσεις ομως φτυστε λιγο και τους κορφους σας...το γλωσσοφαγατε το κοριτσι...:D

κλεοβουλε..και η δικη σου απουσια θα ειναι αισθητη....η λυπη μου που δε θα ειναι παιδια που θα ηθελα να ερθουν, ευτυχως καταστελλεται απο τη χαρα μου για οσους θα δω.

maikl
04-12-10, 21:05
εσυ θελεις ξυλο....κι ελεγα οτι θα γνωριστουμε...:(
θα ειμαι κι εγω αυριο....

....ε αφου θα εισαι δε το χανω....τα λεμε αυριο λοιπον ;)
υ.γ....απο ποια οδο θα περασετε ειπαμε? (για να παω απο αλλου...):D

Πάνος
04-12-10, 21:06
:smt041:smt041
οπου δεις τον κοσμο να τρεχει πανικοβλητος..καπου εκει θα ειμαστε... :D
ολγα, να αυτοσαρκαστουμε και λιγο ε??

bokostas
04-12-10, 21:09
Πάνο κάτσε πίσω.

olga
04-12-10, 21:13
Αλοιμονο...εσυ καλου-κακου,οπως θα κατεβαινεις την Μαρτιου,αναψε κανενα κερακι,καπου εχει εκκλησια προς τα εκει :D :D

georgis4
04-12-10, 21:15
Πάνο κάτσε πίσω.
Kωστα φτανει βρε συ....θα νιωθει ασχημα στο τελος η κοπελα και θα εχει και δικιο....
....ε αφου θα εισαι δε το χανω....τα λεμε αυριο λοιπον ;)
υ.γ....απο ποια οδο θα περασετε ειπαμε? (για να παω απο αλλου...):D
μακρια απο μαρτιου αυριο!!!

jiraiya
04-12-10, 21:23
Πανο αστους αυτους αυριο θα σε βαλω διπλα μου να συζηταμε για τα αλατια μας :D θελω να προετοιμαστεις για πολλες ερωτησεις και πολυ κους κους μιας και νεος στα αλατια;)

georgis4
04-12-10, 21:40
Πανο αστους αυτους αυριο θα σε βαλω διπλα μου να συζηταμε για τα αλατια μας :D θελω να προετοιμαστεις για πολλες ερωτησεις και πολυ κους κους μιας και νεος στα αλατια;)
Mπαμπη εχω ενα κλαδεμα για σενα αυριο...
http://www.bestof.gr/MSpictures/ALATI.jpg:D:p

giannisaek
05-12-10, 00:37
Κλαδέματα θα φέρω μετά τις 14:00
Για σένα Πάνο και για όποιον άλλον θέλει.

jiraiya
05-12-10, 01:43
Mπαμπη εχω ενα κλαδεμα για σενα αυριο...

:smt041:smt041:smt041 κορυφαιο φερε εσυ και εγω θα φερω λαδι και λεμονι και ολο και καποιος θα φερει κανενα ψαρακι μαλλον θα πω τον χρηστο να φερει κανεναν δισκο:D:D:D και για σαλατα θα φερει μετα της 2 ο γιαννης μια χαρα κατι θα κανουμε και αυριο :D( και εσεις ολο μας πουλατε φουμαρα για ταβερνες και τετοια αφου τα εχουμε ολα εκει γιατι να τρεχουμε:smt020)

maikl
05-12-10, 05:54
Μια εξυπηρετηση για μενα?
Εχω κοντα μια εβδομαδα που μου τελειωνουν οι μπουκαλεςCO2 η μια πισω απο την αλλη και εχω μεινει με μια μονο τωρα...;)
Λεω να φερω λοιπον τις τρεις αδειες μπουκαλες σημερα στη συναντηση.Υπαρχει κανεις που να μπορεσει να τις παει για γεμισμα και να μου τις στειλει καποια στιγμη με τα ΚΤΕΛ,αλλιως θα πρεπει να ξανακατεβαινω μεσα στην εβδομαδα για αυτο τον λογο....
(Εννοειται τα εξοδα ολα δικα μου...)

Prokroustis
05-12-10, 15:29
Δε θα μας χωράει το μαγαζί σε λίγο, αυτά είναι! :smt041

zipo
05-12-10, 16:01
Σήμερα μπορεί να μην κόβαμε πίτα,αλλά ΗΤΑΝ ΠΙΤΑ!!!Ένας κανονικότατος χαμός.:smt041

kingrim
05-12-10, 16:21
Ποσα ατομα πηγατε ρε τρελοκομια

jiraiya
05-12-10, 16:23
καμια 40ρια ειμασταν σιγουρα!!!!!!!

kingrim
05-12-10, 16:35
:smt120:smt120:smt120:smt120:smt120:smt120

tsoum
05-12-10, 17:50
43 ταυτόχρονα μέτρησαμε σε κάποιο φάση!

Πάνος
05-12-10, 19:03
υπεροχα περασαμε και ειδαμε και παλια φιλαρακια!! :p
ενα εχω να πω και μαρτυρες ολοι....η Ολγα ειναι σωφεραντζα!!! :smt041

georgis4
05-12-10, 19:11
Λαοθαλασσα κανονικη σημερα....:D
υπεροχα περασαμε και ειδαμε και παλια φιλαρακια!! :p
ενα εχω να πω και μαρτυρες ολοι....η Ολγα ειναι σωφεραντζα!!! :smt041
Αν ξανανεβεις θα σε πιστεψουμε....:p

Τηλέμαχος
05-12-10, 19:26
Κύριε Πάνο ζείτε; :D

Τρομάρα που πήρατε έ;:p

bokostas
05-12-10, 19:33
Πάντως η σερβιτόρα η Σοφούλα, μας είπε στο τέλος ότι πήρε παραγγελίες από 45 άτομα, ε, φαίνεται ότι κούρασαν τελικά οι εβδομαδιαίες.:D:p:D

Ευχαριστώ όλους τους φίλους που κουβάλησαν πάλι έναν τόννο φυτά, ψάρια, σαλιγκάρια, σκουλήκια, μέχρι και τροφές και σακκούλες, με πρώτους
τους paco, giannisaek και Kingrim, όπως και τους jiraiya και glazar για τα μπάλαστ και τους panos_alexpolis, Maikl και lingistis που έκαναν τόσα
χιλιόμετρα για να μας δουν και μετά περιδρομιάσαμε στον Μαχαραγιά του akiriazides, που μας περιποιήθηκε με φοβερό φαγητό κι εξαιρετικές τιμές.

Ευχαριστούμε πολύ και τον Χαβίτο/Γιώργο/Red Rubin/Petcumulus για τα δώρα της ΑΡΙ που έφερε και μοίρασε σε όλους τους παριστάμενους.:):smt023

Μάλλον η καλύτερη συνάντηση μέχρι σήμερα, με κόσμο αντίστοιχο της κοπής της πίττας και απίστευτο κέφι, όσοι (λίγοι) δεν ήρθαν, έχασαν.

maikl
05-12-10, 19:40
Δε σας προλαβαινω ρε σεις....:D
Φωτορεπορταζ σε λιγο οταν φυγει ο Γιαννης....

giannisaek
05-12-10, 19:42
Χάρηκα που γνώρισα σήμερα τον Γιάννη-lingistis και τον Μιχάλη-maikl, αν και βρεθήκαμε πολλές φορές σε άλλες συναντήσεις δεν αξιώθηκα τότε να τους μιλήσω, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. :rolleyes:
Επίσης χάρηκα πολύ που γνώρισα και τον Πάνο-panos-alex/polis. :p
Έκπληξη ήταν και η πρώτη παρουσία στην συνάντηση της apostars-Αποστολίας (αν κάνω λάθος το όνομα ας με διορθώσει) που την είχα γνωρίσει πριν από καιρό, και της φίλης της. :p
Πάντως η σημερινή επίσημη συνάντηση ήταν το κάτι άλλο. :smt041

Χαραμάδας
05-12-10, 19:51
Άλλη μια ψαροσυνάντηση που έγινε κοσμοπλημμύρα...45+ μου ειπε η Σοφία.:smt119:smt119.
Και πολλοί νέοι και νέες φίλοι και φίλες.:smt041:smt041.
Όπως κάθε φορά περάσαμε πολύ καλά.:cool:.
Φώτο θα ανεβάσω αργότερα και ο φίλος που ξέχασε ένα μαύρο σακουλάκι με κάτι μπαταρίες,κλέμες και κάτι λάμπες να ξέρει ότι το έχω εγώ.:cool:.
Όλα τα λεφτά βέβαια ήτανε η έκφραση του ''mr red rubin'' που και καλά στεναχωρήθηκε φύγαμε όλοι και τον αφήσαμε με την τελευταία παρουσία (πολύ καλή) της σημερινής συνάντησης.:smt007:smt061.
Βέβαια έξω από την καζούρα ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο για την ''σακουλάρα'' με τα προϊόντα ΑΡΙ που μοίρασε.
Πάντως η σερβιτόρα η Σοφούλα, μας είπε στο τέλος ότι πήρε παραγγελίες από 45 άτομα, ε, φαίνεται ότι κούρασαν τελικά οι εβδομαδιαίες.:D:p:D

Πράγματι θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε σοβαρά τις διήμερες...:D:D:D.

jiraiya
05-12-10, 19:55
την μαυρη σακουλα την εφερα εγω ρε για εσας κρατα τα !!!
μπραβο σε ολους σας (εισασταν ολοι υπεροχοι)
και μπραβο στον Χαβίτο/Γιώργο/Red Rubin/Καρχαριομαχο/Petcumulus για ολα!!!!!!!
μετα της foto παμε παρουσιες για την επομενη κυριακη:D!!!

