Επιστροφή στο Forum : Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010
Σελίδες :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΠΣΦΕ ΚΑΙ ΕΝΥΔΡΕΙΟΦΙΛΩΝ-ΧΟΜΠΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρόγραμμα συναντήσεων μελών και φίλων του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων του Ενυδρείου 2010
Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010 (Μεταφέρεται λόγω των Φώτων στις 6 του μηνός)
Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010
Κυριακή 7 Μαρτίου 2010
Κυριακή 11 Απριλίου 2010 (Μεταφέρεται λόγω του Αγίου Πάσχα στις 4 του μηνός)
Κυριακή 9 Μαϊου 2010 (Μεταφέρεται λόγω Πρωτομαγιάς)
Κυριακή 6 Ιουνίου 2010
Κυριακή 4 Ιουλίου 2010
Κυριακή 1 Αυγοίστου 2010
Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010
Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010
Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010
Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010
Οι συναντήσεις μας θα γίνονται στις 12:00 το μεσημέρι στο :
Les Amis
Τομπάζη 15, Εμπορικό κέντρο Μακεδονία,
CARREFOUR, Θεσσαλονίκη
http://www.les-amis.gr/
Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι στην συνάντηση είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι φίλοι του ενυδρείου χωρίς να είναι απαραίτητη η προϋπόθεση να ανήκουν στο Σύλλογο.
Το κλιμάκιο Βόρειου Ελλάδος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων του Ενυδρείου και τα μέλη του, σας περιμένουν.
Alex_Salonica
04-01-10, 16:52
Έλα ο κόραξ να ΄ρχίσει να παίρνει παρουσίες :D
Έλα ο κόραξ να ΄ρχίσει να παίρνει παρουσίες :D
ΟΛΕΕΕΕΕΕ!!!!! Για το Κοραξ!:grin::grin::grin::grin:
Παρόν για τη συνάντηση!
thanasis76
04-01-10, 16:59
σε καποια απο τις κοντινες θα κοιταξω να ανεβω κι εγω....
για να σας γνωρισω και να γραφτω κι ολας....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
για να σας γνωρισω και να γραφτω κι ολας....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά! :smt041:smt041:smt041
Μη ξεχάσεις τις χαλβαδοπιτάκια! Πετάς μια, τρέχει να την πιάσει ο bokostas κι εσύ τρέχεις με όλη σου τη δύναμη από την αντίθετη πλευρά.....
Εμείς αυτό το κάνουμε με κλαδέματα (moss καταπροτίμηση που μαζεύεται και δύσκολα) , κεφίρ, ψάρια, ασπόνδυλα, ότι έχουμε τελος πάντων...
thanasis76
04-01-10, 17:24
Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά! :smt041:smt041:smt041
Μη ξεχάσεις τις χαλβαδοπιτάκια! Πετάς μια, τρέχει να την πιάσει ο bokostas κι εσύ τρέχεις με όλη σου τη δύναμη από την αντίθετη πλευρά.....
Εμείς αυτό το κάνουμε με κλαδέματα (moss καταπροτίμηση που μαζεύεται και δύσκολα) , κεφίρ, ψάρια, ασπόνδυλα, ότι έχουμε τελος πάντων...
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
Ε ρε κλωτσιές που θέλετε, παρατσουκλοβγάλτες και λασπολόγοι !!!
Συνάντηση λοιπόν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι στο γνωστό καφέ Bennigan’s, απέναντι από το ΙΚΕΑ.
Alex_Salonica....... (θα τα πούμε για το "κόραξ"...από κοντά) :smt075
panos1972 .......... (δεν γλυτώνουμε απ' αυτόν, πάλι θα έρθει):smt102
bokostas ............ (μην ξεχάσετε τα ... χαλβαδοπιτάκια) :smt117
Άντε βρε, δηλώστε συμμετοχή.
Θανάση σε περιμένουμε, όποτε μπορέσεις, θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε.
Χορηγός της εκδήλωσης είναι ο γνωστός κοχλιοπαραγωγός Ηλίας, που στέλνει
κι άλλα σαλιγκαράκια από Μυτιλήνη, για όσους δεν πήραν από την πρώτη παρτίδα.
Κλεόβουλος
05-01-10, 11:07
Κι εγώ παρόν.....μη μείνω απο απουσίες:)
Άν απουσιάσω και αυτή τη φορά ο απουσιολόγος θα μου κόψει πρόστιμο. Άσε που θα μου πάρει πίσω τα paradise fish.
Παρών λοιπόν και εγώ.
Βλέπω ότι το κλίμα τρομοκρατίας και η απειλή των απουσιών, κάνουν δουλειά.:)
Alex_Salonica
panos1972
bokostas
Κλεόβουλος
nikosm1
Καλημέρα σε όλους! Θα έρθω και εγώ την Κυριακή. Αν δε βρέχει Πέμπτη - Παρασκευή θα μαζέψω και ξερά φύλλα βελανιδιάς από την περιοχή Αρναίας - Χαλκιδικής να φέρω για όσους θέλουν.
Καλημέρα σε όλους! Θα έρθω και εγώ την Κυριακή. Αν δε βρέχει Πέμπτη - Παρασκευή θα μαζέψω και ξερά φύλλα βελανιδιάς από την περιοχή Αρναίας - Χαλκιδικής να φέρω για όσους θέλουν.
Δε μαζεύεις και καμιά σούβλα.....:D:D:D
Εννοείται πως θα έρθω . Απουσιολόγε, βάλε με παρών σε λέω βρε καρντάσι. :smt077
Bρε κοιλιόδουλε, πάλι γουρουνόπουλα ονειρεύεσαι? Για ψαράκια και φυτά είπαμε να συζητήσουμε (πάντως εγώ είμαι μέσα να το συνεχίσουμε σε ψησταριά)
Alex_Salonica
panos1972
bokostas
Κλεόβουλος
nikosm1
theodor72
Thrillos
drbig
kwnstantina
05-01-10, 19:04
αααααααααααααααααααααααα ωραια θαναση πολυ ωραιαα:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
Προσθέτω 5 φίλους που μου είπαν ότι θα έρθουν, kwnstantina εσύ?
Alex_Salonica
panos1972
bokostas
Κλεόβουλος
nikosm1
theodor72
Thrillos
drbig
paraskevi gr
aquaman
zipo
repanas6
kingrim
Δηλώστε γρήγορα συμμετοχή, κολλήσαμε στο 13 και είναι γρουσουζιά
Προσθέτω 5 φίλους που μου είπαν ότι θα έρθουν, kwnstantina εσύ?
Alex_Salonica
panos1972
bokostas
Κλεόβουλος
nikosm1
theodor72
Thrillos
drbig
paraskevi gr
aquaman
zipo
repanas6
kingrim
Δηλώστε γρήγορα συμμετοχή, κολλήσαμε στο 13 και είναι γρουσουζιά
Εν ανάγκη μην έρχεσαι!!!!:D:D:D:D
Εν ανάγκη μην έρχεσαι!!!!:D:D:D:D
Να βρε χαμένε, προσθέτω τον Στρατηγό, που θα έρθει σίγουρα και ξεκολλήσαμε από το 13.
Ωραία λύση βρήκες εσύ, άκου "Εν ανάγκη μην έρχεσαι" και σε θεωρούσα φίλο, όφι κολοβέ !!:D:smt063
Alex_Salonica
panos1972
bokostas
Κλεόβουλος
nikosm1
theodor72
Thrillos
drbig
paraskevi gr
aquaman
zipo
repanas6
kingrim
Τσιόνογλου Σταύρος
Τσιόνογλου Σταύρος
06-01-10, 00:04
Bάλε Paco- Mάκης the algae grower
Bάλε Paco- Mάκης the algae growerγια τον paco ειμαι σιγουρος για τον μακη δεν ξερω...... βαλτε και εμενα εκτος απροοπτου
Alex_Salonica
panos1972
bokostas
Κλεόβουλος
nikosm1
theodor72
Thrillos
drbig
paraskevi gr
aquaman
zipo
repanas6
kingrim
Τσιόνογλου Σταύρος
paco
chemical mak
chris129
lion
Τσιόνογλου Σταύρος
06-01-10, 00:42
για τον paco ειμαι σιγουρος για τον μακη δεν ξερω...... βαλτε και εμενα εκτος απροοπτου
Θα έρθει για να πάρει την cuba του. Όπως και ο Λέων.
Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ.
06-01-10, 02:54
Alex_Salonica
panos1972
bokostas
Κλεόβουλος
nikosm1
theodor72
Thrillos
drbig
paraskevi gr
aquaman
zipo
repanas6
kingrim
Τσιόνογλου Σταύρος
paco
chemical mak
chris129
lion κωστα λεω να ερθω.
Και γω θα έρθω και αν περισέψει κανένα φυτό από τον Σταύρο ενδιαφέρομαι.
Alex_Salonica
panos1972
bokostas
Κλεόβουλος
nikosm1
theodor72
Thrillos
drbig
paraskevi gr
aquaman
zipo
repanas6
kingrim
Τσιόνογλου Σταύρος
paco
chemical mak
chris129
lion
Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ.
kalaxan
20 άτομα κι ακόμη είναι Τετάρτη, πάμε για ρεκόρ ή μου φαίνεται?
...αμα μου "κατσει" μαλλον θα εθω και 'γω...:cool:
Alex_Salonica
panos1972
bokostas
Κλεόβουλος
nikosm1
theodor72
Thrillos
drbig
paraskevi gr
aquaman
zipo
repanas6
kingrim
Τσιόνογλου Σταύρος
paco
chemical mak
chris129
lion
Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ.
kalaxan
lmaikl
Kotsos
:smt041Kαι η Βέροια και η Κατερίνη, δεν βλέπω Δράμα ...:confused:
Κλεόβουλος
06-01-10, 19:20
Αν κάποιος "αφρικάνος" θέλει τα ψαράκια που έχω στην αγγελία να το πεί,να τα φέρω.
Παιδιά θέλω κάνα κομματάκι κερατόφυλλο ή λίγη πίστια(κρατήστε μη τα προλάβει ο Κώστας:D)
Κλεοβουλε θα σου φερω εγω κερατοφυλλο
Κλεόβουλος
06-01-10, 19:29
+-3σ' ευχαριστώ Βασίλη!
... κι εγώ ελπίζω ότι θα τα καταφέρω να περάσω! Μιχάλη δε σε βλέπω στους συμμετέχοντες... Αν έρθεις και δεν είναι κόπος, θα θελα το τεύχος 11 του περιοδικού.
Κλεόβουλε θα σου φέρω εγώ pistia
Και από μένα εάν θέλεις κερατόφυλλο. Πίστια έχω μόνο για μαγιά....