Χαραμάδας
05-12-10, 19:55
Ευχαριστώ όλους τους φίλους που κουβάλησαν πάλι έναν τόννο φυτά, ψάρια, σαλιγκάρια, σκουλήκια, μέχρι και τροφές και σακκούλες, με πρώτους
τους paco, giannisaek και Kingrim, όπως και τους jiraiya και glazar για τα μπάλαστ.

Αυτό έλειπε να μην τους ευχαριστείς αφού το αυτοκίνητό σου ''έκατσε'' από τον
έναν τόννο φυτά, ψάρια, σαλιγκάρια, σκουλήκια, μέχρι και τροφές και σακκούλες που ''τσίμπησες''......:grin::grin::grin::grin::grin:.

posidwnas
05-12-10, 19:57
Καλή ιδέα Χρήίστο, θα ξεκινάμε την συνάντηση Σάββατο μεσημέρι και θα την τελειώνουμε Κυριακη απόγευμα. Πραγματικά χαμός σήμερα.
Πάνο πες την αλήθεια, πόσα σου έδωσε η Όλγα για να πεις καλή κουβέντα?

Χαραμάδας
05-12-10, 19:58
Μάλλον η καλύτερη συνάντηση μέχρι σήμερα, με κόσμο αντίστοιχο της κοπής της πίττας και απίστευτο κέφι, όσοι (λίγοι) δεν ήρθαν, έχασαν.

Η καλύτερη μέχρι την επόμενη....και αυτοί που δεν ήρθαν (Λεωνίδααααα) πραγματι έχασαν.

tsoum
05-12-10, 19:58
Εγώ ενα έχω να πω: :smt033 :smt030 :smt033

georgis4
05-12-10, 19:59
Αληθεια ποιος εφερε σακουλακια με χυμα τροφες???:confused:
(και επεσε ενα στα χερια μου καταλαθος :D )

Χαραμάδας
05-12-10, 20:01
αλλα ετσι ειναι αμα εισαι κακος ανθρωπος.....:smt052
:smt052...δεν σε ξέχασα εσένα νέε μου....αλλά να ξέρεις ένα....και ΄γω σ'αγαπάω...:D:D:D.

Prokroustis
05-12-10, 20:02
Εγώ ενα έχω να πω: :smt033 :smt030 :smt033

catappa όλα τα λεφτά! :D

kingrim
05-12-10, 20:10
:smt052...δεν σε ξέχασα εσένα νέε μου....αλλά να ξέρεις ένα....και ΄γω σ'αγαπάω...:D:D:D.

ΑΦΟΥ ΜΑΓΑΠΑΣ......ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ :smt052

Δεν ηρθα σημερα αλλα μπραβο στο Petcumulus που δειχνει οτι σε δυσκολους καιρους βοηθαει τον κοσμο του GAB:smt041:smt041:smt041

Κλεόβουλος
05-12-10, 20:12
Είπα να λείψω και ξεσαλώσατε :smt041

kingrim
05-12-10, 20:13

φαντα σου τι ελεγε ο ''φυσιολογικος'' κοσμος που επινε το καφεδακι του στα διπλα τραπεζια........

georgis4
05-12-10, 20:16
φαντα σου τι ελεγε ο ''φυσιολογικος'' κοσμος που επινε το καφεδακι του στα διπλα τραπεζια........
Ποια διπλα τραπεζια??:D
Μεχρι μπροστα στην πορτα μπηκε τραπεζι και αρκετοι περιφεροντουσαν γιατι απλα ΔΕΝ χωρουσαμε...:)

bokostas
05-12-10, 20:20
catappa όλα τα λεφτά! :D
Και για όσους δεν το είδαν με τα μάτια τους (δεν κάνω πλάκα), κάποιοι παλαβοί έστριψαν και κάπνισαν τσιγάρα με φύλλα κατάπα.

Είστε άρρωστοι ρεεεε. Και τουλάχιστον δεν δίνατε να καπνίσει κι ο Χρήστος, μπας και τον "επιαναν" οι καταπραϋντικές ιδιότητες της κατάπας.:D

Μιχάαααληηηη, βάλε τις φωτό.

red rubin
05-12-10, 20:30
Άλλη μια ψαροσυνάντηση που έγινε κοσμοπλημμύρα...45+ μου ειπε η Σοφία.:smt119:smt119.
Και πολλοί νέοι και νέες φίλοι και φίλες.:smt041:smt041.
Όπως κάθε φορά περάσαμε πολύ καλά.:cool:.
Φώτο θα ανεβάσω αργότερα και ο φίλος που ξέχασε ένα μαύρο σακουλάκι με κάτι μπαταρίες,κλέμες και κάτι λάμπες να ξέρει ότι το έχω εγώ.:cool:.
Όλα τα λεφτά βέβαια ήτανε η έκφραση του ''mr red rubin'' που και καλά στεναχωρήθηκε φύγαμε όλοι και τον αφήσαμε με την τελευταία παρουσία (πολύ καλή) της σημερινής συνάντησης.:smt007:smt061.
Βέβαια έξω από την καζούρα ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο για την ''σακουλάρα'' με τα προϊόντα ΑΡΙ που μοίρασε.

Πράγματι θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε σοβαρά τις διήμερες...:D:D:D.
Εκτος απο την καταπληκτικη παρουσια οπως λες, ηρθε στην παρεα και η Σοφια ΣΟΥ......ενω εσυ ετρωγες κοψιδια με το σοι....:grin::grin:
Της προτεινα πανω σου να κανει το μεταπτυχιακο στην ψυχολογια. Ψαχνουμε καποιον με original τρελα!!
Γνωμη δεν μου ειπες παντως!!:smt049:smt049

paco
05-12-10, 20:31
πραγματι φοβερη κοσμοπλημυρα
το καταχαρηκα καινουρια και παλια ατομα απο θεσσαλονικη και μη
ατομα που ηρθαν απο μακρια και τους ευχαριστουμε
παντου ακουγες γελια συζητησεις και το αποκορυφωμα στο εσωτερικο του μαγαζιου οι πελατες ολοι κοιτουσαν ολους τους ψαροκαμενους να σηκωνουν σακουλακια
με ψαρια φυτα λαμπες τροφες δωρα του Γιωργου (red rubin) να γυρνανε γυρα στα τραπεζια
ειχαν αποσβολωθει να μας κοιταζουν
δειχναμε ολοι σα πιτσιρικια σε παιδικη χαρα
για οσους δεν γνωριζουνε ο υπευθυνος του μαγαζιου προσηλυτιστηκε στο αθλημα
από βδομαδα θα του στρωσουμε και το ενυδρειο του
παντα ετσι να περναμε
μπορουμε και παραπανω ατομα

bokostas
05-12-10, 20:38
για οσους δεν γνωριζουνε ο υπευθυνος του μαγαζιου προσηλυτιστηκε στο αθλημα
από βδομαδα θα του στρωσουμε και το ενυδρειο του

Και στο τέλος πρότεινε από την άλλη φορά να μας βάλει μέσα, δίπλα στην "μάρκα", για να ακούει και να συμμετέχει στις συζητήσεις.

paco
05-12-10, 20:39
Της προτεινα πανω σου να κανει το μεταπτυχιακο στην ψυχολογια. Ψαχνουμε καποιον με original τρελα!!
Γνωμη δεν μου ειπες παντως!!:smt049:smt049[/QUOTE]

Γιωργο δε τη λυπασε τη κοπελα θα τα παρατηση
το ατομο υπερβαινει τα επιτρεπτα μποφορ που χρειαζεται για αποπλου:smt035:smt100:smt026

red rubin
05-12-10, 20:41

Γιωργο δε τη λυπασε τη κοπελα θα τα παρατηση
το ατομο υπερβαινει τα επιτρεπτα μποφορ που χρειαζεται για αποπλου:smt035:smt100:smt026[/QUOTE]
Εσυ δεν την ειδες ρε γαμωτο!!
Ισως να διαλεγε εσενα!!:p

paco
05-12-10, 20:43
εχω καποιο μικρο τομεα και εγω
αλλα ο Χρηστος ειναι ανεμοστροβηλος τιτσερ

maikl
05-12-10, 20:47
.......παρτε να 'χετε...:D

kingrim
05-12-10, 20:48
κάποιοι παλαβοί έστριψαν και κάπνισαν τσιγάρα με φύλλα κατάπα.

παντου ακουγες γελια....
δειχναμε ολοι σα πιτσιρικια σε παιδικη χαρα

Μετα τα φυλλα καταπα ολα αυτα??? ή και πριν???? για να ξερουμε και εμεις :ρ

red rubin
05-12-10, 20:48
εχω καποιο μικρο τομεα και εγω
αλλα ο Χρηστος ειναι ανεμοστροβηλος τιτσερ
Πλακα-πλακα θα ψαξει σε επιστημονικο επιπεδο ποιος ειναι ο λογος που μπορει να φτασει καποιος στο συγκεκριμενο επιπεδο τρελας για τα ενυδρεια...
Περιμενω αποτελεσματα!
Mr Bokosta που θελετε να στειλω την φωτο με τα edlerakia????

maikl
05-12-10, 20:50
τον Χαρη δειτε....ρε Κωστα τι του κανεις του παιδιου????:D

maikl
05-12-10, 20:51
Και δυο τελευταιες με τα τσιπουρακια μας...

maikl
05-12-10, 20:57
Και εγω να σας ευχαριστησω ολους ,περασαμε ομορφα,γνωρισαμε νεους και ξαναβρεθηκαμε με τους "παλιους".
Πανο χαρηκα πολυ που τα ειπαμε κι απο κοντα ;)
Κωστα ευχαριστω για τα ξιφοφορακια,ηδη ομορφαινουν το 125 λιτρο μου:smt023
Αντωνη οι μεζεδες σου ηταν "ολα τα λεφτα" κιας ηταν λιγα αυτα που μας χρεωσες.:rolleyes:
Αντε τωρα στο "κοπη τη πιτα" με ακομη πιο πολλους....(ες),και με ακομη πιο πολυ κεφι...
...α μη ξεχασω το "ρουμπινι" με τα δωρακια του....και τα σακουλακια με τις τροφες που τα εφερα εγω

paco
05-12-10, 21:05

Μιχαλη εγραψες:smt082:smt082:smt082

bokostas
05-12-10, 21:38
http://img704.imageshack.us/img704/7504/animationun.gif (http://img704.imageshack.us/i/animationun.gif/)

zipo
05-12-10, 21:45
Φύλλα κάταπα...Όλοι κάπως έτσι ήταν στη συνάντηση...:cool:

6981giwrgos
05-12-10, 22:12
υπεροχα περασατε κριμα που δεν μπορεσα να ερθω....:(:(:(
αλλα δεν πειραζει οταν μπορεσω να ξαναερθω παλι ετσι θα ειναι γιατι απο εδω και περα προβλεπω ΚΑΘΕ συναντηση θα ειναι ετσι....:D:D:D:D
μια ερωτηση το κοπη τη πιτα ποτε ειναι περιπου?

Πάνος
05-12-10, 22:21
τωρα εχω κι εγω λιγο χρονο να σχολιασω...
και καταρχην να ευχαριστησω τον paco-βασιλη για τα κλαδεματα και ακομη παραπανω που δεν ηταν για μενα αλλα για ενα φιλο.
να ευχαριστησω επισης παρα πολυ τον chris129-χρηστο για τα 2 υπεροχα maingano που μου χαρισε!!
Έκπληξη ήταν και η πρώτη παρουσία στην συνάντηση της apostars-Αποστολίας (αν κάνω λάθος το όνομα ας με διορθώσει) που την είχα γνωρίσει πριν από καιρό, και της φίλης της. :p

στο τελος γνωριστικαμε καθως εφευγε..με τοσο κοσμο σιγουρα καποιοι "χαθηκαμε"...ελπιζω την επομενη φορα να τα πουμε περισσοτερο.
σημμειωθηκε η απουσια σου...ευτυχως εχεις επανορθωσει προκαταβολικα με επισκεψη στον εβρο...2 φορες..:D

Πανο χαρηκα πολυ που τα ειπαμε κι απο κοντα ;)
Αντωνη οι μεζεδες σου ηταν "ολα τα λεφτα" κιας ηταν λιγα αυτα που μας χρεωσες.
επιτελους μιχαλη γνωριστηκαμε!
Αντωνη τα "πιατα" σου αλλα και οι τιμες σου υπεροχες!! θα σε ξανατιμησουμε :p

paco
05-12-10, 22:38
Πανο χαρηκα πολυ που βρεθηκαμε και επεσες και σε τετοια συναντηση
οσο για τα φυτα μην με ευχαριστεις καθολου γιατι μπορει και να ειναι τρισεγγονα και βαλε απο τα τοσα φυτα που κατα καιρους μου εχεις δωσει
απο τον καινουργιο χρονο θα κανονισω καμια εκδρομη κατα τα μερη σας

Πάνος
05-12-10, 23:07
σε περιμενω βασιλη και οποιον αλλο το τολμησει....εκκρεμουν εξαλλου και τα παπουτσια...:D

olga
05-12-10, 23:41
Παιδια ηταν υπεροχα σημερα,ημασταν λαος! Μακαρι να μπορουσα να κατσω παραπανω,αλλα με φωναζε ο Μορφεας...
Πολυ δωρο,εφυγα με ενα καρο πραγματα,χαρη στον Γιωργο-cumulus,καποιον αγνωστο για τη λαμπα,και τον kingrim(Γιαννη ο Κωστας πηγε να μου χρεωσει μεταφορικα).Μεχρι και την καρεκλα που καθομουν κοντεψα να παρω.
Δυστυχως παλι υπηρχαν ατομα που ηταν και σε αλλες συναντησεις,αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να τους γνωρισω,δυσκολο πραγμα αφου αυτοι που καθονται στις ακρες χρειαζονται γουοκι τοκι για να μιλησουν
Σε γενικες γραμμες,ενα εχω να πω για σημερα : :smt041:smt041:smt041
ΥΓ. Πανο alex/polis , επειδη ειμαστε λιγο στριμωγμενοι αυτον τον καιρο,θα τα βρουμε αργοτερα με το οικονομικο...:D:D

panos1972
05-12-10, 23:44
Κοσμοθάλασσα!!!
Το χόμπυ παιρνει τα πάνω του!!!!

.......παρτε να 'χετε...:D

Οφείλω όμως ένα συγνώμη στο παιδί στο βάθος (που δε θυμάμαι το όνομά του) στη φωτογραφία 12 post #1867, ο οποίος μου ζήτησε από τις βαλισνέριες του Ευθύμη που είχα στο χέρι και μοίραζα και στο τέλος έδωσα σε άλλους και τον ξέχασα!

Φίλε στείλε πμ να επανορθώσω με σακουλάκι κλαδέματα.

dimis_george
06-12-10, 00:16
τυχεροι οσοι πηγατε!!μπραβο σε ολους!!δεν μπορεσα να ερθω αυτη την φορα:(
κ για αλλη μια φορα τους φορεσαμε γυαλια τους Αθηναιους!!:smt041:smt041

apostars
06-12-10, 00:18
Χάρηκα που γνώρισα σήμερα τον Γιάννη-lingistis και τον Μιχάλη-maikl, αν και βρεθήκαμε πολλές φορές σε άλλες συναντήσεις δεν αξιώθηκα τότε να τους μιλήσω, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. :rolleyes:
Επίσης χάρηκα πολύ που γνώρισα και τον Πάνο-panos-alex/polis. :p
Πάντως η σημερινή επίσημη συνάντηση ήταν το κάτι άλλο. :smt041

καλησπέρα, όντως εντυπωσιακή η προσέλευση σήμερα,

σας ευχαριστώ όλους για τα δωράκια, σιγά σιγά θα σας μάθω ποιοι είστε,

χάρηκα που σας είδα έτσι φιλικούς κ ευγενικούς, ήθελα από καιρό να έρθω όπως έχω ξαναπεί,

χάρηκα επίσης που γνώρισα κ κάποιους από σας προσωπικά,

καλή αντάμωση στην μεθεπόμενη Κυριακή (ελπίζω),

Αρσινόη.

giannisaek
06-12-10, 01:10
καλησπέρα, όντως εντυπωσιακή η προσέλευση σήμερα,

σας ευχαριστώ όλους για τα δωράκια, σιγά σιγά θα σας μάθω ποιοι είστε,

χάρηκα που σας είδα έτσι φιλικούς κ ευγενικούς, ήθελα από καιρό να έρθω όπως έχω ξαναπεί,

χάρηκα επίσης που γνώρισα κ κάποιους από σας προσωπικά,

καλή αντάμωση στην μεθεπόμενη Κυριακή (ελπίζω),

Αρσινόη.
Αρσινόη σε αποθήκευσα :smt024 στην μνήμη RAM. :grin:

lingistis
06-12-10, 01:40
:smt023

Ο.Κ.... έφτασα :D

Μπα την άλλη φορα η συνάντηση θα πρεπει να είναι 2μερη με διανυκτέρευση για να προλάβω να σας γνωρίσω όλους!!!!