Παιδιά θέλω κάνα κομματάκι κερατόφυλλο ή λίγη πίστια(κρατήστε μη τα προλάβει ο Κώστας:D)
Εγώ θα φέρω και κερατόφυλλο και πίστια, αλλά θα τα δώσω σε οποιονδήποτε άλλον εκτός από εσένα Κλεόβουλε, :)
έτσι, για να μάθεις να συμμαχείς με τον βδελυρό συκοφάντη και αχρείο λασπολόγο Πάνο (που σε γλύφει με κερατόφυλλο).:D
Σοβαρά τώρα, δυο φίλοι μας από Μυτιλήνη, ο Ηλίας που μας στέλνει τα σαλιγκαράκια και ο Μίμης, μου ζήτησαν να τους στείλουμε
μερικά φυτά, γιατί εκεί βρίσκουν μόνο ανούμπιες. Εγώ δυστυχώς δεν έχω αυτή τη στιγμή αρκετά κλαδέματα για να στείλω, οπότε
θα πρότεινα, εκτός από αυτά που θα ανταλλάξουμε μεταξύ μας, αν ο καθένας φέρει κι από 1-2 κλαδεματάκια για τους νησιώτες,
μπορεί να μαζευτεί μια αξιοπρεπής ποσότητα, που να αξίζει τον κόπο και τα έξοδα για να σταλεί στη Μυτιλήνη.
Εγώ για αρχή βάζω το κερατόφυλλο και την πίστια που δεν θα δώσω στον Κλεόβουλο,:grin: και αναλαμβάνω να τους στείλω
ότι καταφέρουμε να μαζέψουμε. Όποιος θέλει προσθέτει ότι μπορεί, ακόμη κι ένα κλάδεμα από τον καθένα θα βοηθήσει.
chemical mac
07-01-10, 09:37
έχω αρκετή πίστια και θα μπορέσω να βγάλω και μια ποσότητα umbrosum. κι όπως πάντα.....η άλγη δώρο :D
Κλεόβουλος
07-01-10, 09:37
Ευχαριστώ και τους Νίκο και Πάνο για την προσφορά.
:)Κώστα θα σου δώσω και τα μισά για τα παιδιά απο τη Μυτιλήνη(που είναι και η δεύτερη πατρίδα μου)
{αλλά θα στο 'χω κρατημένο..:grin:}
Εγώ μπορώ να φέρω μια σχετικά μικρή ποσότητα microsorum pteropous
Αυτές τις ριζούλες με τα φυλλαράκια που βγαίνουν πάνω στα φύλλα.:D
Α και σκληρή πράσινη φακή από το μονομαχοενυδρείό.
Δυστυχώς είχα κάνει προληπτική θεραπεία με αλάτι και επηρεαστήκαν αρκετά οι egeria,vallisneria,κερατοφυλλο και είναι τώρα σε φάση ανάκαμψης(ελπίζω)..
Στην προηγούμενη συνάντηση είχε ο ΠΣΦΕ σκουλήκια? Αν ναι θα φέρετε πάλι? Θα ήθελα να αγοράσω.... Αν όχι, απο που/ποιον αγοράζω?
chemical mac
07-01-10, 10:20
Στην προηγούμενη συνάντηση είχε ο ΠΣΦΕ σκουλήκια? Αν ναι θα φέρετε πάλι? Θα ήθελα να αγοράσω.... Αν όχι, απο που/ποιον αγοράζω?Θα βρούμε grindal και για σένα, μην αγχώνεσαι ;)
Αν το ξεχάσει ο Μάκης, θα σου δώσω εγώ Χάρη και σε καλή τιμή, 1 ευρώ το σκουλήκι.:D
οκ, κράτα μου καμιά 15,000 κομμάτια. :smt117.
σκουλικια....... επεξηγηση τι κανουν πως ειναι γιατι χρειαζονται
Είναι απαίσια, σιχαμερά, άσπρα, λεπτά και είναι καλή τροφή για τα ψάρια...
Μπλιαχ....
Είναι απαίσια, σιχαμερά, άσπρα, λεπτά και είναι καλή τροφή για τα ψάρια...
Μπλιαχ....
Σαν τον bokostas ένα πράμα, αλλά αυτόν δεν τον τρώνε ούτε τα ψάρια!!!!
Ο βδέλας!!!:D:D:D
Κώστα μήπως έχεις καθόλου artemia να μου φέρεις;
Pistia φακή και κερατόφυλλο έχω για όποιον θέλει. Έτσι όπως πάμε, κερατόφυλλο θα έχω κάθε μήνα....
Φερτε πράγμα, θα φέρω εγώ , και θα τα πάρει όλα ο Κώστας:smt044:smt044:smt044
Μήπως θέλει κανένας ένα αρσενικό tricogaster trichopterus ( three spot gourami, blue gourami), να του το δώσω στη συγκέντρωση; Μου περισσεύει
Μήπως θέλει κανένας ένα αρσενικό tricogaster trichopterus ( three spot gourami, blue gourami), να του το δώσω στη συγκέντρωση; Μου περισεύει
Ο bokostas!!!!
(Ρωτάς κιόλας;;; )
... κι εγώ ελπίζω ότι θα τα καταφέρω να περάσω! Μιχάλη δε σε βλέπω στους συμμετέχοντες... Αν έρθεις και δεν είναι κόπος, θα θελα το τεύχος 11 του περιοδικού.
Ναι θα ερθω, καλα κανεις και μου το θυμιζεις.
οποιος αλλος θελει κατι ας μου πει.
Επισης τωρα που περασαν τα Χριστουγεννα και ξεστολισα την Christmass Moss θα φερω μπολικη και για τα παιδια της Μυτιλινης, την αλλη φορα να μας στειλουν και κανα Ουζακι ομως, οχι μονο μεζεδες!!!!
εεε λοιπον μιχαλη φερε και το μπλοκ των αποδειξεων για να κανουμε και καμια εγγραφη μελους οχι μονο παρε - δωσε να κανουμε και κανενα καλο στο συλλογα που μας προσεχει ετσι!!!!!!!!!!!!!
θα ειμαι και εγω με την γνωστη πιστια στρατιωτες
ρε παιδια αλλαξτε το. Ετσι που το γραφετε ειναι σαν να λεει οτι η συναντηση θα γινει στις 6 του μηνος
αν καποιος εχει λιγο μπολι απο μικρογουρμς τσαμπα ας το φερει
-Χρήστο, ξέμεινα κι εγώ από αρτέμια, την έφαγαν τα μωρά σε χρόνο dt.
-Λεωνίδα, θα φέρω και το λίπασμά σου, που δεν αξιώθηκες να περάσεις να το πάρεις.
-Πάνο, ευχαριστώ για τη σύγκριση, αλλά υπερβάλεις, τα γκρίνταλ είναι πιο χρήσιμα από εμένα.:)
-Χάρη, θα το μετανιώσεις που συμμάχησες με τον βδελυρό συκοφάντη, διασταυρώνω ήδη ξιφοφόρους με πιράνχας.:D
Α, μην το ξεχάσω, τα σαλιγκαράκια που σου είχα κρατήσει, το έσκασαν και δεν τα πρόλαβα.:smt102
Alex_Salonica
panos1972
bokostas
Κλεόβουλος
nikosm1
Thrillos
drbig
paraskevi gr
aquaman
repanas6
zipo
kingrim
Τσιόνογλου Σταύρος
paco
chemical mac
chris129
lion
Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ.
kalaxan
lmaikl
Kotsos
cpapakon
mikenuke
seleykos
-Χρήστο, ξέμεινα κι εγώ από αρτέμια, την έφαγαν τα μωρά σε χρόνο dt.
-Λεωνίδα, θα φέρω και το λίπασμά σου, που δεν αξιώθηκες να περάσεις να το πάρεις.
-Πάνο, ευχαριστώ για τη σύγκριση, αλλά υπερβάλεις, τα γκρίνταλ είναι πιο χρήσιμα από εμένα.:)
-Χάρη, θα το μετανιώσεις που συμμάχησες με τον βδελυρό συκοφάντη, διασταυρώνω ήδη ξιφοφόρους με πιράνχας.:D
Α, μην το ξεχάσω, τα σαλιγκαράκια που σου είχα κρατήσει, το έσκασαν και δεν τα πρόλαβα.:smt102
OMG!!!!! :smt044:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044
...επειδη θα κατεβω με τον Γιαννη (lingistis) "παιζει" τιποτα για "μασα" μετα τη συναντηση??? :D
...επειδη θα κατεβω με τον Γιαννη (lingistis) "παιζει" τιποτα για "μασα" μετα τη συναντηση??? :D
Εγώ είμαι μέσα, αρκεί να υπάρξει συμμετοχή, να μαζευτούμε καμιά δεκαριά άτομα, άλλος?
Και όποιος άλλος έχει σκοπό να στείλει φυτά ή κλαδέματα στα παιδιά στη Μυτιλήνη, ας τα φέρουμε όλοι στη συνάντηση,
να τα δώσουμε στον Σταύρο, που θα στείλει ούτως ή άλλως, για να γίνει μια αποστολή και μια χρέωση κούριερ.
Τσιόνογλου Σταύρος
09-01-10, 17:13
Εγώ είμαι μέσα, αρκεί να υπάρξει συμμετοχή, να μαζευτούμε καμιά δεκαριά άτομα, άλλος?
Και όποιος άλλος έχει σκοπό να στείλει φυτά ή κλαδέματα στα παιδιά στη Μυτιλήνη, ας τα φέρουμε όλοι στη συνάντηση,
να τα δώσουμε στον Σταύρο, που θα στείλει ούτως ή άλλως, για να γίνει μια αποστολή και μια χρέωση κούριερ.
Εσυ θα τα στείλεις οχι εγω συννενοήσου με τον Ηλία.
Εσυ θα τα στείλεις οχι εγω συννενοήσου με τον Ηλία.
ΟΚ Σταύρο, εγώ το είπα για να πάνε σίγουρα, αν μου τα δώσετε εμένα, μπορεί να μπω στον πειρασμό να τα κρατήσω, χε χε :grin:
Alex_Salonica
panos1972
bokostas
Κλεόβουλος
nikosm1
Thrillos
drbig
paraskevi gr
aquaman
repanas6
zipo
kingrim
Τσιόνογλου Σταύρος
paco
chemical mac
chris129
lion
Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ.
kalaxan
lmaikl
Kotsos
cpapakon
mikenuke
seleykos
lingistis
i ll be there tomorrow!!!
Alex_Salonica
panos1972
bokostas
Κλεόβουλος
nikosm1
Thrillos
drbig
paraskevi gr
repanas6
zipo
kingrim
Τσιόνογλου Σταύρος
paco
chemical mac
chris129
lion
Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ.
kalaxan
lmaikl
Kotsos
cpapakon
mikenuke
seleykos
lingistis
Neoklis
Pritanis
i ll be there tomorrow!!!
Ε βέβαια παλιόπαιδο! Μην χάσεις!