Να είστε όλοι καλά και να τα ξαναπούμε σύντομα!!! :)

maikl
06-12-10, 06:52
τυχεροι οσοι πηγατε!!μπραβο σε ολους!!δεν μπορεσα να ερθω αυτη την φορα:(
κ για αλλη μια φορα τους φορεσαμε γυαλια τους Αθηναιους!!:smt041:smt041

..εσυ ασε τα λογια και ελα να παρεις τη μος που εστειλε ο Βασιλης(paco)...:D

Χαραμάδας
06-12-10, 09:36
Εκτος απο την καταπληκτικη παρουσια οπως λες, ηρθε στην παρεα και η Σοφια ΣΟΥ......ενω εσυ ετρωγες κοψιδια με το σοι....:grin::grin:
Καλά βρε τυφλό πουλί δεν σου είπα (((πολύ καλή))) αλλά από το σιρόπι :smt060''κόλλησαν'' τα μάτια σου...(κράτα λίγο να κάνουμε ραβανί...αφού ο Μιχάλης δεν έφερε)...:D:D:D
Υ.Γ. 1.....κόψτε αυτό με το Σοφάκι θα γίνει ''μπέρδεμα και θα τρέχουμε όλοι.:smt066
Υ.Γ. 2.....για κανένα Σοφάκι στον κόσμο δεν ''εγκαταλείπω'' μια πιατέλα καλοψημένα κοψίδια...:lol::lol::lol:
Υ.Γ. 3.....πολύ ευχαρίστως θα με προσφέρω ολόκληρο στην επιστήμη της ψυχολογίας,ειδικά αν πρόκειται να ''κλειστώ'' σε ένα δωμάτιο με την φίλη σου,προκειμένου να ''παίξει'' με το μυαλό μου (κάτι πολύ δύσκολο πάντως)...:D:D:D.
Υ.Γ 4.....επαναλαμβάνω ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ...:cool:.

drbig
06-12-10, 09:48
http://img704.imageshack.us/img704/7504/animationun.gif (http://img704.imageshack.us/i/animationun.gif/)

Εσενα ΔΕΝ επρεπε να σου δώσω να καπνίσεις catappa.... :grin::grin::grin:

red rubin
06-12-10, 10:21
Καλά βρε τυφλό πουλί δεν σου είπα (((πολύ καλή))) αλλά από το σιρόπι :smt060''κόλλησαν'' τα μάτια σου...(κράτα λίγο να κάνουμε ραβανί...αφού ο Μιχάλης δεν έφερε)...:D:D:D
Υ.Γ. 1.....κόψτε αυτό με το Σοφάκι θα γίνει ''μπέρδεμα και θα τρέχουμε όλοι.:smt066
Υ.Γ. 2.....για κανένα Σοφάκι στον κόσμο δεν ''εγκαταλείπω'' μια πιατέλα καλοψημένα κοψίδια...:lol::lol::lol:
Υ.Γ. 3.....πολύ ευχαρίστως θα με προσφέρω ολόκληρο στην επιστήμη της ψυχολογίας,ειδικά αν πρόκειται να ''κλειστώ'' σε ένα δωμάτιο με την φίλη σου,προκειμένου να ''παίξει'' με το μυαλό μου (κάτι πολύ δύσκολο πάντως)...:D:D:D.
Υ.Γ 4.....επαναλαμβάνω ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ...:cool:.
Η γνωμη σου μετραει!!:D:D

zipo
07-12-10, 19:52
Και οι δύο φωτογραφίες που είχα ξεχάσει πως είχα!Τί τρώνε και τί καπνίζουν τα πολύ φυσιολογικά άτομα της συνάντησής μας?:D Catappa...

maikl
07-12-10, 19:58
Και οι δύο φωτογραφίες που είχα ξεχάσει πως είχα!Τί τρώνε και τί καπνίζουν τα πολύ φυσιολογικά άτομα της συνάντησής μας?:D Catappa...

...μ'αυτα και μ'αυτα μας λενε για τα Κινεζικα κορυφαια προιοντα...:D

nikosm1
09-12-10, 19:35
Δεν βλέπω κίνηση για την Κυριακή 12/12. Ολόκληρος στρατηγός θα μας κάνει την τιμή!

red rubin
09-12-10, 20:31
Δεν βλέπω κίνηση για την Κυριακή 12/12. Ολόκληρος στρατηγός θα μας κάνει την τιμή!
Ξεκινα να παιρνεις παρουσιες γιατι μονο παραγγελιες ξερεις να κανεις!!

nikosm1
09-12-10, 20:41
Ξεκινα να παιρνεις παρουσιες γιατι μονο παραγγελιες ξερεις να κανεις!!

Μου είναι πιό βολικό να τα πάρω από το μαγαζί παρά από του διαόλου τη μάμα που είναι το les amis . Αλλά εν πάσει περιπτώσει άν έλθεις φέρτα;)

Αρχηγέ πού είσαι, θα πάρεις παρουσίες;

red rubin
09-12-10, 22:06
Μου είναι πιό βολικό να τα πάρω από το μαγαζί παρά από του διαόλου τη μάμα που είναι το les amis . Αλλά εν πάσει περιπτώσει άν έλθεις φέρτα;)

Αρχηγέ πού είσαι, θα πάρεις παρουσίες;
Ελα αυριο στις 2 και θα δεις καποιους απο το λεζαμι!
Θα γινει μαχη για τα ξυλα!

bokostas
09-12-10, 22:19
Ρουμπίνι φόρτωσέ τα σε μια καρότσα και φέρτα την Κυριακή στο les amis αν θέλεις να ξεπουλήσεις με την μία.:D

Σταύρος (Στρατηγός) Τσιόνογλου
nikos (γκρινιάρης) m1
red (moorwood) rubin
bokos(sun sun)tas

kingrim
09-12-10, 22:21
εγω θα ειμαι δουλεια :(

nikosm1
09-12-10, 22:23
Μία φορά είπα και εγώ να συνδυάσω το τερπνόν (συνάντηση στο les amis) μετά του ωφελίμου (παιδικό πάρτυ που θα πάει η κόρη μου απέναντι στο bowlling) και την ταμπέλα μου τη βάλανε :confused::confused:

bokostas
09-12-10, 22:34
...παρά από του διαόλου τη μάμα που είναι το les amis...

Και να φανταστείς ότι ποτέ δεν είχες γκρινιάξει για το Μπένιγκανς, που είναι και πιό μακρυά.:D

nikosm1
09-12-10, 22:44
Και να φανταστείς ότι ποτέ δεν είχες γκρινιάξει για το Μπένιγκανς, που είναι και πιό μακρυά.:D

Προφανώς γιατί εκεί είναι μεν πιό μακρυά, αλλά έχει ανοιχτωσιά, άσε που έχεις τη θάλασσα μπροστά σου. (Να μας δώ στο κοπή τη πίτα τί θα κάνουμε στο les amis)

zipo
09-12-10, 23:00
Εγώ θα είμαι εκεί κλασικά. ;)

bokostas
09-12-10, 23:37
Προφανώς γιατί εκεί είναι μεν πιό μακρυά, αλλά έχει ανοιχτωσιά, άσε που έχεις τη θάλασσα μπροστά σου. (Να μας δώ στο κοπή τη πίτα τί θα κάνουμε στο les amis)
A βρε Νικόλα θαλασσινέ, προστάτη των ναυτικών και των "ψαράδων" και για "το κοπή το πίτα" έχουμε σχέδιο. Κι αν δεν κάτσει, πάμε πάλι Bennigan's.:D

nikos (γκρινιάρης) m1
red (moorwood) rubin
bokos(sun sun)tas
zipo (cattapas)

georgis4
10-12-10, 00:12
A βρε Νικόλα θαλασσινέ, προστάτη των ναυτικών και των "ψαράδων" και για "το κοπή το πίτα" έχουμε σχέδιο. Κι αν δεν κάτσει, πάμε πάλι Bennigan's.:D

nikos (γκρινιάρης) m1
red (moorwood) rubin
bokos(sun sun)tas
zipo (cattapas)
:cool:
12 παρα θα ειμαι εκει

posidwnas
10-12-10, 00:37
Λογικά και εγώ εκεί θα είμαι

tsoum
10-12-10, 00:49
ΠαλιοΚωστα ποιος έφερε τα καταπα καιεστριψε το πρωτο;
ΕΕΕΕ;

:D:D:D:D
Αληθεια ο ζίπος έκανε; Τον Γιώργο(προκρουστη) τον θυμάμαι τον Δημήτρη ομως όχι. Εκτος κ αν ήμουν υπο την επίρεια...:smt033

giannisaek
10-12-10, 01:07
Και εγώ μέσα

georgis4
10-12-10, 01:08
ΠαλιοΚωστα ποιος έφερε τα καταπα καιεστριψε το πρωτο;
ΕΕΕΕ;

:D:D:D:D
Αληθεια ο ζίπος έκανε; Τον Γιώργο(προκρουστη) τον θυμάμαι τον Δημήτρη ομως όχι. Εκτος κ αν ήμουν υπο την επίρεια...:smt033

Mονο που τσακαλια μου αντι να στριψετε ενα τσιγαρο ΜΕ ΦΥΛΛΟ καταπα εσεις στριψατε το ιδιο το καταπα......γιαυτο και ειδατε αυτα τα αποτελεσματα...:D:D

tsoum
10-12-10, 01:21
Αμα πας για φαϊ στις 2 η ώρα αυτά παθαίνεις....