...επειδη θα περιμενω τον Γιαννη (lingistis) να ερθει απο Φλωρινα-εχασε το τραινο και ερχετε οδικος-"παιζει" να αργησουμε λιγο οποτε μη φυγετε αμεσως -ειναι ευκαιρια να γνωριστουμε αλλωστε-,αλλα και να σας δωσω τα δωρακια σας.;)
...επειδη θα περιμενω τον Γιαννη (lingistis) να ερθει απο Φλωρινα-εχασε το τραινο και ερχετε οδικος-"παιζει" να αργησουμε λιγο οποτε μη φυγετε αμεσως -ειναι ευκαιρια να γνωριστουμε αλλωστε-,αλλα και να σας δωσω τα δωρακια σας.;)
Εάν αργήσεις πολύ και έχεις ταγμένα και δώρα, σε περίπτωση που βρείς να σε περιμένει κανένας αραχνιασμένος σκελετός του bokosta είναι!!!!
Μέχρι τα μεσάνυχτα θα περιμένω, μετά θα γίνω κολοκύθα.
chemical mac
10-01-10, 22:11
Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν έκατσε. Ηρθα στο τσακ για να πάρω τα φυτά και στο μπαμ έφυγα. Πάντως έχω να δηλώσω ότι όποιος αγόρασε φυτά από τον Τσόνογλου ήταν σα να κλέβει εκκλησία, τέτοια ποιότητα με τέτοια ποσότητα και σε τέτοια τιμή δεν ξανάγινε. Αφού το έμαθε η tropica κι έχει στείλει κάτι βούλγαρους μπράβους για να βάλουν τάξη :D
Επιπλέον προτείνω ο bokostas από απλό member να αλλάξει και να γίνει κονσοματρίς. μέσα σε όλα, ποιος μπήκε, ποιος βγήκε, τι ήπιε, τι λογαριασμό έκανε, όχι nosferatu, κουκούλας :D :D
Πάντως έχω να δηλώσω ότι όποιος αγόρασε φυτά από τον Τσόνογλου ήταν σα να κλέβει εκκλησία, τέτοια ποιότητα με τέτοια ποσότητα και σε τέτοια τιμή δεν ξανάγινε.
+1000 !!!
Θα ήθελα επιπλέον να εξάρω το ήθος του Σταύρου, που επιλέγει να μας δωρίσει ουσιαστικά κάποια γλαστράκια σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ότι τα αγόρασε και σε εξευτελιστική τιμή.
Επιπλέον προτείνω ο bokostas από απλό member να αλλάξει και να γίνει κονσοματρίς. μέσα σε όλα, ποιος μπήκε, ποιος βγήκε, τι ήπιε, τι λογαριασμό έκανε, όχι nosferatu, κουκούλας :D :D
+1.000.000
paraskevi_gr
14-01-10, 18:38
Δυστυχως λόγω εκτακτων υποχρεωσεων δεν μπορεσα να ερθω επιφυλάσσομαι όμως για την επόμενη φορα.
(Βάλτε και καμια φωτο να δουμε πως περάσατε).
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36782
Να ανοίξουμε για το προσεχές meeting? 6 και σήμερα.....
:grin::grin::grin:
ΥΓ.
Με την ευκαιρία θέλω τα τεύχη 6-10 :)
Ο απουσιολόγος πού είναι;
Μάλλον κοιτάει στις Μικρές Αγγελίες πάλι :smt077:smt077:smt077!
Μάλλον κοιτάει στις Μικρές Αγγελίες πάλι :smt077:smt077:smt077!
Μπα δεν ασχολείται με αγγελίες πλέον. Δεν έχεται παρατηρήσει ότι εδώ και λίγο καιρό οι αγγελίες από την Θεσσαλονίκη έχουν μειωθεί/εξαφανιστεί???
Για σκεφτείτε το :D
Ορίστε, με καθυστερήσατε κι έχασα τα φυτά του Rigel, με πρόλαβε ο Kalaxan, :D τέλος πάντων, άντε να μαζευόμαστε.
Υποθέτω ότι αφού γράψατε εδώ, Χάρη και Νίκο, θα έρθετε, έτσι?
Λοιπόν, συνάντηση Θεσ/νίκης, την Κυριακή 7 Φλεβάρη, ώρα 12:00 στο γνωστό μαγαζί.
drbig
nikosm1
bokostas
Λεωνίδα θα είσαι?
Άλλος, άντε βρε, μη ντρέπεστε, δηλώστε συμμετοχή.:)
Εκτός απροόπτου... :rolleyes:
Alex_Salonica
01-02-10, 17:19
Κι εγώ παρών και μη με ξεχάσετε, ..θέλω κερατόφυλλο! έχει κανείς;
drbig
nikosm1
bokostas
Kotsos
Alex_Salonica
Αλέξανδρε θα σου φέρω κερατόφυλλο.
drbig & kalaxan να φέρω και γκαπάκια;
-------------------------
drbig & kalaxan να φέρω και γκαπάκια;
Μετα απο 20 χρόνια με αυτό το ψευδώνυμο νομίζω οτι παραμεγάλωσα, και πρέπει να το αλλάξω......
όσο για τους/τις γκάπηδες oui monsieur:)
Κλεόβουλος
01-02-10, 18:20
Παρών!
(όποιος θέλει μωρά labidochro-μάκια 2-2,5cm να το πει)
Παρών!
(όποιος θέλει μωρά labidochro-μάκια 2-2,5cm να το πει)
Ο Πάνος θέλει, αλλά δεν τον αφήνει η κυρά του, χε χε :D
drbig
nikosm1
bokostas
Kotsos
Alex_Salonica
lion
Κλεόβουλος
Κι εγώ μέσα παιδιά.
Και όποιος έχει κανένα κλαδεματάκι (από έυκολα-μέτρια απαιτητικά φυτά), θα ήμουν ευγνώμων.
Κι εγώ μέσα παιδιά.
Και όποιος έχει κανένα κλαδεματάκι (από έυκολα-μέτρια απαιτητικά φυτά), θα ήμουν ευγνώμων.
Θα σου φέρω εγώ κλαδέματα Δημήτρη, καλά γιατί δεν μου είπες, πριν μισή ώρα ήμασταν μαζί.
drbig
nikosm1
bokostas
Kotsos
Alex_Salonica
lion
Κλεόβουλος
aquaman
Καλησπέρα σε όλους! Μέσα και 'γω και θα φέρω και τον Crywolf τον οποίο ξεσήκωσα με τα 120αρια του Carrefour ;)
drbig
nikosm1
bokostas
Kotsos
Alex_Salonica
lion
Κλεόβουλος
aquaman
Thrillos
Crywolf
Εγώ θα ξέρω αυριο-μεθαυριο αν θα έρθω..πιθανόν να πάω ταξιδι(Αριδαία) με την κοπελιά..αν όχι, θα έρθουμε μαζί στη συνάντηση...
Αλέξανδρε κερατόφυλλο υπάρχει.
και εγω θα ξέρω αυριο-μεθαυριο αν θα έρθω
...θα εχει και βασιλοπιτα??? :p
drbig (μόνο αν μοιραστούν φυτά):D
nikosm1
bokostas
Kotsos
Alex_Salonica
lion
Κλεόβουλος
aquaman
Thrillos
Crywolf
kalaxan ? (μόνο αν τον αφήσει η κοπελιά του):grin:
kingrim ?
lmaikl (μόνο αν έχει βασιλόπιτα?):grin:
zipo
Εγώ θα είμαι εκεί. ;)
Υγ.Ώπα!Σχεδόν το είχα ξεχάσει.Αν κάποιος θέλει egeria densa ας γράψει εδώ για να φέρω.
Εγώ θα είμαι εκεί. ;)
Υγ.Ώπα!Σχεδόν το είχα ξεχάσει.Αν κάποιος θέλει egeria densa ας γράψει εδώ για να φέρω.
Φέρε σε μένα egeria να συμπληρώσω στα χρυσόψαρα.(Δεν την τρώνε ευτυχώς)
Φέρε και την Χριστίνα, να βρω άλλον ένανν λόγο να ''πεισω'' τη δικιά μου να έρθει..
Εγώ θα είμαι εκεί. ;)
Ποτέ μα ποτέ μου δεν πέτυχα σε μαγαζί να αγοράσω.... Please (και για να σκάσει ο Bokostas) φέρε μου.....
Ωραία.Κώστα και drbig θα φέρω για εσάς.Έκλεισε. (Καλά ο κύριος Κώστας σας έχει φάει στη στροφή αλλά τέλοσπάντων! :smt077)
Ωραία.Κώστα και drbig θα φέρω για εσάς.Έκλεισε. (Καλά ο κύριος Κώστας σας έχει φάει στη στροφή αλλά τέλοσπάντων! :smt077)
O Κυριος Κώστας είναι ο bokostas?
Τι πρόλαβε και έκλεισε τη μισή με pm?
:smt044:smt044
Ναι αυτός είναι.Των φρονίμων τα παιδιά...
(Καλά ο κύριος (Πφφφφφφ) Κώστας σας έχει φάει στη στροφή αλλά τέλοσπάντων! :smt077)
:smt043:smt044:smt043:smt044:smt043:smt044
Ξέρεις τώρα τι θα γίνει ε?
Θα περιμένει να παει ο κόσμος για ύπνο, και κατα τις 3-4 το πρωι θα μπει να μας :smt070:smt068:smt071 . Ολο και κανενα ξιφοπιρανχας θα μου δώσει πάλι....κανενα σαρκοφάγο κερατόφυλλο....
φιλος και εγω αν ερθω θελω egeria densa βασικα θελω πολλα φυτα γιατι ξεκιναω ενα 100λ φουλ φυτεμενο με μετρια φυτα για αρχη και κανα σαλιγγαρακι :) το μονο που εχω να δωσω προς το παρων ειναι φακη
Τσιόνογλου Σταύρος
01-02-10, 21:46
Παρών.
Κι εγώ μέσα!
Thrilos το CD-άκι μη ξεχάσεις!!!
Α! Ναι ο mikenuke να μη ξεχάσει λαβίδες και ψαλίδια... Θέλω ένα δυό σετάκια!!!
Please (και για να σκάσει ο Bokostas) φέρε μου.....
Καλά βρε Δημήτρη, έχεις κι άλλη? Δύο σακούλες μου έφερες προχθές...:D:D:D
Βρε Χάρη, γιατί δεν μου έλεγες ότι ψάχνεις, ευχαρίστως ΔΕΝ θα σου έδινα, χε χε :D
Γιάννη, για εσένα έχω, αν δεν φτάσει του Δημήτρη.
Πάνο, αν δεν έρθει ο Ευθύμης, μπορώ να στο αντιγράψω το CD-άκι.
drbig
nikosm1
bokostas
Kotsos
Alex_Salonica
lion
Κλεόβουλος
aquaman
Thrillos
Crywolf
kalaxan
kingrim
lmaikl
zipo
Τσιόνογλου Σταύρος
panos1972
Κι εγώ μέσα!
Thrilos το CD-άκι μη ξεχάσεις!!!