Δεν ξέρεις τι γίνεται!!!

bokostas
10-12-10, 01:32
nikos (γκρινιάρης) m1
red (moorwood) rubin
bokos(sun sun)tas
zipo
georgis4
posidwnas
tsoum(cattapas)
giannisaek

Εντάξει τώρα Γιώργο?? Αν δεν έρθεις θα τον χάσεις όμως τον τίτλο.:D

tsoum
10-12-10, 02:00
χεχεχε! Ε οτι δεν θα έρθω είναι σίγουρο. Γράφουμε πρόοδο σε κάτι Μαθηματικά. Θα είμαι όμως την άλλη Κυριακή!

Prokroustis
10-12-10, 02:29
:D

Εγώ θα 'μαι. Και tsoum την άλλη βδομάδα περιμένουμε και χλωρίδα και απο άλλες ηπείρους, έτσι..; :p (για ενυδρειακή χρήση πάντα... :smt083)

τι γεύση να χει η μος λέτε...

zipo
10-12-10, 02:32
Τοκ-τοκ.Γεια σας,είμαστε από τη δίωξη. :D

bokostas
10-12-10, 02:45
nikos (γκρινιάρης) m1
red (moorwood) rubin
bokos(sun sun)tas
zipo
georgis4
posidwnas
giannisaek
Prokroustis(cattapas)

mikeepidio
10-12-10, 19:03
Θα είμαι κι εγώ:)

bokostas
11-12-10, 12:09
nikos (γκρινιάρης) m1
red (moorwood) rubin
bokos(sun sun)tas
zipo
georgis4
posidwnas
giannisaek
Prokroustis(cattapas)
mikeepidio
QS-Plan

Τι έγινε, κρυώσατε πουλάκια μου?? Ελάτε βρε, θα κανονίσω να καθήσουμε μέσα, δίπλα στο τζάκι.:D

Χρήστο είσαι καλά?? Σάββατο και δεν δήλωσες συμμετοχή?? Ανησυχώ.

Αν θέλει κανείς μικρά μηλοσαλίγκαρα ή μεγάλα πίστια, πείτε μου να φέρω.

giannisaek
11-12-10, 12:17
Κώστα τρία μηλοσαλίγκαρα θέλω εγώ.

fofaki
11-12-10, 12:28
+2!!!! po-pay & olive oil!!!!

red rubin
11-12-10, 12:32
bokosta τα μηλοσαλιγκαρα τρωγονται?? Ειναι μεγαλα??

georgis4
11-12-10, 12:35
nikos (γκρινιάρης) m1
red (moorwood) rubin
bokos(sun sun)tas
zipo
georgis4
posidwnas
giannisaek
Prokroustis(cattapas)
mikeepidio
QS-Plan

Τι έγινε, κρυώσατε πουλάκια μου?? Ελάτε βρε, θα κανονίσω να καθήσουμε μέσα, δίπλα στο τζάκι.:D

Αν θέλει κανείς μικρά μηλοσαλίγκαρα ή μεγάλα πίστια, πείτε μου να φέρω.
Και 2-3 σαλιγκαρακια αν υπαρχουν φερε και για μενα κωστα..

Χαραμάδας
11-12-10, 12:44

Είναι δυνατόν να λείψω???
Τώρα που θα κάτσουμε και μέσα???
Μια ανάσα από το μπάρ....και με φόντο τον Σταύρο...;).

Σταύρος (Στρατηγος) Τσιόνογλου
nikos (γκρινιάρης) m1
red (moorwood) rubin
bokos(sun sun)tas
zipo(disk ready)
georgis4 (μπουζουκια for ever)
posidwnas(μπαόκάρας)
giannisaek (disk ready 2)
Prokroustis(cattapas)
mikeepidio
QS-Plan
christsos(χαραμάδας)
po-pay (rooky diskman)
olive-oil (rooky diskwoman)
xb307 (full disk in small aquarium)
stefnikolakis (disk ready 3)
niato 1-michael (new diskman 1)
niato 2-mike (new diskman 2)

Ε όχι και να μη γεμίσουμε όλο το παταράκι στο lew amis....παρουσία στρατηγού...:D:D:D

georgis4
11-12-10, 12:52
Aληθεια αν κατσουμε μεσα παιζει να ειναι λιγο *ελαστικοι* με το θεμα καπνισμα η οι μισοι (αν οχι τα 3/4:D) θα ειμαστε εξω με τους καφεδες στο χερι?:D

zipo
11-12-10, 13:09
bokosta τα μηλοσαλιγκαρα τρωγονται?? Ειναι μεγαλα??
Για δανεικά τα θες?

bokostas
11-12-10, 15:18
ΟΚ Γιάννη και Φωφάκι. Γιώργο οι χοχλιοί είναι μικροί, μπουκίτσες.:)

Τζώρτζη έχουμε κανονίσει με το μαγαζί, θα καπνίζουμε και μέσα.

nikos (γκρινιάρης) m1
red (moorwood) rubin
bokos(sun sun)tas
zipo(disk ready)
posidwnas(μπαόκάρας)
Prokroustis(cattapas)
mikeepidio
QS-Plan
christsos(χαραμάδας)
po-pay (rooky diskman)
paco (ο σκουληκιάρης)
diaton101

Τσιόνογλου Σταύρος
11-12-10, 15:27
Αντε να μαζευόμστε και άλλοι.:smt052

panos1972
11-12-10, 15:36
Αλλαγή πλάνων!

Παρών!

Αλέξης6
11-12-10, 18:02
Θα έρθω και εγώ αύριο αλλά λόγω υποχρεώσεων δε θα κάτσω πάρα πολύ...

Όσοι μπορείτε και κλαδέψετε και σας περισσεύει τίποτα θα το εκτιμούσα για το νέο φυτεμένο που στήνω!!!

Ευχαριστώ πολύ!!

zipo
11-12-10, 18:13
Μου ήρθε μια έκλαμψη και θυμήθηκα αυτό το ποστ (http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=500080&postcount=1289)!Πλάτι,είσαι Θεσσαλονίκη?Αν θες να έρθεις πες μήπως μπορέσουμε να βολευτούμε με μεταφορικά μέσα.Θα πάω να νοικιάσω κάποιο σχολικό αν χρειαστεί...

bokostas
11-12-10, 18:31
nikos (γκρινιάρης) m1
red (moorwood) rubin
bokos(sun sun)tas
zipo(disk ready)
posidwnas(μπαόκάρας)
Prokroustis(cattapas)
mikeepidio
QS-Plan
christsos(χαραμάδας)
po-pay (rooky diskman)
paco (ο σκουληκιάρης)
diaton101
panos1972 (o κυκλοθυμικός)
Αλέξης6 ( "" )
platy (+ συμμαθήτριες)

lingistis
11-12-10, 19:50
καλά με τα παρατσούκλια που τολμαει ανθρωπος να πει παρών... :grin:

Αλέξης6
11-12-10, 20:28
Α παίδες και οποιανού του περισσεύει έστω και λίλη μαύρη βαλσατική άμμος από Πανγκέα ας την φέρει στην συνάντηση. Την αγοράζω...:):):)

bokostas
11-12-10, 20:44
Α παίδες και οποιανού του περισσεύει έστω και λίλη μαύρη βαλσατική άμμος από Πανγκέα ας την φέρει στην συνάντηση. Την αγοράζω...:):):)
Θα σου πουλούσα αυτή που χάρισες πριν 2 βδομάδες*, αλλά τη χρησιμοποίησα.:D (Εντάξει, ίσως να σου χρέωνα μόνο τα πλυστικά, κοψομεσιάστηκα):rolleyes:

--------------------------
* Μετά έχω άδικο που σε λέω κυκλοθυμικό???

Αλέξης6
11-12-10, 20:46
Σου έδωσα μαύρη βαλσατική από το Πανγκέα και δε το θυμάμαι??

Δε νομίζω...

bokostas
11-12-10, 20:54
Σου έδωσα μαύρη βαλσατική από το Πανγκέα και δε το θυμάμαι??

Δε νομίζω...
Έχεις δίκιο, ήταν η μπεζ χαλαζιακή και την έχει ήδη ο tsoum. Μαύρη βασαλτική πήρα από τον Jiraiya, αχ αυτό το Αλτσχ... δεν θυμάμαι πώς λέγεται.:D

Τσιόνογλου Σταύρος
11-12-10, 20:57
Ερώτηση :Ερχόμενος απο Κατερίνη απο την περιφερειακή για να βγω σε αυτό το εμπορικό κέντρο απο που πρέπει να στρίψω απο την έξοδο για Χαλκιδική.

zipo
11-12-10, 21:04
Ερώτηση :Ερχόμενος απο Κατερίνη απο την περιφερειακή για να βγω σε αυτό το εμπορικό κέντρο απο που πρέπει να στρίψο απο την έξοδο για Χαλκιδική.
Ερχόμενος απο περιφερειακή παίρνετε το δρόμο για Χαλκιδική και έχει μια έξοδο για Καλαμαριά.Μετά κάνετε δεξιά στην υπόγεια διάβαση μπροστά από τον Άγιο Παύλο.Τα λέω σωστά?