Α! Ναι ο mikenuke να μη ξεχάσει λαβίδες και ψαλίδια... Θέλω ένα δυό σετάκια!!!
Νομίζω ότι εγώ έχω το CD-άκι σου! ;)
Μου το έδωσε ο thrillos, μιας και εγώ μένω Περαία, για να στο δώσω αλλά από ότι φαίνεται μάλλον δεν σου έδωσε το τηλέφωνο μου. Είναι και αυτός "αξιοθρήνητος" σαν την ομάδα του!
Είναι και αυτός "αξιοθρήνητος" σαν την ομάδα του!
Δεν θα 'πρεπε να αλλάξει φέτος σε "thrynos" :smt077?
kostaskich
02-02-10, 00:45
κατα 90% παρων και εγω μετα απο καιρο
Τσιόνογλου Σταύρος
02-02-10, 00:57
κατα 90% παρων και εγω μετα απο καιρο
Σε αμόλισαν ή τους ξέφυγες Κωστάκη:D
drbig
nikosm1
bokostas
Kotsos
Alex_Salonica
lion
Κλεόβουλος
aquaman
Thrillos
Crywolf
kalaxan
kingrim
lmaikl
zipo
Τσιόνογλου Σταύρος
panos1972
kostaskich
κωστα ποιες γυναικες θα ειναι εκει να πω και την δικια μου να ερθει αμα εχει παρεα 99% θα ερθω οποτε οποιος εχει κανενα κλαδεματακι και κανα δυο σαλιγγαρια θα το εκτιμουσα βαθυτατα
( βαζω 99% γιατι δουλευω νυχτερινος και εχω και την γυναικα εγκυο τουρλα οποτε μπορει να προκυψει τπτ....... )
... και εχω και την γυναικα εγκυο τουρλα
Καταπληκτική λέξη και βαθύτατα ελληνική!!! :D:D:D
Κι η δικιά μου έτσι είναι.. :D κοιλιά τουμπανο (επίσης ελληνικότατη λέξη):D:D
κωστα ποιες γυναικες θα ειναι εκει να πω και την δικια μου να ερθει αμα εχει παρεα 99% θα ερθω οποτε οποιος εχει κανενα κλαδεματακι και κανα δυο σαλιγγαρια θα το εκτιμουσα βαθυτατα
Αν μπορούσα να σου απαντήσω στο υπαρξιακό σου ερώτημα Γιάννη, θα είχα λύσει το μεγαλύτερο μυστήριο της φύσης.
Ούτε αυτές δεν ξέρουν ακόμη, πόσο μάλλον οι άντρες τους..., πόσο... λιγότερο εγώ. :)
Η δικιά μου συνήθως έρχεται, επίσης η Paraskevi.gr, καναδυό φορές τις κατάφεραν ο Κλεόβουλος, ο Alex, o Seleykos,
οι πιο άχρηστοι είναι ο Panos1972, ο drBig και ο Kalaxan, που δεν έχουν σημειώσει ούτε 1 γκολ, παλτά σου λέω.:grin: :grin: :grin:
Αν μπορούσα να σου απαντήσω στο υπαρξιακό σου ερώτημα Γιάννη, θα είχα λύσει το μεγαλύτερο μυστήριο της φύσης.
Ούτε αυτές δεν ξέρουν ακόμη, πόσο μάλλον οι άντρες τους..., πόσο... λιγότερο εγώ. :)
Η δικιά μου συνήθως έρχεται, επίσης η Paraskevi.gr, καναδυό φορές τις κατάφεραν ο Κλεόβουλος, ο Alex, o Seleykos,
οι πιο άχρηστοι είναι ο Panos1972, ο drBig και ο Kalaxan, που δεν έχουν σημειώσει ούτε 1 γκολ, παλτά σου λέω.:grin: :grin: :grin:
Εγώ όμως έφερα τα παιδιά μου ΟΕΟ. Δεν κερδίζω τιποτε? :D:D
Αντε βρε, δηλώστε συμμετοχή, 3 μέρες μείνανε και πείτε ποιοί θα φέρετε
και τις γυναίκες σας, για να ξέρει και ο kingrim αν θα "ψήσει" τη δικιά του.
Αντε βρε, δηλώστε συμμετοχή, 3 μέρες μείνανε και πείτε ποιοί θα φέρετε
και τις γυναίκες σας, για να ξέρει και ο kingrim αν θα "ψήσει" τη δικιά του.
Ας φέρει μωρέ καναδυό φίλες της για να μην είναι μόνη η κοπέλα.....
:D:D:D:D
Alex_Salonica
04-02-10, 16:22
Ας φέρει μωρέ καναδυό φίλες της για να μην είναι μόνη η κοπέλα.....
:D:D:D:D
Εσύ πρόσεχε τι λες πάλι γιατί ο κουκούλας(boκώστας) παραμονεύει! :D
Ε να, πόσο καιρό τώρα το λέω ότι ο Πάνος έρχεται για άλλο λόγο στις συναντήσεις.
Κι αντί να διαλέξει ένα σύλλογο που ασχολείται με πλέξιμο, με χορούς, με παπούτσια...:grin:
Εγώ πάλι..., αν έχει κανείς οποιαδήποτε μοςς σε αρκετή ποσότητα, θα ήθελα.:)
Θέλω να ντύσω ένα ξύλο, δηλαδή τι ξύλο, δέντρο ολόκληρο, υπάρχουν ο κορμός και τα κλαδιά, του λείπει η φυλωσσιά.
drbig
nikosm1
bokostas
Kotsos
Alex_Salonica
lion
Κλεόβουλος
aquaman
Thrillos
Crywolf
kalaxan
kingrim
lmaikl
zipo
Τσιόνογλου Σταύρος
panos1972
kostaskich
christsos
και εγω μεσα
με αλλαγμενο ονομα
paraskevi_gr
05-02-10, 15:54
Γεια σας παιδιά. Αυτη τη φορά μέσα κι εγώ. Λοιπόν αν περισσεύει Egeria densa θέλω.
Κερατόφυλλο επίσης και γενικά ότι άλλο σε μεσαίο μέγεθος με μικρές απαιτήσεις.
Είμαι έτοιμη και για τις γαριδούλες οπότε όποιος φέρει καλοδεχούμενες.
Είχα ενα πρόβλημα με το μικρό μου ενυδρειάκι και το ξαναστήνω απ' την αρχή. Οπότε καλοδεχούμενα όλα. :smt020
Α. παραλήγω να το ξεχάσω. Αν έχει περισσέψει κανένα ψαλιδάκι από το σετάκι. Ευχαρίστως θα πάρω.Είχα πάρει παλαιότερα αλλά μου χάλασε το ψαλίδι.
Αρκετά σας ζάλισα τα λέμε την Κυριακή.:rolleyes:
drbig
nikosm1
bokostas
Kotsos
Alex_Salonica
lion
Κλεόβουλος
aquaman
Thrillos
Crywolf
kalaxan
kingrim
lmaikl
zipo
Τσιόνογλου Σταύρος
panos1972
kostaskich
christsos
potami
paraskevi_gr
Αντε, γίναμε 20, δηλώστε βρε και οι υπόλοιποι που ξέρω ότι θα έρθετε.
potami, ποιός είσαι?
paraskevi_gr, κάτι θα γίνει για τα φυτάκια που θέλεις.
potami, ποιός είσαι?
ο seleykos bre.... (μα καλά μονο εγω το κατάλαβα με την πρώτη?) :D
---
Oh Sultan!
Είπα κι εγώ, είναι δυνατόν να λείψει ο Βασίλης?
drbig
nikosm1
bokostas
Kotsos
Alex_Salonica
lion
Κλεόβουλος
aquaman
Thrillos
Crywolf
kalaxan
kingrim
lmaikl
zipo
Τσιόνογλου Σταύρος
panos1972
kostaskich
christsos
potami
paraskevi_gr
paco
Kαι ο Χρήστος δεν λείπει ποτέ.
drbig
nikosm1
bokostas
Kotsos
Alex_Salonica
lion
Κλεόβουλος
aquaman
Thrillos
Crywolf
kalaxan
kingrim
lmaikl
zipo
Τσιόνογλου Σταύρος
panos1972
kostaskich
christsos
potami
paraskevi_gr
paco
chris129
Κύριοι george, mikenuke, chemical mac, theodor72, cpapakon, MiziGr, repanas6, Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ., Neoklis, Pritanis, aquahome
και όλοι οι άλλοι, τι γίνεται, δεν θα έρθετε, ή βαριέστε να το δηλώσετε, μήπως θέλετε προσωπική πρόσκληση? :D
Εγω αυτο περιμενα!!!:D:D:D
Ωραια! τωρα λοιπον μπορω να δηλωσω!!!!!!
Neoklis, Vasilakis και θα φερουμε και το ρεμαλι τον miziGr...:smt041:smt041:smt041
Kωστα τους δυο καταχωρισε ο τριτος ειναι χαμενο κορμι:grin::grin:
drbig
nikosm1
bokostas
Kotsos
Alex_Salonica
lion
Κλεόβουλος
aquaman
Thrillos
Crywolf
kalaxan
kingrim
lmaikl
zipo
Τσιόνογλου Σταύρος
panos1972
kostaskich
christsos
potami
paraskevi_gr
paco
chris129
Neoklis
Vasilakis
MiziGr
Δεν θα μπορέσω να έρθω.
Είμαι εκτός Θεσ/νίκης.
:smt009:smt009:smt009
Ούτε και εγώ.... Τα λέμε τώρα στην κοπή της πίτας!!!!
Ούτε και εγώ.... Τα λέμε τώρα στην κοπή της πίτας!!!!
Το κοπή το πίτα το Μαρούσι?
Το κοπή το πίτα το Μαρούσι?
Για όποιον δεν κατάλαβε το υπονοούμενο του Χάρη:
http://www.youtube.com/watch?v=7RGW6oSd_po
snakepanos
06-02-10, 14:59
Θα ερθω και εγω ,πειραζει που δεν ξερω κανεναν? Να φερω κερατοφιλο ?
Γεια σας παιδιά. Αυτη τη φορά μέσα κι εγώ. Λοιπόν αν περισσεύει Egeria densa θέλω.
Κερατόφυλλο επίσης και γενικά ότι άλλο σε μεσαίο μέγεθος με μικρές απαιτήσεις.
Είμαι έτοιμη και για τις γαριδούλες οπότε όποιος φέρει καλοδεχούμενες.
Είχα ενα πρόβλημα με το μικρό μου ενυδρειάκι και το ξαναστήνω απ' την αρχή. Οπότε καλοδεχούμενα όλα. :smt020
Α. παραλήγω να το ξεχάσω. Αν έχει περισσέψει κανένα ψαλιδάκι από το σετάκι. Ευχαρίστως θα πάρω.Είχα πάρει παλαιότερα αλλά μου χάλασε το ψαλίδι.
Αρκετά σας ζάλισα τα λέμε την Κυριακή.:rolleyes:
Παρασκευη θα φερω και γω λιγο κερατοφυλλο.