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%C E%B7+60100,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&daddr=40.66343,22.88179+to:%CE%86%CE%B3%CE%BD%CF%8 9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC %CE%BF%CF%82&hl=el&geocode=FXp-ZgIddnRXASn7ewTaGAJYEzFZ6IVT0j79EQ%3BFYZ5bAId_iVdA SmfhMtZRzqoFDExHzDaLL0AEw%3BFQMxawIdw49eAQ&mra=dpe&mrcr=0&mrsp=1&sz=14&via=1&sll=40.642224,22.906237&sspn=0.049953,0.111151&ie=UTF8&ll=40.573805,22.904434&spn=0.400031,0.889206&t=h&z=11 :)

olga
11-12-10, 21:07
Nομιζω πως ετσι ειναι..απο τον αγιο Παυλο ολο δεξια,κατω απο την γεφυρα και θα βγει στο κυκλακι του καρφουρ.

george
11-12-10, 21:08
Μέσα κι εγώ....και θα σας φέρω....νέα (ο bokostas διάβασε τη λέξη φέρω....και ετοίμασε σακούλες :smt120 )

red rubin
11-12-10, 21:14
Ερχόμενος απο περιφερειακή παίρνετε το δρόμο για Χαλκιδική και έχει μια έξοδο για Καλαμαριά.Μετά κάνετε δεξιά στην υπόγεια διάβαση μπροστά από τον Άγιο Παύλο.Τα λέω σωστά?

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BD%C E%B7+60100,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&daddr=40.66343,22.88179+to:%CE%86%CE%B3%CE%BD%CF%8 9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC %CE%BF%CF%82&hl=el&geocode=FXp-ZgIddnRXASn7ewTaGAJYEzFZ6IVT0j79EQ%3BFYZ5bAId_iVdA SmfhMtZRzqoFDExHzDaLL0AEw%3BFQMxawIdw49eAQ&mra=dpe&mrcr=0&mrsp=1&sz=14&via=1&sll=40.642224,22.906237&sspn=0.049953,0.111151&ie=UTF8&ll=40.573805,22.904434&spn=0.400031,0.889206&t=h&z=11 :)
Για ποιο λογο γραφεις στο πλυθυντικο??
Πιο μικρος απο σενα ειναι!!
Αυριο θελω να του παρεις τον αερα αμεσως! Μην ψαρωσεις καθολου. Το ιδιο ισχυει και για τον π......κρουστη!!

Alex_Salonica
11-12-10, 21:17
Λογικά θα είμαι κι εγώ παρών! :)

giannisaek
11-12-10, 21:36
Ερώτηση :Ερχόμενος απο Κατερίνη απο την περιφερειακή για να βγω σε αυτό το εμπορικό κέντρο απο που πρέπει να στρίψω απο την έξοδο για Χαλκιδική.
ΔΕΝ θα στρίψεις δεξιά για Χαλκιδική, θα προχωρήσεις ευθεία και αφού περάσεις την γέφυρα στην κατηφόρα θα δεις ένα δρόμο από δεξιά σου παράλληλο ίδιας κατεύθυνσης να ενώνεται στον δικό σου και αμέσως μετά στα τριάντα μέτρα είναι η έξοδος που θα στρίψεις δεξιά (πρέπει να λέει Νοσοκομείο Άγιος Παύλος ή MAKRO δεν θυμάμαι καλά) στρίβεις ακολουθείς μια κλειστή στροφή μετά θα δεις STOP, πας δεξιά φτάνεις σε ένα κόμβο διασχίζεις το ημικύκλιο του κόμβου και στην πρώτη έξοδο που θα ακολουθήσεις θα σε βγάλει σε ένα πάρκινγκ που είναι αριστερά σου και δεξιά σου είναι το Les Amis.

bokostas
11-12-10, 21:40
Όπως στα λέει ο zipo Σταύρο. Στο τέλος του Περιφερειακού έχεις 3 επιλογές, δεξιά λέει προς Θεσσαλονίκη, στη μέση προς Χαλκιδική και
αριστερά προς Καλαμαριά. Πας λοιπόν αριστερα προς Καλαμαριά, αλλά πιάνεις την δεξιά λωρίδα και στην πρώτη στροφή (πριν το φανάρι),
βγαίνεις δεξιά προς Νοσοκομείο Αγ. Παύλο και πάλι δεξιά κάτω από την γέφυρα, φτάνεις στον στρογγυλό κόμβο του Καρφουρ, μετά το βλέπεις,
έχει και ταμπέλλα ή ακολούθα τους περισσότερους για να μπεις στο πάρκιγκ του Καρφούρ. Όλο ευθεία θα δεις το Les Amis πριν το Carrefour.

nikos (γκρινιάρης) m1
red (moorwood) rubin
bokos(sun sun)tas
zipo(disk ready)
posidwnas(μπαόκάρας)
Prokroustis(cattapas)
mikeepidio
QS-Plan
christsos(χαραμάδας)
po-pay (rooky diskman)
paco (ο σκουληκιάρης)
diaton101
Αλέξης6 ( "" )
platy (+ συμμαθήτριες)
george (+ φυτά για μένα):D
Alex (γαρίδας) Salonica

Τσάμπα γράφω, με πρόλαβε ο Γιάννης.:) Τώρα κάτι γίνεται, να μην είμαστε σαν τη καλαμιά στον κάμπο.

Γιώργο ευχαριστώ για τα φυτά, το εκτιμώ πολύ.:D

georgis4
11-12-10, 21:43

Απο κατερινη οπως ερχεσαι και μπεις περιφερειακο ναι στριβεις για χαλκιδικη,αλλα προς το φοινικα που τελειωνει ο περιφερειακος και ειναι η τελευταια εξοδος για χαλκιδικη ΔΕΝ στριβεις δεξια για χαλκιδικη αλλα πας ισια για φοινικα/καλαμαρια.
Στο δεξι σου χερι θα δεις τον αγιο παυλο το νοσοκομειο και θα βγεις σε εκεινη την εξοδο αλλα δε θα πας για το νοσοκομειο θα την παρεις ολη δεξια και βγαινει σε ενα ανισοπεδο κομβο.Δεξια για καρφουρ και το les amis θα πας.;)

zipo
11-12-10, 21:47
Το δύσκολο τώρα θα είναι να βρεις σε ποιο σημείο του μαγαζιού καθόμαστε,γιατί είμαστε μια φυσιολογικότατη παρέα που δεν τραβάμε καθόλου την προσοχή.30 άτομα όλων των ηλικιών με κάτι σακούλες με φυτά στα χέρια και κάτι αποξηραμένα φύλλα πιστεύω πως δεν τα εντοπίζεις εύκολα. :D:D

george
11-12-10, 21:50
Bokosta...δεν είπα ότι θα φέρω φυτά
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

maikl
11-12-10, 21:53
Bokosta...δεν είπα ότι θα φέρω φυτά
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

....χααχχαααχ...φερεις δε φερεις αυτος με φυτα θα φυγει παλι.....:D

zipo
11-12-10, 21:56
....χααχχαααχ...φερεις δε φερεις αυτος με φυτα θα φυγει παλι.....:D
Κύριε Mod,μήπως πρέπει κάτω από το Bokostas να γραφτεί αντί για senior member κάτι που να προειδοποιεί τους αρχάριους να σώζουν τα φυτά τους???

maikl
11-12-10, 22:00
Κύριε Mod,μήπως πρέπει κάτω από το Bokostas να γραφτεί αντί για senior member κάτι που να προειδοποιεί τους αρχάριους να σώζουν τα φυτά τους???

Bokostas

Herbivore.....:D

giannisaek
11-12-10, 22:07
Θα φέρω κλαδέματα και εγώ θα τα βάλω σε μια σακούλα και θα διαλέξετε τι θέλετε, ή θα τα πάρει όλα ένας.

Τσιόνογλου Σταύρος
11-12-10, 22:12
Ευχαριστώ παιδια ,μακάρι να μη μπερδευτώ.

bokostas
11-12-10, 22:34
Σόρρυ Γιώργο, μέχρι το "θα φέρω..." διάβασα.:D

Γιάννη θα σε περιμένω στο πάρκινγκ.:p

Θα φέρω κι εγώ φυτά, αλλά θα προσπαθήσω να τα πάρω πίσω (για να μη χάνω τη φόρμα μου).:D

Χαραμάδας
11-12-10, 22:40
Ευχαριστώ παιδια ,μακάρι να μη μπερδευτώ.