Καλύτερα που δεν ξέρεις κανέναν φίλε μου, άμα μας γνωρίσεις (και ειδικά τον panos1972), μπορεί να μην ξαναέρθεις.:)
Καλώς να ορίσεις και μη μασάς, μια τρελλοπαρέα ψαρομούρηδες είμαστε όλοι. :D Και κερατόφυλλο θέλουμε.:smt041
drbig
nikosm1
bokostas
Kotsos
Alex_Salonica
lion
Κλεόβουλος
aquaman
Thrillos
Crywolf
kalaxan
kingrim
lmaikl
zipo
Τσιόνογλου Σταύρος (παίρνει την 1η απουσία, στις 3 θα συνέλθει το ΚΥΣΕΑ για τις κρίσεις)
panos1972
kostaskich
christsos
potami
paraskevi_gr
paco
chris129
Neoklis
Vasilakis
MiziGr
snakepanos
Δε μου λες Κωτσαρή kalaxan, και ο Alex_Salonica ζήτησε κερατόφυλλο στο ποστ79, δεν το είδες,
ή πρέπει κι ο Άλεξ να βάλει μίνι και ψηλοτάκουνο για να του δώσεις λίγη σημασία? :D:D:D
Ορίστε, να τι κατάφερες, παρεξηγήθηκε κι ο Στρατηγός και δεν θα έρθει.:D
Τσιόνογλου Σταύρος
06-02-10, 15:18
Κώστα ,βάλε μου μια απουσία
Κώστα δεν το είχα προσέξει:D.
Μπορώ να φέρω παραπάνω κερατόφυλλο(θα φέρουν και άλλα παιδιά σίγουρα),πιστια,φακή και έχω και λίγη μος να σου δώσω αν θέλεις-δε βρεις απο αλλού..
boΚώστα δεν μας προσέχεις καθόλου! Στο post 90 είπα οτι θα του φέρω.
Κώστα δεν το είχα προσέξει:D.
Μπορώ να φέρω παραπάνω κερατόφυλλο(θα φέρουν και άλλα παιδιά σίγουρα),πιστια,φακή και έχω και λίγη μος να σου δώσω αν θέλεις-δε βρεις απο αλλού..
Έλα βρε, σε πειράζω, ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες και φυτά εγώ σου έταξα και κάτι θα φέρω.
Μος (οποιαδήποτε) θέλω και υπόσχομαι να μη "χτυπήσω" αγγελίες για φυτά για μια εβδομάδα, αν μου φέρετε.:grin:
------------------
Το είδα βρε Νίκο, και στο 80 είπα κι εγώ το ίδιο, απλά ήθελα να πειράξω τον Κώστα.
Έλα βρε, σε πειράζω, ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες και φυτά εγώ σου έταξα και κάτι θα φέρω.
Μος (οποιαδήποτε) θέλω και υπόσχομαι να μη "χτυπήσω" αγγελίες για φυτά για μια εβδομάδα, αν μου φέρετε.:grin:
Τι να παρεξηγησω μωρέ?:grin: Και γω για να σε πειράξω το είπα για τα κλαδεματα πιο πριν 1-2 σελίδες..
Ίσα ίσα συμπάσχω, καινούργιο ενυδρείο έχεις..αφου το ξερω δεν μπορείς να αντισταθείς να μη δώσεις σε κάποιον, όπως επίσης και να μη ζητήσεις για αυτό μη λες μεγάλα λόγια για την επόμενη βδομάδα, μπορεί ξαφνικά να βγει από κανεναν χαρίζω έναν κουβά σταρμος,φλειμμος κτλ..;)..
Τι να παρεξηγησω μωρέ?:grin: Και γω για να σε πειράξω το είπα για τα κλαδεματα πιο πριν 1-2 σελίδες..
Ίσα ίσα συμπάσχω, καινούργιο ενυδρείο έχεις..αφου το ξερω δεν μπορείς να αντισταθείς να μη δώσεις σε κάποιον, όπως επίσης και να μη ζητήσεις για αυτό μη λες μεγάλα λόγια για την επόμενη βδομάδα, μπορεί ξαφνικά να βγει από κανεναν χαρίζω έναν κουβά σταρμος,φλειμμος κτλ..;)..
Ε, για έναν κουβά, όχι το λόγο μου πατάω... και τη μάνα μου πουλάω.:D
Alex_Salonica
06-02-10, 16:03
και λίγη moss δεν θα με χαλούσε αφού πάω για καινούριο γαριδοενυδρείο :D
Καλώς να ορίσεις και μη μασάς, μια τρελλοπαρέα ψαρομούρηδες είμαστε όλοι.
Και είδικά ο Bokostas μυρίζει και σα (σάπιο) ψάρι! :D
Και είδικά ο Bokostas μυρίζει και σα (σάπιο) ψάρι! :D
΄Ισως φταίει το άφτερ σέϊβ μου βρε Πάνο.:grin:
http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=28134&stc=1&d=1265478181
snakepanos
06-02-10, 18:34
Λεω να ερθω και εγω αλλα δεν ξερω κανεναν να ερθω?
snakepanos
06-02-10, 18:47
οκ θα ειμαι εκει
Ξέρεις εμένα.Και αν έχεις κερατόφυλλο περίσευμα φέρε.Κάποιος θα το πάρει.
΄Ισως φταίει το άφτερ σέϊβ μου βρε Πάνο.:grin:
http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=28134&stc=1&d=1265478181
:D:D:D και paco και raven.....:D
Κώστα φαντάζομαι οτι σ' αυτα που έχεις ζητήσει έχεις συμπεριλάβει και αυτά που θα μου δώσεις σωστα? (οπως συμφωνήσαμε 50-50 απο όλα) :D:D:D
Κωστα θα σου φερω εγω moss αρκει πανω στο κρομο του δεντρου που εχεις να γραψεις i love mikenuke μεσα σε μια καρδια σκαλισμενη με σουγια, ή με ψαλιδι του πανου!
Δυστυχως ελαχιστα κομματια εμειναν απο λαβιδες, ψαλιδια νομιζω καθολου.ασχημα τα πραγμτα περιοδικα δεν εφερα, σελιδες απο το μπλοκακι μου με τις αποδειξεις τελειωσαν, θα σας δινω ραβασακι IOU μου φαινεται!
Μου χαλασε και η φωτογραφικη και παλι χαλια φωτο θα εχουμε απο τη συναντηση μου τη ματιαξατε!
Αντε τα λεμε απο κοντα!
Κωστα θα σου φερω εγω moss :smt041 αρκει πανω στο κρομο του δεντρου που εχεις να γραψεις i love mikenuke μεσα σε μια καρδια σκαλισμενη με σουγια, ή με ψαλιδι του πανου! :smt044 :smt044 :smt044
Δυστυχως ελαχιστα κομματια εμειναν απο λαβιδες, ψαλιδια νομιζω καθολου.ασχημα τα πραγμτα περιοδικα δεν εφερα, σελιδες απο το μπλοκακι μου με τις αποδειξεις τελειωσαν, θα σας δινω ραβασακι IOU μου φαινεται!
Μου χαλασε και η φωτογραφικη και παλι χαλια φωτο θα εχουμε απο τη συναντηση μου τη ματιαξατε!
Αντε τα λεμε απο κοντα!
Aμάν βρε Μιχάλη, την καταστροφή έφερες, μη μασάς, όλα καλά θα πάνε.
Και στο δέντρο θα χαράξω την προσωπογραφία σου, όχι μόνο το όνομά σου.:p
drbig
nikosm1
bokostas
Kotsos
Alex_Salonica
lion
Κλεόβουλος
aquaman
Thrillos
Crywolf
kalaxan
kingrim
lmaikl
zipo
panos1972
kostaskich
christsos
potami
paraskevi_gr
paco
chris129
Neoklis
Vasilakis
MiziGr
snakepanos
mikenuke
Το δικό σου μήνυμα Χάρη, κάνω πως δεν το είδα.:grin:
Αφήστε με τώρα, πάω να κλαδέψω...
giannisaek
06-02-10, 23:46
Κώστα λόγω δουλειάς δεν θα μπορέσω να έρθω. :(
Τα γατόψαρα τι κάνουν;
Κώστα λόγω δουλειάς δεν θα μπορέσω να έρθω. :(
Τα γατόψαρα τι κάνουν;
Κρίμα που δεν θα έρθεις, ίσως την άλλη φορά, α, είναι και το κόψιμο της πίτας, οπότε ελπίζω να τα πούμε από κοντά.
Mια χαρά είναι τα κορυντοράκια Γιάννη, σκάβουν την άμμο και μου ξεριζώνουν την cuba, αλλά χαλάλι τους, είναι κουκλιά.
....δυστυχως και εγω (lmaikl) λογω "ανωτερας βιας" δε θα μπορεσω...:(
....δυστυχως και εγω (lmaikl) λογω "ανωτερας βιας" δε θα μπορεσω...:(
Δεν πειράζει Μιχάλη, ελπίζω να τα πούμε στην πίτα.
drbig
nikosm1
bokostas
Kotsos
Alex_Salonica
lion
Κλεόβουλος
aquaman
Thrillos
Crywolf
kalaxan
kingrim
zipo
panos1972
kostaskich
christsos
potami
paraskevi_gr
paco
chris129
Neoklis
Vasilakis
MiziGr
snakepanos
mikenuke
giannisaek
07-02-10, 10:26
Κρίμα που δεν θα έρθεις, ίσως την άλλη φορά, α, είναι και το κόψιμο της πίτας, οπότε ελπίζω να τα πούμε από κοντά.
Mια χαρά είναι τα κορυντοράκια Γιάννη, σκάβουν την άμμο και μου ξεριζώνουν την cuba, αλλά χαλάλι τους, είναι κουκλιά.
Χαίρομαι :smt041
Θα τα πούμε ίσως στην κοπή της πίτας, καλά να περάσετε.
Κλεόβουλος
07-02-10, 11:41
Καλα να περάσετε παιδιά! Σήμερα κι εγώ λόγω ανωτέρας βίας θα λείπω:(
Άκυρο κι εγω δεν θα μπορεσω να ερθω....:(
Φώτο 1
Σπάμε τα καθιερωμένα! Οι γυναίκες επιτέλους αρχίζουν και κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Και η γυναίκα του paco ήρθε λίγο αργότερα γι αυτό είναι εκτός πλάνου.
Η Γωγώ που χάθηκε άραγε;
Debie την άλλη φορά σε περιμένουμε μόνη ή με παρέα!
ΥΓ:1ο Κουίζ! Ποιός έχει δώσει στη γυναίκα του να φυλάει κλαδεματάκια;
Φώτο 2
Και νέες παρουσίες στη συνάντηση! πχ panosnaik και άλλοι.... (που κλασικά δεν συγκράτησα τα nickname τους)
ΥΓ: 2ο Κουίζ! Μετά το σβήσιμο του τσιγάρου, κατά την επαναφορά του χεριού, η σακουλίτσα με τα φυτά παρέμεινε στη θέση της;
Φώτο 3
Χαιρετισμός από τον Alex_salonica, επιρεασμένος από τις συνεχείς του επαφές με τους γερμανούς εκτροφείς γαρίδας!
Φώτο 4
- Δεν τα πήρα για μένα!!! Για τον φουκαριάρη τον kalaxan!!!
Απαντήσεις στο κουίζ:
http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=28149&d=1265581187
Από αριστερά, Κική, Χριστίνα, Δημήτρης (zipo), Βασίλης (paco), Παρασκευή (paraskevi_gr), Έλενα.
Τονίζω το γεγονός ότι η γυναίκα του Βασίλη δεν έχει έρθει ακόμη (μετά του κόπηκε το χαμόγελο).:D
http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=28150&d=1265581187
Πίσω από την αφεντιά μου ο Παναγιώτης (snakepanos) βρε ανορθόγραφε φωτοχάλια,
με την άσπρη ρίγα στα μανίκια ο Crywolf και δεξιά με το άσπρο ο Γιάννης (kingrim), οι νέες παρουσίες.
http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=28151&d=1265581253
Από αριστερά christsos, Alex_Salonica, aquaman (Δημήτρης), paco (Βασίλης) και kostaskich.
http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=28152&d=1265581253
Αυτά είναι τα φυτά που έφερα βρε βρωμερέ συκοφάντη, σιχαμένε λασπολόγε, πανελίστα κουτσομπολίστικων
μεσημεριανών εκπομπών.:D (Φυσικά άλλα τόσα πήρα, ευχαριστώ τους mikenuke, nikosm1, kalaxan δεξιά και zipo)
Κύριε Απουσιολόγε,
Δυστυχώς δε μπόρεσα να έρθω αυτή τη φορά.
Έχω όμως μια απορία: Πόσες απουσίες δικαιούμαστε;
Κύριε Απουσιολόγε,
Δυστυχώς δε μπόρεσα να έρθω αυτή τη φορά.
Έχω όμως μια απορία: Πόσες απουσίες δικαιούμαστε;
3, μετά χάνεις χρονιά και πηγαίνεις στο τμήμα των καθυστερ.., ε, αρχαρίων, μαζί με τον panos1972. :D:D:D
Εκεί όμως τα μαθήματα είναι πιο εύκολα, όπως: "Γιατί δεν μπαίνουν οι αφρικάνες σε φουλ φυτεμένο",
"Γιατί δεν βάζουμε μωρά ξιφοφόρων με κιχλίδες redmouth", "Η αναπαραγωγική διαδικασία και γιατί δεν πρέπει
να προσδοκούμε αποτελέσματα όταν τα ψάρια μας είναι μόνο αρσενικά" και "πώς να πείσω τη γυναίκα μου
να βάλω ένα νταμάρι μέσα στο σαλόνι μας". :)
Αυτό φοβήθηκε και ο Στρατηγός και ήρθε, αν και είχε δηλώσει ότι δεν θα ερχόταν. :p
Τονίζω το γεγονός ότι η γυναίκα του Βασίλη δεν έχει έρθει ακόμη (μετά του κόπηκε το χαμόγελο).:grin:
;
εσύ μάλλον ψάχνεις για νέους πελάτες......¨:Ρ
ΥΓ οι Φώτο είναι χάλια και προτείνω να σβηστούν (πείτε ρε παιδιά ότι τραβάτε να γυρίσουμε από το καλό προφίλ)
εσύ μάλλον ψάχνεις για νέους πελάτες......¨:Ρ
ΥΓ οι Φώτο είναι χάλια και προτείνω να σβηστούν (πείτε ρε παιδιά ότι τραβάτε να γυρίσουμε από το καλό προφίλ)
Όχι και πελάτες βρε Γιάννη, απλά να σε ενημερώσω ότι μπορείς να στείλεις ένα εξώδικο στον απαράδεκτο φωτογράφο κι αν δεν σβήσει τις
φωτογραφίες, οι οποίες είναι άθλιες από καλλιτεχνικής απόψεως και παραβιάζουν τα προσωπικά σου δεδομένα, τότε μπορείς να
προχωρήσεις σε αγωγή, ζητώντας αποζημίωση για προσβολή της προσωπικότητάς σου και να του πάρεις το ολοκαίνουριο 240λιτρο
που φυλάει συσκευασμένο στο μπαλκόνι του. Εννοείται ότι δεν θα πληρώσεις τίποτε, μόνη μου αμοιβή, η χαρά που θα πάρω.:D:D
Όσο για τον Βασίλη (paco), απλά ενημέρωσα την σύζυγό του για ποιάν προορίζονταν οι γαριδούλες που ψάρευε πριν τη συνάντηση.:grin::grin:
Χάλασε ο κόσμος! Κάρφωμα με ονοματεπώνυμο! Την παληά εποχή είχαν τουλάχιστον κουκούλες! :cool::cool:
χμμμμμ τι θελεις απο μενα ταυτοτητα-και υπεύθυνη δηλωση οτι δεν εδωσα αδεια για δημοσιευση των φωτο που δεν ηξερα οτι εβγαζε :Ρ
βαζω και μια αγγελια για φυτα και ψαρια φιλτρο για το 240ρι αφου ξεκινά κουτρα ας τελειωσει κουτρα
Αν και βγήκε το όνομα του Κώστα (δικαιολογημένα φυσικά) τον ευχαριστώ για τα δύσκολα κλαδέματά του (φακη,πιστια, λιωμένο κερατόφυλλο) καθώς και τις τεράστιες ποσότητες απο αντιδια, εμμ, egeria densa..
gracie mile
---
Oh Sultan!
Αν και βγήκε το όνομα του Κώστα (δικαιολογημένα φυσικά) τον ευχαριστώ για τα δύσκολα κλαδέματά του (φακη,πιστια, λιωμένο κερατόφυλλο) καθώς και τις τεράστιες ποσότητες απο αντιδια, εμμ, egeria densa..
gracie mile
---
Oh Sultan!
Είχε και ψιλολιωμένο μέσα έ?:rolleyes:
Είχε όμως και μερικά καλούτσικα κομμάτια..:smt020
Τέσπα θα σου φέρω βρε γκρινιάρη από αυτό με τους κόκκινους κόμπους αύριο(αν βρεθούμε)..:grin:
http://www.aquatek.gr/vb/attachment.php?attachmentid=28152&d=1265581253
Αυτά είναι τα φυτά που έφερα βρε βρωμερέ συκοφάντη, σιχαμένε λασπολόγε, πανελίστα κουτσομπολίστικων
μεσημεριανών εκπομπών.:D )
Ε μισά μισά είναι :grin:..
Αλλά ναι ο γνωστός λασπολόγος συκοφάντης μόλις είδε φυτά στο τραπέζι πετάχτηκε από την άλλη άκρη του τραπεζιού σαν έμπειρος παπαράτσι να μας φωτογραφήσει..
(καλά δεν τα λέω δάσκαλε Κώστα?)
Είδες τι παθαίνεις άμα ξεχάσεις να ευχαριστήσεις κάποιον?
Σε ευχαριστώ πολύ λοιπόν Χάρη για το 1/3 κλαδέματος από καμπόμπα,
το έβαλα στο πέτο μου σε έναν γάμο που πήγα μετά τη συνάντηση.:D
Την άλλη φορά θα φροντίσω να πάρεις κι εσύ από αυτό που πήραν οι άλλοι
και δεν θυμάμαι πώς το λένε, αλλά το όνομά του θυμίζει... αντίδια.:D
Αλλά ναι ο γνωστός λασπολόγος συκοφάντης μόλις είδε φυτά στο τραπέζι πετάχτηκε από την άλλη άκρη του τραπεζιού σαν έμπειρος παπαράτσι να μας φωτογραφήσει..
(καλά δεν τα λέω δάσκαλε Κώστα?)
Πολύ καλά τα λες αγαπημένε μου μαθητή, εύγε.
το έβαλα στο πέτο μου σε έναν γάμο που πήγα μετά τη συνάντηση.:D
ΑΑΑ το λουλούδι στο πέτο κοστίζει πολύ... κάπου 15-20 Ευρώ
Την άλλη φορά θα φροντίσω να πάρεις κι εσύ από αυτό που πήραν οι άλλοι
και δεν θυμάμαι πώς το λένε, αλλά το όνομά του θυμίζει... αντίδια.:D
Μήπως έννοείς Απίδια?
Πολύ καλά τα λες αγαπημένε μου μαθητή, εύγε.
Έυχομαι να αναφέρεσαι σε μένα, και όχι στον Kalaxan. Εγώ τουλάχιστον κρατάω τα προσχήματα ενω αυτος όχι....:smt077:smt077:smt077
Α ναι, αν έβαλες απο την καμπομπα μέσα στο ενυδρείο να ξέρεις οτι δεν είναι η γνωστή Αλλά είναι απο αυτό το είδος :smt077:smt077:smt044:smt044http://ladyfi.files.wordpress.com/2009/01/carnivorous_plants.jpg
Φιλάκια σταυρωτά!!!!
paraskevi_gr
10-02-10, 15:12
Λοιπον η συνάντηση ήταν τέλεια όπως πάντα.
Ευχαριστώ τον paco για τις υπέροχες γαριδούλες.
(Κώστα θα σου πω καμια κουβέντα. Πρώτα τον Πανο μετά τον Βασίλη θα μου βγει το όνομα ότι χωρίζω τα ζευγάρια). :P
Ευχαριστώ τον kalaxan για την Egeria densa και τον bokosta για το κερατόφυλλο.
σσ. αν ξέχασα κανέναν μη με "δείρει" τον ευχαριστώ και αυτόν.
Επομενη συνάντηση στην πίτα.
Βρε Παρασκευή μη μου θυμώνεις, επειδή είσαι η μόνη που έρχεται οικειοθελώς στις συναντήσεις (τις δικές μας τις σέρνουμε),
και ξέρω ότι δεν παρεξηγείσαι, γι' αυτό σε "χρησιμοποιώ" για να πειράξω τα ρεμάλια, είσαι σαν μια θηλυκιά γκαπίνα μαζί με 20 αρσενικούς.:)
Αυτή είναι πολύ λάθος αναλογία και νομίζω ότι αν έφερνες 5-6 φίλες σου, θα μειωνόταν η πίεση και όλα θα ήταν καλύτερα.:D
{ είσαι σαν μια θηλυκιά γκαπίνα μαζί με 20 αρσενικούς.:smile: }
Αμάν βρε αγόρι μου....τι παρομοίωση ήταν αυτή?
{ είσαι σαν μια θηλυκιά γκαπίνα μαζί με 20 αρσενικούς.:smile: }
Αμάν βρε αγόρι μου....τι παρομοίωση ήταν αυτή?