Και βέβαια θα μπερδευτείς ρε Σταύρε με όλες αυτές τις περιγραφές που σου δώσανε...:rolleyes:.
Ακου εμένα και δεν θα μετανιώσεις....
Πάρε την Εγνατία Οδό και ''τράβα'' Αλεξανδρόυπολη''.
Από εκεί πάρε το αεροπλάνο και ''βουρ'' για Αθήνα.
Μόλις προσγειωθείς εκεί ''χτύπα'' μια μπουγάτσα με τυρί και πάνε ''Σταθμό Λαρίσης'' να πάρεις το πιο γρήγορο τρένο...(προσοχή, είναι η ''ταχεία'', η ''υπερταχεία'' και το ''εξπρές του μεσονυχτιού''....αυτό το τελευταίο να πάρεις...) και ανέβα Θεσσαλονίκη.
Στον Σιδ.Σταθ. Θεσσαλονίκης πάρε ένα ταξί και πές του να σε πάει στο Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία...αλλά μην ξεχάσεις να του πεις ότι είσαι Αθηναίος και πρώτη φορά ανεβαίνεις Θεσσαλονίκη...(θα σε πάει μέσω Ηγουμενίτσας)....
Μόλις φτάσεις κάνε μια αναπάντητη να βγούμε να σε παραλάβουμε.
Αλλά ξεκίνα τώρα γιατί έχεις δρόμο μπροστά σου....:D:D:D:D:D:D:D.

Thrillos
12-12-10, 00:53
Παρών και εγώ!

giannisaek
12-12-10, 01:29
Και βέβαια θα μπερδευτείς ρε Σταύρε με όλες αυτές τις περιγραφές που σου δώσανε...:rolleyes:.
Ακου εμένα και δεν θα μετανιώσεις....
Πάρε την Εγνατία Οδό και ''τράβα'' Αλεξανδρόυπολη''.
Από εκεί πάρε το αεροπλάνο και ''βουρ'' για Αθήνα.
Μόλις προσγειωθείς εκεί ''χτύπα'' μια μπουγάτσα με τυρί και πάνε ''Σταθμό Λαρίσης'' να πάρεις το πιο γρήγορο τρένο...(προσοχή, είναι η ''ταχεία'', η ''υπερταχεία'' και το ''εξπρές του μεσονυχτιού''....αυτό το τελευταίο να πάρεις...) και ανέβα Θεσσαλονίκη.
Στον Σιδ.Σταθ. Θεσσαλονίκης πάρε ένα ταξί και πές του να σε πάει στο Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία...αλλά μην ξεχάσεις να του πεις ότι είσαι Αθηναίος και πρώτη φορά ανεβαίνεις Θεσσαλονίκη...(θα σε πάει μέσω Ηγουμενίτσας)....
Μόλις φτάσεις κάνε μια αναπάντητη να βγούμε να σε παραλάβουμε.
Αλλά ξεκίνα τώρα γιατί έχεις δρόμο μπροστά σου....:D:D:D:D:D:D:D.
:smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044

olga
12-12-10, 01:43
..και γω θα ερθω..ασχετα αν ο μποκωστας αρνειται πεισματικα να μου βαλει παρουσια τις τελευταιες εβδομαδες.Το αποτελεσμα μετραει.

georgis4
12-12-10, 01:49
..και γω θα ερθω..ασχετα αν ο μποκωστας αρνειται πεισματικα να μου βαλει παρουσια τις τελευταιες εβδομαδες.Το αποτελεσμα μετραει.
Aπειλησε τον οτι θα τον περιμενεις κατω απο το σπιτι του με το αμαξι....:p

bokostas
12-12-10, 01:51
nikos (γκρινιάρης) m1
red (moorwood) rubin
bokos(sun sun)tas
zipo(disk ready)
posidwnas(μπαόκάρας)
Prokroustis(cattapas)
mikeepidio
QS-Plan
christsos(χαραμάδας)
po-pay (rooky diskman)
paco (ο σκουληκιάρης)
diaton101
Αλέξης6 ( "" )
platy (+ συμμαθήτριες)
george (+ φυτά για μένα):grin:
Alex (γαρίδας) Salonica
Thrillos (Μιραλάς)
olga (schumacher)
azores (αθερίνας)

28 συμμετοχές (δηλαδή θα είμαστε πάνω από 30) την επόμενη Κυριακή της επίσημης συνάντησης, not bad.

Γιάννη αν θέλεις να μειώσεις λίγο τα γκαπάκια σου, θέλει μερικά η κουμπάρα μου.
Θα ζητούσα από τον Χρήστο, αλλά φοβάμαι μη μου δώσει δίσκους.:D

tsoum
12-12-10, 02:44
Ολγα (συγκρουόμενη)

Νομίζω είναι καλύτερο!

olga
12-12-10, 03:02
Αμα σας περιλαβω αυριο....μια χαρα το εγραψε ο Κωστας:D

giannisaek
12-12-10, 10:11
Κώστα θα σου φέρω αλλά να ξέρεις είναι μικρά.

Αλέξης6
12-12-10, 17:21
Σήμερα ήταν πολύ ωραία!!

Κρίμα που δεν μπορούσα να μείνω παραπάνω...

Ευχαριστώ όλους όσους μου έδωσαν φυτά ειδικά τους Γιάννη Ευθύμη και Κώστα...

Γέμισα και τα δυο ενυδρεία μου!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QS-Plan
12-12-10, 17:47
Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που απλά ήρθα κι έφυγα, επιφυλάσσομαι για τις επόμενες φορές...
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Κώστα (Bokosta) για το μπόλι... μάλλον θα τον ξαναχρειαστώ όταν με το καλό, μετά τις γιορτές, στήσω και το ενυδρείο στο γραφείο μου !!!

Να είστε καλά παιδιά (loool... το ότι είστε καλά παιδιά είναι δεδομένο).

Φιλικά,
Κώστας

chris129
12-12-10, 19:25
κριμα δεν μπορεσα να ερθω και ηθελα πολυ να ερθω

tsoum
15-12-10, 15:05
Για πάμε!! Εγώ παρών την Κυριακή!

bokostas
15-12-10, 20:05
tsoum
bokostas
Posidwnas -ο λακωνικός
zipo

posidwnas
15-12-10, 20:14
Posidwnas

zipo
15-12-10, 20:19
zipo :D

QS-Plan
15-12-10, 20:26
Ωραία !!!
Θα κανονίσω τα οικογενειακά μου ώστε να μην προκύψει (κατά το μέτρο του δυνατού) κανένα απρόοπτο, οπότε αυτή τη φορά να δοκιμάσω και τη σοκολάτα του λεζ αμίς....
Να φέρω και τα κοτρόνια να τα πάρει όποιος θέλει μιας και η μόνη χρήση τους πλέον είναι να κλείνουμε ραντεβού για ορθοπεδικούς για τα δακτυλάκια των ποδιών μας στο σπίτι?

Τηλέμαχος
15-12-10, 20:26
Μα γιατί δεν βάζετε και logging για να υπάρχει και αρίθμηση;:D
tsoum
bokostas
Posidwnas - ο λακωνικός
zipo
:smt041

Prokroustis
15-12-10, 20:42
και γω μέσα, και jiraiya, μάλλον θα φέρω και το Βασίλη. ;)

giannisaek
15-12-10, 21:39
Και εγώ για λίγο.

tsoum
15-12-10, 22:27
Αμαν βρε Γιαννη! Ελα κάτσε και για αρκετά καμιά φορά! :D:D:D

georgis4
15-12-10, 22:41
Το κρατος μας ειπε να ειμαστε ανοιχτα 10 με 6 αυτη την κυριακη γιατι ετσι θα κανουμε λεφτα http://www.mybike.gr/public/style_emoticons/default/kaaaala.gif ....
Δεν θα κατσω ανοιχτος μεχρι τις 6 αλλα και στις 2 να κλεισω παλι δεν θα προλαβω αυτη την κυριακη.....γμτ και θα εχετε και καποιες *εκπληξουλες* αλλα ρουφιανος δεν ειμαι :D

ΤΑΣΟΣ
15-12-10, 23:17
Μεσα και εγω παιδια με το εταιρων :smt058 ημιση. Αντε να σας δω γιατι σας πεθυμησα. :smt026

bokostas
16-12-10, 00:05
tsoum
bokostas
Posidwnas -ο λακωνικός
zipo
QS-Plan
Prokroustis
jiraiya
Βασίλης (??? ipertatos???)
giannisaek
ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα
kingrim
georgis4

Αφού ξεπεράσαμε την 10άδα από Τετάρτη βράδυ, δεν το φοβάμαι, προβλέπω τουλάχιστον 25 άτομα.

...Δεν θα κατσω ανοιχτος μεχρι τις 6 αλλα και στις 2 να κλεισω παλι δεν θα προλαβω αυτη την κυριακη.....γμτ ...
Εσύ να κλείσεις 1:30 και 2 να είσαι εκεί, αφού ξέρεις, δεν φεύγουμε πριν τις 3.

kingrim
16-12-10, 00:06
Υπαρχει πιθανοτητα να ερθω αν και δουλευω νυχτα....