Τραβηγμένη, για να γελάσουμε λίγο και για να την πείσω να φέρνει φίλες της στις συναντήσεις.:D
Άλλωστε η Παρασκευή δεν μοιάζει στις άχρωμες γκαπίνες, όπως κι εμείς δεν έχουμε την χάρη των αρσενικών γκάπυ.:)
, όπως κι εμείς δεν έχουμε την χάρη των αρσενικών γκάπυ.:)
να σε δω να ανεμιζεις μια κοκκινη της φωτιας με μαυρα στιγματα φουστα ....και τι στον κοσμο!:D:D:D
να σε δω να ανεμιζεις μια κοκκινη της φωτιας με μαυρα στιγματα φουστα ....και τι στον κοσμο!:D:D:D
:smt044 Πάνο αν είναι να σε πείσουμε να έρθεις στην κοπή της πίτας, την βάζω και την ανεμίζω.:)
Alex_Salonica
10-02-10, 18:31
:smt044 Πάνο αν είναι να σε πείσουμε να έρθεις στην κοπή της πίτας, την βάζω και την ανεμίζω.:)
Να δω τον boκώστα να ανεμίζει φούστα!
ΠΑΝΟ ΕΛΑ!!!!
Τραβηγμένη, για να γελάσουμε λίγο και για να την πείσω να φέρνει φίλες της στις συναντήσεις.:D
.:)
Δέν λέμε όχι....Δέν λέμε όχι....;)
snakepanos
10-02-10, 21:59
Γεια σας. Δεν ξερω να βαζω φωτο για να σας στειλω την καινουργια μου γεννα απο τα τζουελ μου .
Πάτα "post reply", μετά κάτω κάτω το "διαχείριση συννημένων αρχείων".
Στο παραθυράκι που θα ανοίξει πάτα "browse", βρες την φωτό στον υπολογιστή σου και πάτα "ανέβασμα".
Πατάς τέλος το "καταχώρηση απάντησης" κι αυτό είναι.
snakepanos
10-02-10, 22:42
οκ ευχαριστω ,θα κατεβασω νραιβερς για το κινιτο μου γιατι εκανα φορματ και τα εχασα και μετα θα ανεβασω φωτο.
Να δω τον boκώστα να ανεμίζει φούστα!
ΠΑΝΟ ΕΛΑ!!!!
Να βρε Κώστα η ευκαιρία σου! Τόσο καιρό πια μου έλεγες:
- "Πως να τους το πω.... Μήπως πλάγια; Να βάλω μια με σχεδιάκια κλαδέματα;"
Να έρχεσαι στις συγκεντρώσεις με φούστα-μπλούζα που πάει κιόλας!!!
(Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, παρακαλώ δείτε το παραπάνω σχόλιο μόνο όπως είναι, χωρίς προεκτάσεις και γενικεύσεις. Απλά πειράζω έναν καλό φίλο! )
snakepanos
10-02-10, 23:17
αν καταφερα και της εστειλα οκ που θα παει θα μαθω.
snakepanos
10-02-10, 23:21
φιλε bokosta τα καταφερα την εστειλα θα σας ταραξω στης φωτο τωρα ,θελω να μου πης και video αν μπορω να στηλω /?
Να βρε Κώστα η ευκαιρία σου! Τόσο καιρό πια μου έλεγες:
- "Πως να τους το πω.... Μήπως πλάγια; Να βάλω μια με σχεδιάκια κλαδέματα;"
Να έρχεσαι στις συγκεντρώσεις με φούστα-μπλούζα που πάει κιόλας!!!
(Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, παρακαλώ δείτε το παραπάνω σχόλιο μόνο όπως είναι, χωρίς προεκτάσεις και γενικεύσεις. Απλά πειράζω έναν καλό φίλο! )
Επιτέλους με απελευθερώσατε, τώρα πια μπορώ να το φωνάξω:
Είμαι ερωτευμένος με τον Πάνο και ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ @$&@#% γι' αυτά που έγραψε. :D :D :D
φιλε bokosta τα καταφερα την εστειλα θα σας ταραξω στης φωτο τωρα ,θελω να μου πης και video αν μπορω να στηλω /?
Τα βιντεάκια νομίζω πρέπει πρώτα να τα ανεβάσεις στο youtube, αλλά καλύτερα άνοιξε ένα άλλο θέμα στην κατηγορία κιχλίδες και
συγκέντρωσέ τα εκεί, μαζί με τις φωτό, για να το βλέπουν όλοι. Εδώ μπαίνουν μόνο οι Βορειοελλαδίτες και όπως βλέπεις εδώ
συζητάμε σοβαρά, μόνο για τις συναντήσεις μας και δεν βγαίνουμε ποτέ, μα ποτέ εκτός θέματος.:) :D :p
snakepanos
10-02-10, 23:35
Και εγω βορειος ειμαι δεν με θυμασε ο παναγιωτης στην συγκεντρωση ο ψηλος ?
Σε θυμάμαι βρε Παναγιώτη, δεν σε μάλωσα, απλά σου λέω να ανοίξεις καινούριο θέμα στις κιχλίδες, για να δουν τις φωτό σου και
άλλοι και όχι μόνο εμείς οι Βόρειοι που μπαίνουμε εδώ, σε αυτό το θέμα, το οποίο αφορά μόνο τις συναντήσεις μας και τα χαζά μας.
snakepanos
11-02-10, 00:00
το καταλαβα αυτο οκ απλως επειδη σας βρηκα εκη μαζεμενους απλως το ηθελα να σας το πω ,αν εκανα κατι που σας πηραξε οκ συγνωμη.
το καταλαβα αυτο οκ απλως επειδη σας βρηκα εκη μαζεμενους απλως το ηθελα να σας το πω ,αν εκανα κατι που σας πηραξε οκ συγνωμη.
Οχι προς Θεού, τίποτε κακό δεν έκανες, ούτε και πειράχτηκε κανείς, κι αυτά που σου έγραψα με έντονα γράμματα, τα έγραψα για πλάκα
-δες τα εικονίδια που γελούν-, εγώ σου ζητώ συγνώμη για τον τρόπο μου, νόμιζα πως ήταν φανερό ότι αστειευόμουν και δεν σου έκανα παρατήρηση.
Και την χαρά σου από τις γέννες φυσικά και θέλουμε να τη μοιραστούμε, γι αυτό ανέβασε όσο πιο πολλές φωτό και βίντεο μπορείς.
ο Κωστας φταιει Πανο, τετοιος ειναι
να καταδικαστει :D
Χαλαρώστε βρε φουστανελάδες! τον τρομάξατε τον άνθρωπο, που να ξέρει τι ξεσαλωμένοι είσαστε!!
...ναι για!:D
ο Κωστας φταιει Πανο, τετοιος ειναι
να καταδικαστει :D
Ναι! Ναι! Τέτοιος είναι ο boko(s)tas!!!:smt117
Α! και βρήκα και τη φούστα που έλεγε ο Πάνος! Να της την ζητήσεις Kώστα μου! Θα σου πηγαίνει μούρλια....:D:D:D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=eiKdxm-pFvA
Α! και βρήκα και τη φούστα που έλεγε ο Πάνος! Να της την ζητήσεις Kώστα μου! Θα σου πηγαίνει μούρλια....:D:D:D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=eiKdxm-pFvA
Βρε δεν αφήνεις τις φούστες και τα βιντεάκια, να στήσεις εκείνο το βιο-ουτοπικό ρημαδοκιχλιδοενυδρείο και να κάνεις και καμμιά
αλλαγή νερού, που οι καημένες οι redmouth δεν βλέπουν η μια την άλλη από την θολούρα και γι αυτό δεν ζευγαρώνουν? :D :D
Βρε δεν αφήνεις τις φούστες και τα βιντεάκια, να στήσεις εκείνο το βιο-ουτοπικό ρημαδοκιχλιδοενυδρείο και να κάνεις και καμμιά
αλλαγή νερού, που οι καημένες οι redmouth δεν βλέπουν η μια την άλλη από την θολούρα και γι αυτό δεν ζευγαρώνουν? :D :D
Λες γι αυτό να ζευγάρωνε ο αρσενικός με την έξοδο του φίλτρου; Λες να μη διακρίνει τι..... θωπεύει;
:D:D:D
Όλα θα γίνουν! Να βρούμε και δυνατό εξωτερικό φίλτρο πρώτα....
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
ΣΤΟ ΚΟΠΗ ΤΟ ΠΙΤΑ ΘΑ ΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΤΗΝΟΦΙΛΤΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;
paraskevi_gr
12-02-10, 17:04
Δεν θυμωνω βρε Κώστα απλά μόνη γκαπίνα με τόσα αρσενικά
προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες. :D
Δυστυχώς είμαι από τις λίγες γυναίκες από ότι έχω καταλάβει που έχω τρέλα
με τα ενυδρεία.
Οι φίλες μου όταν τους λέω οτι πάω και σε συναντήσεις κουναν το κεφάλι αποδοκιμαστηκά.:smt009
(Τι να σας κάνω ατυχήσατε).
Σκέψου πως ούτε τον καλό μου δεν μπορώ να πείσω να έρχεται.:rolleyes:
Πράγματι είσαι από τις λίγες τρελαμένες και η μόνη που έρχεσαι τακτικά.
Κάτι μου λέει όμως ότι στην κοπή της πίτας θα είστε καμιά δεκαριά γυναίκες.
ωχ...λιγο ελειψα κι εχασα τετοιες δηλωσεις....:D
Πανο αν εφτασες στο σημειο να βαζεις και φουστα για χαρη μου (και να την ανεμιζεις κιολας)..πρεπει παει θυσια να βρω τροπο να ερθω ....:D:D
ωχ...λιγο ελειψα κι εχασα τετοιες δηλωσεις....:D
Πανο αν εφτασες στο σημειο να βαζεις και φουστα για χαρη μου (και να την ανεμιζεις κιολας)..πρεπει παει θυσια να βρω τροπο να ερθω ....:D:D
Όχι ρε συνονόματε εγώ φούστα!!!! Ο Κώστας δήλωνε τέτοια!!! Διάβασε πιο πάνω...
Εμένα άλλωστε δε μου πάνε οι φούστες! Με....παχαίνουν!:D:D:D
Που είσαι ρε Χαλβά να ανέβεις κι εσύ;
Βλέπεις πως θα έρθει και το αίσθημα....
Και θα είναι και ο Bokοstas με φούστα!
(Δε με λετε ρε καρντάσια? Θα γραφουμε εδω μέχρι να αρχίσουμε να δηλώνουμε παρουσίες για την επομενη? )
Συνεχίστε ακαθεκτοι!!! :D:D:D
Και θα είναι και ο Bokοstas με φούστα!
Πω πω δέλεαρ !!! :D
Κλεόβουλος
02-03-10, 20:02
Την Κυριακή (7 Μαρτίου) που θα ξαναβρεθούμε
παρακαλώ όποιον φίλο έχει να φέρει τίποτα κλαδεματάκια.