Χαραμάδας
16-12-10, 00:12
Εχουμε....:smt084zw:smt067:smt076:smt086:smt011... .Απογραφήήήήήή....αλλά τώρα που το σκέπτομαι....δεν έρχεστε να βοηθήσετε να μη νυχτώσουμε την Κυριακή???? :D:D:D:D.

kingrim
16-12-10, 00:20
christo η απογραφη ηταν ο χειροτερος εφιαλτης μου.

ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ αμα δεν ερθει και ο Χαρης θα πιουν οσοι ειναι εκει καφε χωρις φασαρια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

bokostas
16-12-10, 00:26
Κρίμα βρε Χρήστο, μουγγαμάρα θα πέσει, ποιός θα μας διασκεδάζει??

Κι έλεγα να φέρω έναν κουβά φυτά, αλλά άμα λείπεις εσύ θα μείνουν στο τραπέζι.:D

Μάλλον θα είναι και η τελευταία για φέτος, η επόμενη πέφτει τη 2η μέρα των
Χριστουγέννων και η μεθεπόμενη 2 Γενάρη, την επόμενη της Πρωτοχρονιάς.

georgis4
16-12-10, 01:02
Εσύ να κλείσεις 1:30 και 2 να είσαι εκεί, αφού ξέρεις, δεν φεύγουμε πριν τις 3.
Κωστα μακαρι να μην εχει *κινηση* και ακομα πιο καλα να βρω ατομο να αφησω στο μαγαζι.Αν γινει το 2ο 12+ θα ειμαι εκει:D
Ειδωμεν....:cool:

olga
16-12-10, 01:15
Τελευταια της χρονιας?? φφφφφφ...γιατι τα λετε αυτα? ηθελα να κοιμηθω αυτη την Κυριακη...:smt015:smt071

zipo
16-12-10, 01:37
Κώστα,ο Βασίλης δεν είναι ο ipertatos.Είναι νέο αίμα...;)

tsoum
16-12-10, 01:56
Και τι μας κόβει να κάνουμε 2η μέρα Χριστουγέννων; :D Θα έρθουμε να παινευτούμε τα ενυδρειακα μας δωράκια! :P:smt114

Ολγα, πεσε νωρίς το βράδυ αμα θες ύπνο. :smt084

...:D

:smt031Ποιος είναι για μεσημεριανό μεζε προς Κρηνη; Ξερω μια καλή ψαροταβερνα -Πετρος λέγεται. Απλα να δηλώσουμε οσοι είναι γιατί γίνεται λίγο χαμός όποτε παμε και θα πρέπει να κλείσουμε τραπεζι. Είναι μεσα σε ενα στενακι, μην ονειρευεστε κύματα και θαλασσες! Ετσι κι αλλιώς κρύο έχει!

....Θα του πάμε τους ξιφοφόρους του Κωστα να τους τηγανίσει, τα φυτά του να μας κάνει μια ωραία σαλάτα και θα φάμε καλα! :p

Υ.Γ. καποιος να μου κάνει μια μετάφραση της λέξης "Απογραφήήήήήήήήήήήήήήή" του Χρήστου γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Κατι με την εταιρία και τον ισολογισμό να φανταστώ;:smt120

bokostas
16-12-10, 03:29
tsoum
bokostas
Posidwnas -ο λακωνικός
zipo
QS-Plan
Prokroustis
jiraiya
Βασίλης (tender foot)
giannisaek
ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα
kingrim
georgis4:D
olga ????? τελευταία ξαναλέω.:)
panos1972

Γιώργο "απογραφή" είναι η καταμέτρηση του στοκ μιας αποθήκης ή ενός μαγαζιού, για να δουν τι πούλησαν και τι τους έμεινε στο τέλος της χρονιάς.

georgis4
16-12-10, 10:23
Τελευταια της χρονιας?? φφφφφφ...γιατι τα λετε αυτα? ηθελα να κοιμηθω αυτη την Κυριακη...:smt015:smt071
Θα σου κρατησουμε ενα καναπεδακι για σενα μονο βρε...παρε την κουβερτουλα μονο μαζι σου (και ενα ταξι μη τυχον και βγαλεις αμαξι με την παγωνια!)...:smt044:smt044

panos1972
16-12-10, 10:35
Κι εγώ μέσα!

posidwnas
16-12-10, 13:19
tsoum
bokostas
Posidwnas -ο λακωνικός
zipo
QS-Plan
Prokroustis
jiraiya
Βασίλης (tender foot)
giannisaek
ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα
kingrim
georgis4:grin:
olga ????? τελευταία ξαναλέω.:smile:
panos1972

Εγώ θα έρθω μαζί με την πρόκριση στην επόμενη φάση της ΠΑΟΚαρας
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041: smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:s mt041:smt041:smt041:smt041:smt041

QS-Plan
16-12-10, 13:25
Να ρωτήσω κατιτίς.... Μου έχουν περισσέψει διάφορες πέτρες σε διάφορα μεγέθη (ξυλόπετρες, λάβες, φεγγαρόπετρες... μου φαίνεται)... Να τα φέρω μαζί μου την Κυριακή, οπότε όποιος τις χρειαστεί να τις πάρει κιόλας?
Μην φανταστείτε κανα container πέτρες....

Κλεόβουλος
16-12-10, 13:35
Όλες οι πέτρες ευπρόσδεκτες :D

paco
16-12-10, 13:53
αν μπορεις κρατα μου τις λαβας

QS-Plan
16-12-10, 13:58
αν μπορεις κρατα μου τις λαβας

δικές σου... θα τα βάλω αύριο στο αυτοκίνητο μην τα ξεχάσω.... βλέπετε η ηλικία επηρεάζει και την μνήμη....

tsoum
16-12-10, 14:28
Εγω θα ήθελα καμια φεγγαρόπετρα αν έχεις καμια μεγαλούτσικη.

Μιστερ Πακο, μπορείς να φερεις ενα μπόλι για την καλλιεργια grindal μου; Χωμα κτλπ έχω (χωμα ειδικά μπολικο) αλλα δεν μου βρίσκονται σκουλίκια! :D Λίγο μωρε! Ετσι κ αλλιως μετά τις γιορτές θα επιστρέψω με την καλλιέργεια στα ψάρια μου, οπότε ελπίζω να έχει αυγατίσει η καλλιεργεια μεχρι τότε.

Τηλέμαχος
16-12-10, 14:28
Σε 9 πόστ χτυπάτε τα 2000!!!:smt041

bokostas
16-12-10, 14:41
Σε 9 πόστ χτυπάτε τα 2000!!!:smt041
Σε 8 έπρεπε να γράψεις, ξέχασες να μετρήσεις το δικό σου, τώρα σε 7.:)

Εσύ βγες και λίγο από το φόρουμ και κάτσε να διαβάσεις, μπας και περάσεις Θεσσαλονίκη.:p

QS-Plan
16-12-10, 14:44

Άλλο ένα εκπληκτικό εφέ... αντίστροφη μέτρηση....

τώρα 6?

nikosm1
16-12-10, 14:45
Άν ο καιρός το επιτρέψει και εγώ παρών.

bokostas
16-12-10, 14:51
Άν ο καιρός το επιτρέψει και εγώ παρών.
Αν κολλήσει το Γερμανικό σου αμάξι στα χιόνια, πάρε τηλέφωνο να έρθω να σε πάρω με το Κινέζικο τρακτερούδι μου.:D

tsoum
bokostas
Posidwnas -ο λακωνικός
zipo
QS-Plan
Prokroustis
jiraiya
Βασίλης (tender foot)
giannisaek
ΤΑΣΟΣ + Χριστίνα
kingrim
georgis4:grin:
olga ????? τελευταία ξαναλέω.:smile:
panos1972
nikosm1

Τηλέμαχος
16-12-10, 15:00

Εσύ βγες και λίγο από το φόρουμ και κάτσε να διαβάσεις, μπας και περάσεις Θεσσαλονίκη.:p

Άπαπα ιατρική Αθηνών και ξερό ψωμί...

[Είμαι γυμνασιόπαιδο]

Alex_Salonica
16-12-10, 15:02
Κι εγώ μέσα! :p

nikosm1
Αν κολλήσει το Γερμανικό σου αμάξι στα χιόνια, πάρε τηλέφωνο να έρθω να σε πάρω με το Κινέζικο τρακτερούδι μου.:D
........
nikosm1

Στα χιόνια πάντα με ιταλικό FIAT panta 4x4 :):):)

Τηλέμαχος
2000!!!!
Πήρα την 1η θέση :D

paco
16-12-10, 15:03
Μιστερ Πακο, μπορείς να φερεις ενα μπόλι για την καλλιεργια grindal μου; Χωμα κτλπ έχω (χωμα ειδικά μπολικο) αλλα δεν μου βρίσκονται σκουλίκια! :D Λίγο μωρε! Ετσι κ αλλιως μετά τις γιορτές θα επιστρέψω με την καλλιέργεια στα ψάρια μου, οπότε ελπίζω να έχει αυγατίσει η καλλιεργεια μεχρι τότε.[/QUOTE]

οκ θα σου φερω μια μπαμπατσικια