Δεν είναι για μένα :)Προορίζονται για συνφορουμίτη φαντάρο(giller84) που ξεκινάει ένα φυτεμένο και δεν θα μπορεί να είναι στη συνάντηση.
Που είναι ο "φλουροσυλλέκτης" να μαζέψει συμμετοχές;;;;;
Παρών, βασιλόπιτα θα έχει? Αλλιώς δεν έρχομαι...:D
Κλεόβουλε ξέμεινα από κλαδέματα, υπάρχει μόνο λίγο κερατόφυλλο και πίστια από τον Νίκο που έφερε έναν τόνο.
Κυριακή 7 Μαρτίου και ώρα 12:00 στο Beningan's.
Κλεόβουλος
panos1972
bokostas
απών εγώ καλά να περάσετε
Εγω και τα κιλά μου παρών!:D
Εγώ θα απουσιάσω. Να περάσετε καλά.
Και τα καρντάσια απο τις Αμερικές επίσης παρών! είναι καμια 50αρια λεω... Κώστα ποσα τα κόβεις? :D
Κλεόβουλος
panos1972
bokostas
kalaxan
drbig
Γιάννη, καλό babysitting, μη σκεφτείς να φέρεις τη μικρή, θα δει τον Πάνο και τον Χάρη και θα βάλει τα κλάματα.:D :smt044
Νίκο, γιατί απουσία? Θυμήθηκες ότι έχεις και οικογένεια? Καλά να περάσετε.:)
Χάρη, τα μωρά είναι σίγουρα πάνω από 50, ετοίμασε αρτέμια βρε τεμπελχανείο:smt069Να σου ζήσουν.:smt041
Γιάννη, καλό babysitting, μη σκεφτείς να φέρεις τη μικρή, θα δει τον Πάνο και τον Χάρη και θα βάλει τα κλάματα.:D :smt044
Τι λες βρε καλικάντζαρε! Παλιομπαμπούλα!
Έχουμε πείρα στις κόρες (όχι μόνο του ψωμιού!!! ). Θα της πούμε και τραγουδάκι και όλα μέλι γάλα!
http://www.youtube.com/watch?v=H8GqrqrIWNk&feature=related
Κλεόβουλος
panos1972
bokostas
kalaxan
drbig
azores
Νίκο, γιατί απουσία? Θυμήθηκες ότι έχεις και οικογένεια? Καλά να περάσετε.:)
Χάρη, τα μωρά είναι σίγουρα πάνω από 50, ετοίμασε αρτέμια βρε τεμπελχανείο:smt069Να σου ζήσουν.:smt041
Δικηγόρε, θα πιούμε καφεδάκι την Κυριακή...:D:smt120:p
Γιάννη, καλό babysitting, μη σκεφτείς να φέρεις τη μικρή, θα δει τον Πάνο και τον Χάρη και θα βάλει τα κλάματα.:grin: :smt044
Τι λες βρε καλικάντζαρε! Παλιομπαμπούλα!
Έχουμε πείρα στις κόρες (όχι μόνο του ψωμιού!!! ). Θα της πούμε και τραγουδάκι και όλα μέλι γάλα!
δεν είναι babysitting 10μερες την έχω μόνο δεν μπορώ να την χορτάσω όλο παίρνει κάτι φάτσες......
καλά αν σας δει η κούκλα μου (3,4Kg) θα πάθει σοκ χαχαχαχαχα είναι όσα κιλά πρέπει να χάσετε….
δεν είναι babysitting 10μερες την έχω μόνο δεν μπορώ να την χορτάσω όλο παίρνει κάτι φάτσες......
καλά αν σας δει η κούκλα μου (3,4Kg) θα πάθει σοκ χαχαχαχαχα είναι όσα κιλά πρέπει να χάσετε….
Δε λες καλύτερα Χ 5 ? :D :smt044
Κλεόβουλος
panos1972
bokostas
kalaxan
drbig
azores
Καλά ρε, πάτε καλά? Είναι νούμερο αυτό?
Αν είμαστε αυτοί μόνο, να κανονίσουμε να πάμε με 1 αυτοκίνητο.:D
Περισσότερους μαζεύει το κλιμάκιο Άνω Ποντοκερασιάς.:p
Προχθές 55 άτομα και την Κυριακή 6?
Αχ και τα λεγα να κάνουμε την κοπή αυτή την Κυριακή...
Και γω τα είπα... τεσπα, ποιος θα φέρει παιδιά? αν είναι να φερω και τα δικά μου να παιξουνε!:D
Και γω τα είπα... τεσπα, ποιος θα φέρει παιδιά? αν είναι να φερω και τα δικά μου να παιξουνε!:D
Φέρτα, θα παίξουν με τον Πάνο, κι αυτός μυαλά 5χρονου κουβαλάει..:D
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:D :D :smt082:smt082:smt082
Φέρτα, θα παίξουν με τον Πάνο, κι αυτός μυαλά 5χρονου κουβαλάει..:D
Ακόμα και διανοητικά λοιπόν είμαι μεγαλύτερος από σένα, γι αυτό σεβασμός!!!
Παντως η ανω ποντοκερασια εχει τελεια διαδρομη για mountain bike (http://www.cyclist-friends.gr/showpost.php?p=122413&postcount=1)!
Τσιόνογλου Σταύρος
03-03-10, 13:45
Δε λες καλύτερα Χ 5 ? :D :smt044
Κλεόβουλος
panos1972
bokostas
kalaxan
drbig
azores
Καλά ρε, πάτε καλά? Είναι νούμερο αυτό?
Αν είμαστε αυτοί μόνο, να κανονίσουμε να πάμε με 1 αυτοκίνητο.:D
Περισσότερους μαζεύει το κλιμάκιο Άνω Ποντοκερασιάς.:p
Προχθές 55 άτομα και την Κυριακή 6?
Αχ και τα λεγα να κάνουμε την κοπή αυτή την Κυριακή...
Κώστα περίμενες πιο πολύ κόσμο;
Κλεόβουλος
panos1972
bokostas
kalaxan
drbig
azores
Perazzi
Έλα, άλλον 1 θέλουμε για να παίξουμε ένα 5Χ5.
panos1972 και drbig μετρούν διπλοί :smt044 (λόγω ποδοσφαιρικών ικανοτήτων).:D
Κλεόβουλος
panos1972
bokostas
kalaxan
drbig
azores
Perazzi
Έλα, άλλον 1 θέλουμε για να παίξουμε ένα 5Χ5.
panos1972 και drbig μετρούν διπλοί :smt044 (λόγω ποδοσφαιρικών ικανοτήτων).:D
Μπαίνω τέρμα στο 5Χ5! Εφαρμόζω τέλεια στην εστία!
Μπαίνω τέρμα στο 5Χ5! Εφαρμόζω τέλεια στην εστία!
Και εγώ στο άλλο τέρμα.
Γκολ δε μπαίνει με τίποτα.
Ωραία και οι υπόλοιποι στη μέση θα παίξουμε ΜΗΛΑ!!!!! :D:D:D
βρηκα τη λυση για να μαζευτουν περισσοτεροι
να φερει ο Bokostas τα δωρα που κερδισε να τα ξαναμοιρασουμε :grin:
Τσιόνογλου Σταύρος
03-03-10, 17:09
Ίσως επειδη μαζευτούμε και 3-4 στη Παραλία Κατερίνης για Τσιπουράκι ,για αυτό δεν θα έχετε μεγάλη προσέλευση χιχιχι :D
Ίσως επειδη μαζευτούμε και 3-4 στη Παραλία Κατερίνης για Τσιπουράκι ,για αυτό δεν θα έχετε μεγάλη προσέλευση χιχιχι :D
αλκολικε λυποταχτη:D:D:D
αυτο στη στρατιωτικη ορολογια λεγεται αντιπερισπασμος
Alex_Salonica
04-03-10, 16:32
Τελικά παρών κι εγώ :p
Τσιόνογλου Σταύρος
05-03-10, 00:26
αυτο στη στρατιωτικη ορολογια λεγεται αντιπερισπασμος
Ή αντισυγκέντρωση.:D
απων λογω ανωτερας βιας καλα να περασετε παιδια
Κλεόβουλος
panos1972
bokostas
kalaxan
drbig
azores
Perazzi
Alex_Salonica
paco ?
cpapakon ?
potami ?
αντε να πεισω τη γυναικα μου οτι για τριτη συνεχομενη Κυριακη εχει ενυδρειακη συναντηση
δυσκολο
Εγώ,δυστυχώς,αυτήν την Κυριακή θα απουσιάσω.
θα ξερω το πρωι κυριακης
να με ενημερωσεις το σαββατο, για να ξερω αν θα φερω την κοκκινη!
Κλεόβουλος
panos1972
bokostas
kalaxan
drbig
azores
Perazzi
Alex_Salonica
christsos
EEEEλλλλλλααααα.
Κλεόβουλος
panos1972
bokostas
kalaxan
drbig
azores
Perazzi
Alex_Salonica
christsos
paco
Τελικά γίναμε 10άδα, ποιός θα φέρει μπάλα?
Εγώ μίλησα μετά από καιρό σήμερα με τον Μιχάλη.
Θα ξαναβρεθούμε λογικά κάποια στιγμή σύντομα σχετικά.
Εγώ είμαι καλυμμένος. Έτσι νοιώθω, αυτό λέω.
Ευχαριστώ για τη δυνατότητα να με ακούσεις Μιχάλη.
Σε άκουσα και εγώ.
Ευχαριστώ επίσης και όσα παιδιά παρευρέθηκαν εκεί σήμερα και μου έδωσαν την δυνατότητα να ακουστώ αλλά και να τους ακούσω.
Όλα καλά.:D:smt020:smt084:smt052;)
chemical mac
07-03-10, 22:40
Ρε Αζόρες, "ο πίνων το καλό, το μοιράζεται"....μοναχοφαγά ποιητή
Tελικά ήμασταν 14 άτομα στη συνάντηση, πάλι καλά δεδομένων των συνθηκών.
Μεγάλη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή που ξεπεράσαμε τους 50.
Χαλβά συγνώμη, πάλι δεν βγάλαμε φωτό, αφού υπήρχαν πολλές απουσίες.
Εγώ πάντως πέρασα υπέροχα, αφού μετά από πολύ καιρό, έλειπε επιτέλους ο panos1972:D:smt041:D
και μπορέσαμε να μιλήσουμε σοβαρά :p και να μοιραστούμε δίκαια τα φυτάκια,
(δηλαδή να τα πάρω όλα εγώ, χωρίς γκρίνιες, απειλές και κατάρες από τον Δρακουμέλ).:D
να σου πω την αληθεια κωστα ηταν μια πολυ ηρεμη συναντηση εγω χαλαρωσα και την ευχαριστηθικα...
Κι εγώ το χάρηκα αν και έφυγα σχετικά νωρίς λόγω μικρών.... :D:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.